permis port arma.....cu cazier!?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
permis port arma.....cu cazier!?
buna ziua.
am o nelamurire,daca poate sa ma lamureasca cineva:
am avut permis de port arma ,pistol cu gaz,din 2004 pana in 2009 cand am declarat pistolul pierdut....la aruncat tata in raul moldova sa doarma si el mai bine noaptea,eu fiind plecat afara. intre timp iam facut rost si de cazier judiciar....am executat o pedeapsa de 3 ani pt trafic de droguri.
intrebarea mea este:
am vreo sansa sa mai detin pistol cu bile de cauciuc?plang mult dupa un frot 17
va multumesc
am avut permis de port arma ,pistol cu gaz,din 2004 pana in 2009 cand am declarat pistolul pierdut....la aruncat tata in raul moldova sa doarma si el mai bine noaptea,eu fiind plecat afara. intre timp iam facut rost si de cazier judiciar....am executat o pedeapsa de 3 ani pt trafic de droguri.
intrebarea mea este:
va multumesc
Re: permis port arma.....cu cazier!?
flori nu vrei?
era un film ''adio arme'' cred ca va trebui sa-l vizionezi
era un film ''adio arme'' cred ca va trebui sa-l vizionezi
Printre condiţiile obţinerii autorizaţiei de cumpărare: - "nu au pierdut sau nu le-au fost sustraseschindura wrote: am vreo sansa sa mai detin pistol cu bile de cauciuc?plang mult dupa un frot 17
va multumesc
în ultimii 5 ani arme letale şi neletale supuse autorizării, din motive imputabile lor, procurate
în condiţiile prezentei legi."
- "a) nu au fost condamnate, prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă, la pedeapsa
detenţiunii pe viaţă sau la pedeapsa închisorii mai mare de un an, cu excepţia cazurilor în
care a intervenit amnistia ori reabilitarea."
Deci: să treacă 5 ani şi apoi să intervină reabilitarea pentru pedeapsa cu executare...
Scuză-mi îndoielile referitoare la povestea relatată, au mai fost forumişti care s-au gândit
să se amuze inventându-şi useri cu care postau cu "poveşti de viaţă", greşeli gramaticale
voite, etc.
Ca sfat, nu ceda ispitei de-a lua ceva ilegal!
isi poate lua si ceva ilegal,ca doar sa obisnuit....cam tot 3 ani ia 
Daca tot esti traficant de droguri dute in bazar si iati un makarov .schindura wrote:buna ziua.
intrebarea mea este:
va multumesc
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
doar nu era sa zica adevarul,ca la talharit pe unu' beat,a bagat si el un trafic de droguri ca e mai cool
faza tare e ca a avut un pistol pe gaze IN PERMIS,astea nu erau cu ceferticat de detinator?
chiar se gaseste Macarov in bazar? 
-
anghelache
macarovul e mai bun,ca-l pitesti mai repede 
TT din 1945 si un MAKAROV din 1983
[url=http://postimage.org/][img]http:// ... .jpg[/img]
photo upload[/url]
[url=http://postimage.org/][img]http:// ... .jpg[/img]
photo upload[/url]
Se gasesc si alte minuni , am vazut si o Suchka pe sub o taraba , cine cauta gaseste , si ce e trist ca politia nu prea cauta , cauta altii.paul wrote:chiar se gaseste Macarov in bazar?
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
era in calibrul airsoft,bre.
nupaul wrote:era in calibrul airsoft,bre.
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
prin anii '90 am cunoscut un ucrainean din Cernauti (etnic roman) care mergea la turci sa aduca blugi si altele de genul asta si de fiecare data cand venea de acolo avea cate un pistol (luat din turcia) pe care il tinea la brau sau in painea rotunda din geanta pana trecea vama la Siret in Ucraina.
aveau si ei destule p'acolo dar lui ii placeau revolverele turcesti
aveau si ei destule p'acolo dar lui ii placeau revolverele turcesti
Indiferent daca userul este sau nu unul inchipuit problema expusa de el este una ce se poate intampla fie macar pe secvente in viata reala. Odata cu arma pierduta devine o problema atata vreme cat nu demonstrezi dincolo de orice dubiu ca nu s-a intamplat din cauza ta. Mai greu dar cu un avocat bun si circumstante care sa te ajute scapi. pe urma chestia cu trafic de droguri este o problema reala. Daca scapi de perioadele legale si te reabilitezi ai sanse sa treci din nou in randul posesorilor de arme. Sunt in tara asta patroni de firme de armament care au in cazier trafic sau cosnum de droguri. Deci totul se poate rezolva cumva sau... altcumva. Armele detinute ilegal nu sunt un subiect de mare atractie pentru orice om normal si care nu are intentii ciudate sau dubioase.