Pistol folosit in situatie reala...

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

DanielT

Re: Pistol folosit in situatie reala...

Post by DanielT »

barthy wrote:
fane satar wrote:Seara buna dragi colegi. Ce rezulta din 7 controlori,doi locali si un posesor de arma? Stie cineva? Incaierare generala adica 9 insi vs unul care nu vrea sa se legitimeze. Asta am patit eu acum cateva ore. In tentativa de a-mi lua bilet intrun autobuz plin m-am trezit cu controlorii langa mine(baieti cu ceafa lata si culoare dubioasa care nici macar nu isi arborau ecusoanele). Le-am zis motivul pt care nu am apucat sa imi iau bilet la care baietii colorati au devenit recalcitranti. Am coborat in prima statie unde era seful lor cel mare si mandru si mai recalcitrant care imi cere buletinul fara sa se prezinte. Am refuzat si a venit un local putin nervos care m-a si bruscat si mi-a mai luat si buletinul cu forta din mana. Eu am ripostat,ei sau unit si asa am devenit 9 vs 1. Am scos arma,am bagat cartus pe teava ,baietii veneau chititi spre mine sa ma loveasca,eu am urlat la ei ca o sa trag daca se mai apropie,baietii dubiosi raman pe loc si eu sun la Politie. Am mers la Politie frumos la declaratii, unde ei au schimbat-o ca la Ploiesti. Ca eu am facut pe nebunul si toate alea. Pana la urma am cazut toti la pace, dar pana si politistii de la sectie s-au prins ca povestea e cusuta cu ata alba. Pana la am ramas fara arma ca cica asa zice legea. Sa vedem cum se termina ca aia nu au depus plangere si nici eu. Sa vedem. Daca stiti sa ma sfatuiti va rog sa o faceti. Numai bine. Va salut!
Nu o sa ma apuc sa-mi dau cu parerea vis-a-vis de gradul de vinovatie al participantilor la incident insa sunt curios pe ce temei s-a retinut arma ??? S-a eliberat vreo dovata a retinerii ei ? Care au fost motivele invocate ? Pentru cercetari nu avea cum caci nu s-a facut uz de arma, adica nu s-a executat foc cu ea nici in aer nici asupra unei tinte. Iar ca masura complementara a unei sanctiuni contraventionale, recte portul armei in locuri aglomerate ( care or fi alea ??? ) trebuia sa existe un proces verbal de constatare.
Ori povestea nu e intreaga ori este un abuz al ciobanilor cu epoleti despre care stim ca au o pofta nebuna sa se transforme in judecator si calau si sa imparta ei dreptatea dupa bunul plac.
hi hi hi ha ha ha :lol: :lol: :lol: eram sigur ca barty gaseshte tot gaborii de vina. cum koae dak ala scoate pistolu la ei nebunu sa-i mai faci pe aia vinovatii????? te-a f... vreunu si nu te-a platit??? plm ce de nebuni........fane leai dat cu fima in kap la toti cei popesori de neletale
paul

Post by paul »

marsh in gura ma-ti de cocalar
7Coline

Post by 7Coline »

hi hi hi ha ha ha :lol: :lol: :lol: eram sigur ca barty gaseshte tot gaborii de vina. cum koae dak ala scoate pistolu la ei nebunu sa-i mai faci pe aia vinovatii????? te-a f... vreunu si nu te-a platit??? plm ce de nebuni........fane leai dat cu fima in kap la toti cei popesori de neletale
Incearca sa vorbesti romana pe acest forum.
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3

IRESPONSABIL²
fane satar

Post by fane satar »

@Paul fara suparare, m-ai injurat pe mine cumva? Daca nu, te rog sa incerci sa pastrezi un limbaj decent. Hai sa nu ne injuram sa nu suntem tigani, ca asa ma apucam si eu sa injur pe toata lumea si nu rezolvam nimic. Eu mi-am recunoscut gresala si acum astept sa fiu spanzurat, vorba bancului:Funia sa fim spanzurati o aducem de acasa sau o primim de la intreprindere? :D In fine am discutat cu un avocat si mi-a spus ca nu e chiar asa grav, fiindca nu am facut uz. Mi s-a mai spus sa le aduc tot ce imi cer, si la finalul expertizei sa fac o cerere catre comandant sa imi inapoieze arma. Acum vedem rezultatul expertizei. Va salut si va multumesc pentru dezbaterea subiectului. Numai bine va doresc. Va salut!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
paul

Post by paul »

nu pe tine te-am injurat,toti incearca sa fie mai la obiect si se trezeste agramatul ala sa posteze un rahat. :evil:
paul

Post by paul »

eu nu inteleg ce au ei de expertizat la arma,inteleg sa cerceteze in cadrul dosarului ,daca o fi vreunul. :?:
7Coline

Post by 7Coline »

paul wrote:eu nu inteleg ce au ei de expertizat la arma,inteleg sa cerceteze in cadrul dosarului ,daca o fi vreunul. :?:
Cel mai probabil se face expertiza pentru a stabili daca sa facut uz de arma.

IRESPONSABIL²
paul

Post by paul »

ar fi culme,daca nimeni nu a declarat ca s-ar fi facut uz de arma....in fine o sa vedem ce ne mai spune fane satar
sepuku

Post by sepuku »

...Nea'Fane,ca sa nu ne mai stoarcem creierii aiurea poti avea tu bunavointa de a fotografia amenda si procesul verbal prin care ti s-a retinut arma si se le pui aici pt a le studia impreuna?!? sigur printre noi sunt si juristi si poate se gasesc solutii viabile pt speta"de fata care sa recunoastem este una cel putin ciudata. ...si vezi sa fie fara"pixelul albastru" :wink: Multumim !!!
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
fane satar

Post by fane satar »

@Sepuku nu am primit nici un exemplar din PV-ul de constatare si nici din cel de predare-primire, si nici amenda nu am primit. Sa vad ce imi vor spune Luni dimineata. Pana atunci stau ca pe ghimpi. Avocatul pe care il am nu mi-a luat nici un ban si mi-a mai si spus ca nu exista riscul pierderii armei si permisului pentru ca nu exista uz de arma si nici plangere. Astept si in acelasi timp pregatesc funia sa fiu spanzurat in piata publica. Si @DanielT sa nu se mai bage ca musca in cu**l calului. Sa isi vada de Grand Power-ul lui si sa nu ne mai fu** pe noi la cap ca suntem oameni in toata firea. Va salut!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
aurorauno

Post by aurorauno »

fane satar wrote:suntem oameni in toata firea
Omul in toata firea nu face pe cowboy-ul cu controlorii de autobuz,e penibil pe bune...
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
fane satar

Post by fane satar »

:lol: :lol: :lol: Avem voie si cu cuvinte jignitoare??? Eu sunt vinovat de ce am facut si recunosc, dar altii sunt imposibil de reprodus, recte @DanielT. SCRIE IN PULA MEA ROMANESTE !!!!!. Multumesc @Tevez pentru preluare. Numai bine!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
fane satar

Post by fane satar »

Va rog sa ma scuzati pentru ce am scris mai sus dar nu suport sa vad "jmecheri anal-fabeti". Suntem oameni cu scoala si la scoala nu am invatat sa scriem cu "k" sau mai stiu eu ce combinatii dubioase de internaut. Ce am facut regret, dar nu e un capat de lume. Am gresit, astept nota de plata. Va salut!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
7Coline

Post by 7Coline »

fane satar wrote:Va rog sa ma scuzati pentru ce am scris mai sus dar nu suport sa vad "jmecheri anal-fabeti". Suntem oameni cu scoala si la scoala nu am invatat sa scriem cu "k" sau mai stiu eu ce combinatii dubioase de internaut. Ce am facut regret, dar nu e un capat de lume. Am gresit, astept nota de plata. Va salut!
http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f ... 126#p38126

Cititi aici poate va mai lamuriti.

IRESPONSABIL²
Post Reply