Viza permis
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Viza permis
Salutare,
care mai sunt conditiile pentru viza de 5 ani la permisul de port arma? A fost cineva de curand ca sa ne impartaseasca detaliile?
Bafta!
care mai sunt conditiile pentru viza de 5 ani la permisul de port arma? A fost cineva de curand ca sa ne impartaseasca detaliile?
Bafta!
Walter PP 10x22T - BLACK
Re: Viza permis
aceleasi conditii ca la inceput,fisa medicala+testul psiho
Atentie sa ajungi la viza inainte de implinirea celor 5 ani!
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
In Bucuresti pe unde se mai pot face analizele, testul psihologic? La spitalul militar se mai poate?
Bafta!
Bafta!
Walter PP 10x22T - BLACK
Da.danezu wrote:In Bucuresti pe unde se mai pot face analizele, testul psihologic? La spitalul militar se mai poate?
Salutare, am demarat activitatea de strangere a documentelor necesare vizarii permisului, iar la certificatul medical ma lovesc de urmatoarea problema, am 2 certificate date jos de pe net, dar diferite
Primul are 8 rubrici (psihiatrie, oftamologie, neurologie radioscopie pulmonara, serologie, boli interne,ortopedie si ORL). iar celalalt are doar 4 (psihiatrie, oftamologie, neurologie si ORL). Cei care ati fost de curand pe care l-ati completat?
Bafta!
Bafta!
Walter PP 10x22T - BLACK
Ăla cu 8 rubrici e bun din câte ştiu, doar că una dintre ele parcă nu mai trebuie completată. Cel mai bine întrebi la AESP, să nu greşeşti.
La unele policlinici au ei formularul...
La unele policlinici au ei formularul...
Omu' a zis ca pentru VIZA, deci s-ar putea sa fie cel cu 4 rubrici, dar cum a spus si tevez, cel mai bine intrebi la politie, eventual le ceri lor formularul exact, asa nu ai nici un dubiu si probleme ulterioare. Nu uita ca-ti trebuie si avizul psihologic separat.
Bafta !
Bafta !
Sa-ti faci psihologicul inainte de medical, altfel nu-ti pune viza la neurologie
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
alta gaselnita sa puna bete in roate, trecuta aproape pe neobservate...mai nou permisul este VALABIL 5 ani, deci neglijenta de a il viza la timp duce la intocmirea dosarului penal, motivul fiind detinere fara drept...adica ai niste arme dar un permis care nu mai e valabil nefiind vizat...se solutioneaza cu ,,nup,, dar se suspenda dreptul de detinere, port si folosire...sa mai zicem ca nu se are grija de noi ... 
ca de alt fel shi permisu d conducere...de unde sa stie "organu" ca inre timp nai innebunit sau nai luat "fro" "buala"?
L-am facut, de fapt am tot ce trebuie, doar cu analizele astea ma lupt, ca au niste scoruri de te doare capul....dcrist wrote:Sa-ti faci psihologicul inainte de medical, altfel nu-ti pune viza la neurologie
Bafta!
Walter PP 10x22T - BLACK
La Romgermed.danezu wrote:In Bucuresti pe unde se mai pot face analizele, testul psihologic?
Am fost saptamana asta, civilizat, cu programare sau direct la ei (preferabil un telefon).
310 lei, fisa medicala si testul psihologic.
Bafta.
Mai multe arme = infracţiuni mai puţine! (sursa IGPR)
310??????
...pai prin zona mea e aprox 90 lei fisa si cam 50 cred psiho...astea de 310, banuiesc ca sunt la Viena nu?....
La viena merge doar baselu', 310 este aici http://www.clinicaromgermed.ro/locatii/ ... retului-18vikkktor wrote:310??????![]()
![]()
...pai prin zona mea e aprox 90 lei fisa si cam 50 cred psiho...astea de 310, banuiesc ca sunt la Viena nu?....
Testarea psihologica este 60 de lei, analizele 110, dar pentru scoala de soferi (schimbare permis).
Mai multe arme = infracţiuni mai puţine! (sursa IGPR)