permis port arma.....cu cazier!?

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

7Coline

Re: permis port arma.....cu cazier!?

Post by 7Coline »

gunny0ne wrote:Indiferent daca userul este sau nu unul inchipuit problema expusa de el este una ce se poate intampla fie macar pe secvente in viata reala. Odata cu arma pierduta devine o problema atata vreme cat nu demonstrezi dincolo de orice dubiu ca nu s-a intamplat din cauza ta. Mai greu dar cu un avocat bun si circumstante care sa te ajute scapi. pe urma chestia cu trafic de droguri este o problema reala. Daca scapi de perioadele legale si te reabilitezi ai sanse sa treci din nou in randul posesorilor de arme. Sunt in tara asta patroni de firme de armament care au in cazier trafic sau cosnum de droguri. Deci totul se poate rezolva cumva sau... altcumva. Armele detinute ilegal nu sunt un subiect de mare atractie pentru orice om normal si care nu are intentii ciudate sau dubioase.
Tovarase comisar militian , armele DETINUTE ILEGAL sunt un subiect de MARE INTERES pentru posesorii legali de arme si orice om normal , PENTRU CA ELE EXISTA si ar fi bine sa STIM DE ELE . Daca va uitati la descinderile de pe canalul politisti.ro de pe youtube veti gasi un clip de luna trecuta in care un stimabil cetatean roman care se ocupa cu jafuri armate avea la el un HK MP5 Kurtz . DECI DA ! NE INTERESEAZA!
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3

IRESPONSABIL²
gunny0ne

Post by gunny0ne »

Trec peste adresarile personale. Probabil furia atat te lasa pe moment sa judeci. Sunt sigur ca esti om de inteles si imi dai dreptate gindind la rece. Spuneam ca detinerea armelor in mod ilegal nu este o pasiune pentru orice om normal. Pentru cei care sunt in sistem ar trebui sa fie o chestie de mare interes. Noi ceilalti nu avem ce sa ne bagam nasul acolu unde se joaca "baietii mari" aia care au pregatire in domeniu. Eu ca civil sadea nu am preocupari de gen si desigur ca nu ma pasioneaza sa fiu in zone unde circula indivizi ce au arme de genul acela in mod ilegal. Iar HK-uri ar trebui sa aibe baietii buni, cu totii, nu amaratele lor de arme din dotare.
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

gunny0ne wrote: Sunt in tara asta patroni de firme de armament care au in cazier trafic sau cosnum de droguri.
...asta este lovitura sub centura. Sper sincer ca in viitor sa nu vedem si nominalizarile la aceasta categorie.
aurorauno

Post by aurorauno »

7Coline wrote:
gunny0ne wrote: Daca va uitati la descinderile de pe canalul politisti.ro de pe youtube veti gasi un clip de luna trecuta in care un stimabil cetatean roman care se ocupa cu jafuri armate avea la el un HK MP5 Kurtz .
MP5-ul ala nu e real,e pe gaz cel mai probabil,pana si cel pe airsoft e o replica mai buna
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
gunny0ne

Post by gunny0ne »

aurorauno wrote:
7Coline wrote:
gunny0ne wrote: Daca va uitati la descinderile de pe canalul politisti.ro de pe youtube veti gasi un clip de luna trecuta in care un stimabil cetatean roman care se ocupa cu jafuri armate avea la el un HK MP5 Kurtz .
MP5-ul ala nu e real,e pe gaz cel mai probabil,pana si cel pe airsoft e o replica mai buna
aurorauno
cu scuzele de rigoare, eu nu am pretins si scris asa ceva, eu doar citam un coleg de forum si comentam spusele lui despre ce vazuse pe youtube. Personal la prima vedere si din laterala recunosc ca nu pot face direrenta intre un air-soft sau un real asa de bine le fac chinezii aia.
gunny0ne

Post by gunny0ne »

Safe&Sound wrote:
gunny0ne wrote: Sunt in tara asta patroni de firme de armament care au in cazier trafic sau cosnum de droguri.
...asta este lovitura sub centura. Sper sincer ca in viitor sa nu vedem si nominalizarile la aceasta categorie.
Nu este lovitura sub centura, am colegi am prieteni si traim in Romania. Vorba circula si asa am aflat detaliile cu pricina. Atita vreme cit pe mine nu ma deranjeaza respectivii nu am ce sa fac nominalizare sau sa discut mai departe despre subiect. Vroiam doar sa pun in evidenta faptul ca un dealer de aacest gen va face oricand orice chiar la limita legii pentru a castiga sau isi reduce pierderile mai ales in tara asta unde totul este permis cu voie de la autoritati chiar si usor pe langa lege. Stim cu totii vorba aceea: pretul corect te face castigator. Cand personajele de acest gen nu vor mai corespunde din puctul de vedere al "pretului corect" atunci va fi momentul in care subiectul va face deliciul presei si al forumurilor. Sau mai stii se poate intampla mai devreme pentru ca mereu se fac schimbari prin toate esaloanele. Asa cum voi aveti o comunitate la care incerc sa ader si eu la fel si in bransa mea suntem multi oameni care la randul lor aud si discuta. Cand aud subiecte interesante in domeniul armelor si armureriei am sa le aduc aici in discutie pentru ca voi oricum stiti mai bine decat mine cum trebuie sa fie pusa problema. Iar traficul de droguri este doar una din glumele practicate de marii nostri afaceristi si am vorbit de asta pentru ca pur si simplu a fost o coinicidenta intre ce spunea un forumist aici si ce cunosteam eu in domeniu.
paul

Post by paul »

ce bransa reprezentati? sa nu zici ca-s indiscret ca altfel spun ca ma-sa e Laura Andresan :D
gunny0ne

Post by gunny0ne »

paul wrote:ce bransa reprezentati? sa nu zici ca-s indiscret ca altfel spun ca ma-sa e Laura Andresan :D
Atata vreme cat nu cunosc pe nimeni de aic in mod personal nu vad de ce mi-as scoate lenjeria in public aici. Si nici nu imi permit sa cer altcuiva sa o faca. In rest cum ziceam, am prieteni am cunostinte, am colegi si lumea citeste, vede aude si afla si la un final vorbeste. Asa se face ca auzim vrute si nevrute fara sa vrem intotdeauna asta. Iar referitor la dealerii de arme si ei ca oamenii au tot felul de polite de platit unul altuia sa nu crezi ca este vreo mare dragoste intre ei chiar daca uneori se pare ca lucreaza impreuna. Domnisoara pomenita mai sus nu am auzit sa fie in bransa autoapararii sau a armureriei.
schindura

Post by schindura »

va multumesc mult pt info.
imi pare rau ca,ca peste tot,prea multi vorbesc mult,prost si fara rost.
stima
schindura

Post by schindura »

paul wrote:flori nu vrei? :D
era un film ''adio arme'' cred ca va trebui sa-l vizionezi :!:

iti fac cadou un buchet daca mi-l povestestu tu
paul

Post by paul »

ete colea http://filmeonlinenoi.do.am/index/a_far ... 932/0-1316
eu ti-l povestesc,da' sa nu te prind cu floricele si cico :D