Terment eliberare permis

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

tomapaul

Re: Terment eliberare permis

Post by tomapaul »

Ok. Nu am rezolvat nimic nici pana acum. Avizul medical a expirat oricum.
Iar baietii de acolo nu raspund la telefon in orice interval as suna(chiar si marti/joi).
Daca nu am avut timp sa-i bat la cap cu prezenta fizica, ca altfel nu se poate lua legatura cu ei, o sa-mi fac timp sa depun plangere. A mai depus cineva sau poate sa-mi zica estimativ cam cui sa ma adresez?

Multumesc!
DanielT

Post by DanielT »

tomapaul wrote:Ok. Nu am rezolvat nimic nici pana acum. Avizul medical a expirat oricum.
Iar baietii de acolo nu raspund la telefon in orice interval as suna(chiar si marti/joi).
Daca nu am avut timp sa-i bat la cap cu prezenta fizica, ca altfel nu se poate lua legatura cu ei, o sa-mi fac timp sa depun plangere. A mai depus cineva sau poate sa-mi zica estimativ cam cui sa ma adresez?

Multumesc!
audientza la comandant sa vezi dupaia ce zbarnaie bajetii!!! :lol:
noghri

Post by noghri »

momentan trec si eu prin aceeasi situatie. am depus dosarul la sfarsitul lui ianuarie, si nici un semn de la sectie. O sa incep sa ii bazai cu telefoane.
tomapaul

Post by tomapaul »

Azi am fost personal si am luat autorizatia. :roll:
Dragilor, inarmativa cu rabdare...si la 2 luni mai faceti o vizita personala.
noghri

Post by noghri »

sa inteleg ca sunt 2 timpi importanti de asteptare asadar... 1 - pana iti vine sectoristul sa vada cutia si 2- dupa ce vede sectoristul cutia ==> pana cand iti iese autorizatia. Pana la urma cel mai util este sa ii bat la cap cu telefoane sau sa le fac si o vizita prin care sa imi exprim nelamuririle?
oroles

Post by oroles »

daca am inteles eu bine mersul e cam asa:
- depui la aest dosarul
- se trimite o hartie la sectia de care apartii (mie mi s-a spus ca dureaza cam 2 saptamani pana ajunge acolo, la fix 14 zile am sunat la ei sa intreb, a doua zi a venit sectoristul)
- sectoristul face un raport care se trimite la aest (de la aest mi s-a spus sa revin la ei la doua saptamani dupa ce a fost sectoristul la mine, dupa vreo 12 zile am sunat si m-au tinut o saptamana ca nu gaseau dosarul :) ).

pana la urma l-au gasit si am avut permisul la vreo 40 de zile de la depunere.
vikkktor

Post by vikkktor »

tomapaul wrote:Ok. Nu am rezolvat nimic nici pana acum. Avizul medical a expirat oricum.

Multumesc!
parchetul de pe langa Curtea de Apel daca e vorba de ofiteri, parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti daca e vorba de subofiteri...plangerea cf art 246 CP...avand in vedere ca nu stii cine este responsabil pt intarziere, te sfatuiesc sa o faci direct pe numele sefului AEST..in urma declaratiilor lui, se va vedea cine este responsabil pt asta...dar, el este vinovat, pt ca, stapanul invata sluga hoata...plangerea trebuie sa contina numele respectivului, deci nu trebuie sa fie la mod general impotriva serviciului...se poate redacta si trimite cu confirmare direct pe adresa institutiilor de mai sus...nu e necesara deplasarea personala...
noghri

Post by noghri »

Am sunat acum 2 saptamani jumate la sectia locala sa ii intreb de dosar. M-au expediat la interiorul celor de la proximitate,unde dupa 2 zile de telefoane mi-au spus ca dosarul nu a ajuns la ei. Am sunat astazi din nou la ei si intr-un final, cu sictir, mi s-a transmis ca dosarul a fost respins ( nu am primit avizul). Un motiv, nu mi-a fost prezentat. Intreb aici caci ma roade totusi curiozitatea.. Care ar fi motivele pentru respingerea unui dosar. Cazier nu am, nici nu am avut de-a face cu politia decat pt amenzi de circulatie. Loc de munca stabil am,actele din ce stiu erau in regula etc. dosarul ce e drept a fost depus acum 2 luni si ceva. Exista posibilitatea sa fi expirat vreun act intre timp sau pur si simplu nu le-a placut poza mea? :)
7Coline

Post by 7Coline »

noghri wrote:Am sunat acum 2 saptamani jumate la sectia locala sa ii intreb de dosar. M-au expediat la interiorul celor de la proximitate,unde dupa 2 zile de telefoane mi-au spus ca dosarul nu a ajuns la ei. Am sunat astazi din nou la ei si intr-un final, cu sictir, mi s-a transmis ca dosarul a fost respins ( nu am primit avizul). Un motiv, nu mi-a fost prezentat. Intreb aici caci ma roade totusi curiozitatea.. Care ar fi motivele pentru respingerea unui dosar. Cazier nu am, nici nu am avut de-a face cu politia decat pt amenzi de circulatie. Loc de munca stabil am,actele din ce stiu erau in regula etc. dosarul ce e drept a fost depus acum 2 luni si ceva. Exista posibilitatea sa fi expirat vreun act intre timp sau pur si simplu nu le-a placut poza mea? :)
Esti considerat pericol pentru stat si societate.
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3

IRESPONSABIL²
barthy

Post by barthy »

noghri wrote:Am sunat acum 2 saptamani jumate la sectia locala sa ii intreb de dosar. M-au expediat la interiorul celor de la proximitate,unde dupa 2 zile de telefoane mi-au spus ca dosarul nu a ajuns la ei. Am sunat astazi din nou la ei si intr-un final, cu sictir, mi s-a transmis ca dosarul a fost respins ( nu am primit avizul). Un motiv, nu mi-a fost prezentat. Intreb aici caci ma roade totusi curiozitatea.. Care ar fi motivele pentru respingerea unui dosar. Cazier nu am, nici nu am avut de-a face cu politia decat pt amenzi de circulatie. Loc de munca stabil am,actele din ce stiu erau in regula etc. dosarul ce e drept a fost depus acum 2 luni si ceva. Exista posibilitatea sa fi expirat vreun act intre timp sau pur si simplu nu le-a placut poza mea? :)
sunt obligati sa motiveze refuzul in scris. insista pe tema asta...
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
noghri

Post by noghri »

Rasul-plansul ca sa zic. Am patit-o ca in bancul cu Bula care a plecat in toiul noptii dupa tigari. Am sunat la domnii care mi-au spus verdictul saptamana trecuta si am vorbit chiar cu sectoristul. Mi-a spus ca a fost la domiciliua, nu m-a gasit asa ca a luat legatura cu administratora blocului, care i-a spus ca eu nu locuiesc acolo :)). Asa ca, solutia este dupa spusele lui sa depun actele pentru un alt dosar si sa fiu acasa data viitoare.
tevez

Post by tevez »

Întrebarea e cine plăteşte taxa din nou, analizele (dacă au expirat), timpul pierdut...? Mergi cu chitanţa, să scadă suma din întreţinere doamna adm. :)
noghri

Post by noghri »

se considera ca trebuie sa o iau de la capat, analize, stampile etc. de timp, nu pot sa zic ca e tragedie. Dar trebuie sa am o discutie cu d-na administratora vis-a-vis de niste bani pierduti aiurea. Ce nu am inteles eu, desi politistul in cauza a fost mai mult decat politicos explicandu-mi situatia, este de ce nu am fost sunat - mai ales ca am specificat pe cerere asta in mod special (faptul ca exista posibilitatea sa fiu plecat si sa fiu sunat).
oroles

Post by oroles »

nu poti sa stii ca informatia cu telefonul a ajuns la sectorist, iar despre tanti administrator.....no comment. eu am sunat la sectie dupa 2 saptamani dupa ce depusesem actele, am vorbit cu sectoristul, am stabilit cand sa vina (a venit la 7.30, i-am explicat frumos ca trebuie sa ajung si la munca) si totul a fost ok.
cobra

Post by cobra »

noghri wrote:se considera ca trebuie sa o iau de la capat, analize, stampile etc. de timp, nu pot sa zic ca e tragedie. Dar trebuie sa am o discutie cu d-na administratora vis-a-vis de niste bani pierduti aiurea. Ce nu am inteles eu, desi politistul in cauza a fost mai mult decat politicos explicandu-mi situatia, este de ce nu am fost sunat - mai ales ca am specificat pe cerere asta in mod special (faptul ca exista posibilitatea sa fiu plecat si sa fiu sunat).
Nu te certa cu nimeni,mai ales cu administratora aia,ca una de asta te poate ajuta sa nu primesti avizul favorabil,cel mai bine pui mina si mergi din nou pe aceeasi cale,cu tot calabalicul de analize si taxe,si ce va fi interesant o sa fie faptul ca tu vei avea doua avize unul negativ,si altul pozitiv,de va fi sa fie,si sunt curios cum va justifica sectoristul tau cel de-al doilea aviz,de vreme ce mai inainte tia dat unul negativ,aia va fi interesant,eh vezi asta e profesionalismul politiei romane!Sunt facuti politisti,la apelul bocancilor!
Post Reply