Nelamuriri in legatura cu o luneta 3-9X32norconia
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Nelamuriri in legatura cu o luneta 3-9X32norconia
Am cumparat recent de la dumneavoastra o luneta norconia 3-9X32 si am o nelamurire
Cand ma uit la 10m cu 3x vad foarte bine tinta dar daca dau 9x se vede rau
Va rog frumos sa imi spuneti daca acesta este un defect sau asa trebuie sa functioneze, imi cer scuze dar e prima mea luneta si din cauza aia nu stiu
Cand ma uit la 10m cu 3x vad foarte bine tinta dar daca dau 9x se vede rau
Va rog frumos sa imi spuneti daca acesta este un defect sau asa trebuie sa functioneze, imi cer scuze dar e prima mea luneta si din cauza aia nu stiu
Last edited by tomasciuc on Tue Mar 14, 2006 6:29 pm, edited 1 time in total.
s
salut
da si eu am norconia!
si e perfect normal de aceea are marie de la 3x la 9x
3x pentru distante minime pentru claritate maxima.iar 9x pentru distante mari cu clariatea aferenta!celelalte marimi 4x.5x.6x.7x,8x, sunt pentru dsiante medii!
luneta merge perfect asa trebuie sa functioneze!
numai bine
da si eu am norconia!
si e perfect normal de aceea are marie de la 3x la 9x
3x pentru distante minime pentru claritate maxima.iar 9x pentru distante mari cu clariatea aferenta!celelalte marimi 4x.5x.6x.7x,8x, sunt pentru dsiante medii!
luneta merge perfect asa trebuie sa functioneze!
numai bine
luneta se comporta asa pentru ca nu se poate regla si distanta focala.
Exista lunete (mai scumpe) la care se vede la fel de clar la orice distanta indiferent de marire, cu conditia sa se regleze corect distanta focala. Un exemplu de astfel de luneta este Bushnell Trophy.
Exista lunete (mai scumpe) la care se vede la fel de clar la orice distanta indiferent de marire, cu conditia sa se regleze corect distanta focala. Un exemplu de astfel de luneta este Bushnell Trophy.
-------------------
ave25
hunter 440 5,5mm
ave25
hunter 440 5,5mm
-
adrian_ppp
Re: Nelamuriri in legatura cu o luneta 3-9X32norconia
sal,
Unde ti ai reglat luneta?
De curand mi am luat si eu una identica dar tre sa o reglez!
ce tip prinderi ai folosit pentru fixarea ei pe arma??
De curand mi am luat si eu una identica dar tre sa o reglez!
ce tip prinderi ai folosit pentru fixarea ei pe arma??
-
tipirigpipirig
... cum ati vazut nu este defecta...
, dar o poti si regla - in fata este o "saiba" argintie si mai in fata o bucsa ce se poate desface (are filet) - partea filetata contine o lentila si se poate fileta sau desfileta (nu lentila ci corpul acela ce contine lentila
) - asa reglezi claritatea - cam complicat cu atitea filetari..., dar asta este. - ai luat insa o luneta destul de buna si s-o folosesti sanatos !!!! - eu folosesc suporti inalti, dar merg si cele joase ... am avut si din alea si le-am schimbat ca s-au uzat de la atitea demontari si montari
) - si am vrut sa verific teoria cum ca suportii inalti induc o miscare mai mare spre luneta (de la recul) dereglind-o - mie nu mi s-a intimplat asta 
-
adrian_ppp
-
tipirigpipirig
[quote="adrian_ppp"]sal,
De curand mi am luat si eu una identica dar tre sa o reglez! ...... /quote]
.... frumos
- data viitoare sa faci pozele mai perpendicular pe arma
)
citeva informatii pentru reglaje si ceva tabele pentru inceput sa-ti fie mai usor poti gasi si aici: http://forum.airguns.ro/viewtopic.php?t ... sc&start=0
De curand mi am luat si eu una identica dar tre sa o reglez! ...... /quote]
.... frumos
citeva informatii pentru reglaje si ceva tabele pentru inceput sa-ti fie mai usor poti gasi si aici: http://forum.airguns.ro/viewtopic.php?t ... sc&start=0

[/list]