Cand mai primiti importuri cu suporturi pentru lunete dintr-o singura piesa Gamo TS-250 cu inele de prindere de 1 inch(25,4mm)???Nu am gasit nicaieri pe unde am cautat si vreau sa stiu sigur daca mai aduceti astfel de suporturi Gamo TS-250,1"inch.
ADRIAN
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
Sper sa nu gresesc,Sniper,dar ce cauti tu are codul TS 300,conform site-ului GAMO...TS 250 este compus din 2 inele separate,celalalt e one-piece ,si acelasi lucru caut si eu de multa vreme,dar pe diametrul de 30 mm.
Marius,ati mai primit dispozitiv de prindere Gamo TS-250 dintr-o singura piesa cu inele de prindere de 1"inch??Am mare nevoie de asa ceva pentru arma si luneta mea de pe Maxima.
ADRIAN
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
Am raspuns si pe privat.
Scuze pt. intarziere, am lipsit din firma cateva zile.
Din pacate in livrarea curenta nu este, dar va fi precis in urmatoarea, peste aprox. 2 luni.
Marius
Am facut rost de un suport monobloc Gamo cu inele de prindere de 1"inch prin intermediul unui coleg forumist de pe airguns din magazinul din Brasov si l-am instalat pe arma.Merge foarte bine cu cateva mici modificari aduse de mine.
ADRIAN