ce se mai aude despre 10x28

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Self Defense

Re: ce se mai aude despre 10x28

Post by Self Defense »

DanielT wrote:shi mai puternik???pai aia orcum omoara tot. =))
Din cate stiu, pistoalele cu bila de cauciuc sunt neletale pentru om asa ca nu pot sa nu ma intreb la ce te referi cand spui ca omoara tot. Omoara cu bila sau cu mansonul cand sare din cauza prinderii defectuoase?

Daca omoara cu bila.... cred ca e o problema legala. Daca omoara cu mansonul care sare in momentul tragerii tot nu e bine. Oricum ar fi, problema trebuie rezolvata.

Suzati tonul ironic dar nu m-am putut abtine cand am vazut replica de mai sus.

Porumbaru, aici e un forum de informare. Ai facut foarte bine ca ai initiat aceasta discutie. Decizia iti apartine numai tie. Nu mai intru in discutii despre puterea armelor pentru ca se starnesc valuri puternice si replici lipsite de inteligenta. Incearca sa tii cont de cat mai multe aspecte cand iti cumperi o arma pe care cel mai probabil o s-o tii cativa ani buni. Ar fi pacat sa-ti para rau de banii pe care ii dai. Succes
Fort 12RM cal. .45 Rubber
oroles

Post by oroles »

am o nelamurire privind bila de 10x28. s-a spus pe forum ca bila de 10x28 e manufacturata diferit fata de .45, ca se injecteaza maglavaisul ala si raman 2 tzaspicuri la capete, spre deosebire de .45 unde avem urma vizibila la jumatate. uitandu-ma la munitia 10x28 luata de la gpi am remarcat urma lasata probabil de matrita la jumatate si nici urma de tzaspicuri. poate cineva sa lamureasca?
DanielT

Post by DanielT »

he he diferentele "e" ca sa zic asa de la est la vest biluta usoara de fort inghesuita in tub are urmele de la fabricate mai evidente in timp ce mult blamatul akbc are o bil a mai micutza dar "nevrozata" nevoie mare. in rest...minciunele de net shi imporovizati de oameni care nu stiu sa piarda.b a ca nu e tubul din alama cositorit ci din otel serios de la niji novgorod (prietenii stiu d c )http://www.youtube.com/watch?v=Om8tD40GU2k frumos nu? cand eram sub tirania zamakului asezonat cu niscai otel mai slabutzel...
oroles

Post by oroles »

da-l naibii de .45, ca nu ma intereseaza. eu ziceam ca bila de 10x28 nu ar fi trebuit sa aibe urmele de la matrita. cel putin asa s-a afirmat pe forum.
jon

Post by jon »

DanielT wrote:he he diferentele "e" ca sa zic asa de la est la vest biluta usoara de fort inghesuita in tub are urmele de la fabricate mai evidente in timp ce mult blamatul akbc are o bil a mai micutza dar "nevrozata" nevoie mare. in rest...minciunele de net shi imporovizati de oameni care nu stiu sa piarda.b a ca nu e tubul din alama cositorit ci din otel serios de la niji novgorod (prietenii stiu d c )http://www.youtube.com/watch?v=Om8tD40GU2k frumos nu? cand eram sub tirania zamakului asezonat cu niscai otel mai slabutzel...
:lol: :shock: Buna asta "minciunele de net shi imporovizati de oameni care nu stiu sa piarda" :shock: ..... hotul striga hotul.....asa este daca i se permite.....numai in Romania persoane care au fost cam certate cu legea si au facut trafic cu arme ajung sa aiba magazine de arme.....
"Hai mai fac un "tenis" cu prietenul oroles, mai fac un pic de misto, imi mai fac reclama la Mogosoaia.....mai astept pensioara...."
Lasa-neeeeeee, lasa-neeeeee !
Ma intreb oare cat timp va mai tolereaza lumea sa tot spamati forumul acesta prin zeci de postari si useri doar din dorinta de a va face reclama .... poate si din ceva plictiseala..... Foarte trist.....

P.S.: Serios acum si fara pic de gluma/sarcasm/etc. ne-am cam saturat de atatia trolli si de persoane care au mai multe username-uri care nu fac altceva decat sa-si ridice mingea la fileu pentru a-si indeplini diferite scopuri. A ajuns aceasta o strategie de marketing? Nu, doar se alege praful de un forum util si plin de oameni atrasi si pasionati de aceleasi lucruri, dar aceste persoane se cam satura si se retrag din participarea si implicarea lor in acest forum vazand toate aceste mizerii.

:!: Astfel de ineptii/imbecilitati/prostii/minciuni (ca in poza atasata) lasati-le pentru prostii care pun botu'....pot sa inteleg reclama/marketing-ul (desi reclama mincinoasa ar trebui sa se pedepseasca prin lege), dar nu mai imbacsiti forum-ul acesta, va roggggggg ! :!:

:arrow: Sper sa-l luati (toti care sunteti in aceasta situatie) ca pe un sfat de urmat, nu ca pe o ofensa personala si sa urmeze doar tone de polemici interminabile si injurii in urma mesajului meu.
4.jpg
4.jpg (76.09 KiB) Viewed 7857 times
Image
oroles

Post by oroles »

draga jon, hai sa facem putina lumina:

1) nu am nici o legatura comerciala cu GP sau GPI
2) eu am un singur user, ma gasesti atat pe arw cat si pe romsdc si grandpower
3) nu sunt prieten cu danielt. nici macar nu il cunosc
4) nu am nici un interes comercial in aceasta lupta a armelor de aparare, singurul meu interes este spunerea adevarului
5) atat eu cat si d-nul profesor silviu am anuntat public, cu vreo luna inainte, ca vrem sa facem teste in poligon. am insistat sa vina si cineva cu .45 pentru ca altfel nu avea rost. nu stiu daca poate exista transparenta mai mare.
6) datele inregistrate arata urmatoarele: in afara de afirmatia referitoare la cei 580 jouli (nu stiu deci nu comentez), toate celelalte sunt corecte, sunt valori masurate, sunt martori toti cei care au participat la tragere (inclusiv d-nul tanase de la uti).
7) faptul ca tie cat si unui alt user (stie el care) nu va convine adevarul si tot incercati sa spuneti ca datele sunt false arata ca sunteti direct implicati de partea cealalta a baricadei.
8) daca munitia pe care o sustii e mai buna decat 10x28, de ce nu ati venit cu ea in poligon?
9) daca munitia pe care o sustii e mai buna decat 10x28, de ce nu repetam testul? (dar cumparam munitia de pe raft, nu venim cu ea de acasa :))
tevez

Post by tevez »

Cred că John se referea totuşi la "danielT". :D
Când e vorba de contradicţii de genul Fort vs. GP, Dokker vs. Ford B Max, RG vs. PP (clasic) cei mai pătimaşi îs tot userii oarecare,
neinteresaţi dpdv comercial şi nu renunţă în veci la opinia lor, aşa e în mai toate domeniile. Eu unu' n-am zis niciodată că muniţia
de .45 rubber de la Fort e mai "puternică" decât 10x28-ul AKBC "asezonat" - cum zicea un clasic - cu "aditivi" sau nu, de la Arrow sau
GP România. Am zis însă că cea mai puternică muniţie nu e musai şi cea mai bună, degeaba ai sute de jouli dacă muniţia nu e
constantă şi dă blocaje sau dacă arma dă semne de nesiguranţă. Îmi menţin opinia chiar dacă pot părea din "tabăra Fort". Mai mult,
am zis mereu că cineva care vrea să dea o sumă semnificativă pe un pistol de autoapărare cu bile e indicat să tragă înainte atât cu
Fort, CZ, GP cât şi cu mai puţin mediatizatul Steyer în 10x28, care în opinia mea e la fel de bun, cu tot opritorul de pe ţeavă, dar
nu beneficiază de atâta reclamă pe forumuri ca celelalte. Şi este în 10x28, ca să revenim la topic.
Ştiţi reclamele alea care au "testimoniale" de la cetăţeni super-încântaţi de super-ultra-extra cratiţa-tigaie-minune camulfate în
opinii sincere ale unor oameni de bine ce vor să împartă şi cu alţii bucuria de-a avea produsul-minune? Cam aşa sună şi topicul
acesta şi multe altele pe forum. :)
oroles

Post by oroles »

tevez wrote:Cred că John se referea totuşi la "danielT". :D
jon wrote: "Hai mai fac un "tenis" cu prietenul oroles.............................ne-am cam saturat de atatia trolli si de persoane ...................care nu fac altceva decat sa-si ridice mingea la fileu pentru a-si indeplini diferite scopuri.......................................Astfel de ineptii/imbecilitati/prostii/minciuni (ca in poza atasata)
nu se referea doar la danielt :). pentru ca am facut afirmatii asemanatoare cu cele din poza (am vazut cu ochii mei valorile in poligon) si pentru ca nu am primit nici macar un cartus gratis de la gpi, ma simt dator sa raspund:

ori jon e prost informat si ma face mincinos (si atunci e fara obraz, dupa cum spuneam testele au fost publice si anuntate), ori jon e pus de concurenta sa arunce cu rahat si atunci totul e clar.

tevez wrote:userii oarecare,
neinteresaţi dpdv comercial şi nu renunţă în veci la opinia lor
eu personal nu am spus ca o arma e mai buna, doar am postat valorile din care au reiesit doua lucruri:
1) 10x28 nou e mult mai puternic ca .45 (vorbim de ec)
2) 10x28 nou e mai slab ca 10x28 vechi cu vreo 14% (la fel, ec)

tevez wrote:Eu unu' n-am zis niciodată că muniţia
de .45 rubber de la Fort e mai "puternică" decât 10x28-ul AKBC "asezonat" - cum zicea un clasic - cu "aditivi" sau nu, de la Arrow sau
GP România.
eu nu am zis nimic de tine :), cat despre munitie asezonata nu stiu nimic. a mea era de pe raft (gpi).
tevez wrote:degeaba ai sute de jouli dacă muniţia nu e constantă şi dă blocaje sau dacă arma dă semne de nesiguranţă.
sunt de acord cu tine. momentan am tras prea putin cu al meu sa pot emite o parere pro sau contra. la cursul organizat de romsdc se va trage mai mult si voi vedea ce si cum.

tevez wrote:Ştiţi reclamele alea care au "testimoniale" de la cetăţeni super-încântaţi de super-ultra-extra cratiţa-tigaie-minune camulfate în
opinii sincere ale unor oameni de bine ce vor să împartă şi cu alţii bucuria de-a avea produsul-minune? Cam aşa sună şi topicul
acesta şi multe altele pe forum. :)
culmea, chiar sunt de acord cu tine. tocmai pentru ca forumul era plin de afirmatii care se bateau cap in cap pistolul mi l-am ales fara sa am anumite informatii. dupa ce l-am luat am vrut sa vad cu ochii mei si sa compar cu .45. macar sa stiu daca sa imi para rau. rezultatele sunt publice.
tevez

Post by tevez »

Când am zis "asezonată" mă refeream la consistenţa şi compoziţia bilei şi interacţiunea ei cu magnetul.
:twisted:
jon

Post by jon »

"Dedic
Aceasta piesa acelui tip de Casanova
Care-nvrte volanul de Renault pe Dacie Nova.
Alarma! [Alarma!]
Redevin rational,
Taranul de oras e cel mai prost animal." - PARAZITII
Image
oroles

Post by oroles »

da, inca e cul sa citezi din parazitii. suntem off topic, dar ce conteaza?
Post Reply