ROMSDC
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: ROMSDC
aceiasi intrebare si cu grand power 
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
....iar despre romsdc credd ca poate domnul cu idea clubului privat sia luat jucariile si a plecat. cat sa mai stea sa fie denigrat??? nu stiu altii cu a-ti fi reeactionat. pana la urma era domeniul lui shiar daca le platea concuresnta hostingul........nu este recalma rog nu stergeti linkuri este util pentru noii veniti capturatzi de monopoulul forturilor arme bune dardintrecutr!¬Babanu wrote:aceiasi intrebare si cu grand power
-
Angel_Of_Light
Daniel ori esti un bot ori esti Zaharia .... ce tampenii indrugi tu acolo? Zaharia nu mai are nici o treaba cu romsdc de ani de zile de cand a fost exclus, de atunci toata treaba a fost facuta de membrii romsdc cu siteul si forumul. Si nu vb ce habar nu ai ori au murit colindatorii de caldura? Ce denigrari, cand esti un hot ordinar asa cum este Zaharia astea se numesc adevaruri, mai cauta si tu pe la parchet sa vezi dosarele de inselatorie si apoi deschide gura.Ok?
Ramaneti on topic va rog . Daca stiti exact care e treaba cu ROMSDC lasati reply daca nu folositi PM.
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
dupa cum vezi s.au sters linkurile bucuria ta.ia-tzi mai bine treningu bun si adidasii ca nu t mai primeste la chisiau in sort de baie.Angel_Of_Light wrote:Daniel ori esti un bot ori esti Zaharia .... ce tampenii indrugi tu acolo? Zaharia nu mai are nici o treaba cu romsdc de ani de zile de cand a fost exclus, de atunci toata treaba a fost facuta de membrii romsdc cu siteul si forumul. Si nu vb ce habar nu ai ori au murit colindatorii de caldura? Ce denigrari, cand esti un hot ordinar asa cum este Zaharia astea se numesc adevaruri, mai cauta si tu pe la parchet sa vezi dosarele de inselatorie si apoi deschide gura.Ok?
Re: ROMSDC - bun gasit!
Pai trebuie sa vin eu un nou venit si sa va zic ca la mine merge si forumul de la ... si forumurile de pe .... Iar eu mai nou fiind in studiul problemei nu pot sesiza daca apar ceva modificari sau diferente fata de ce era mai inainte.
Daca la google imi da mereu acelasi set de raspunsuri inca din primele pagini pentru cautare la romsdc.ro, la grandpower sau grand power, orisicum scrii iti ies mai multe rezultate unele din ele pentru grand power altele pentru grand power romania altele catre alte site-uri spre grandpower investment. Astea din urma sunt mai putine si in mod ciudat duc spre doua magazine de arme. Unul din Ploiesti ... si in Bucuresti, ... Si unii si altii vand arme si munitii. Ciudat este ca ala pe care este forumul grandpower.ro nu pare sa aive legatura cu vanzarea de arme. Tot felul de materiale pe acolo unele interesante altele deloc interesante si forumurile doua la numar.
Daca la google imi da mereu acelasi set de raspunsuri inca din primele pagini pentru cautare la romsdc.ro, la grandpower sau grand power, orisicum scrii iti ies mai multe rezultate unele din ele pentru grand power altele pentru grand power romania altele catre alte site-uri spre grandpower investment. Astea din urma sunt mai putine si in mod ciudat duc spre doua magazine de arme. Unul din Ploiesti ... si in Bucuresti, ... Si unii si altii vand arme si munitii. Ciudat este ca ala pe care este forumul grandpower.ro nu pare sa aive legatura cu vanzarea de arme. Tot felul de materiale pe acolo unele interesante altele deloc interesante si forumurile doua la numar.
Forumul e din nou activ de cateva zile 
Nu s-a intamplat nimic grav.
Forumul romsdc se pare a fi de departe cel mai bine asezonat dintre forumurile pe tema autoapararii cu toate ca si acolo se observa lejer orientari dictate de unii producatori chestii impuse prin clientii acelor producatori. Dar intotdeauna va fi asa. Fiecare face ce vrea pe banii lui. Una peste alta cititorii au de castigat pentru ca au ocazia sa gaseasca informatia concentrata intr-un singur loc. Fiecare poate alege ce i se pare expus convingator si argumentat. Iar procentul celor care pot fi fraieriti de reclama mincinoasa este oricum constant in masa publicului. Dupa ce se pacalaesc de cateva ori se invata minte si nu mai dau banii pe prostii iar din urma vin alti novici care se lasa fraieriti si cumpara alte prostii sau aceleasi si tot asa. Este o chestie ciclica si este bine asa pentru ca face de fapt parte din mecanismul de reglare al pietii. Dar concluzia ramane, forum romsdc este binevenit prin complexitatea lui si prin acei oameni care posteaza acolo lucruri utile. In rest, comentatori ca mine veti gasi peste tot mai mult sau mai putin nocivi forumului.Rainman wrote:Forumul e din nou activ de cateva zile
bineai revenit nedumerituu!!!gunny0ne wrote:Forumul romsdc se pare a fi de departe cel mai bine asezonat dintre forumurile pe tema autoapararii cu toate ca si acolo se observa lejer orientari dictate de unii producatori chestii impuse prin clientii acelor producatori. Dar intotdeauna va fi asa. Fiecare face ce vrea pe banii lui. Una peste alta cititorii au de castigat pentru ca au ocazia sa gaseasca informatia concentrata intr-un singur loc. Fiecare poate alege ce i se pare expus convingator si argumentat. Iar procentul celor care pot fi fraieriti de reclama mincinoasa este oricum constant in masa publicului. Dupa ce se pacalaesc de cateva ori se invata minte si nu mai dau banii pe prostii iar din urma vin alti novici care se lasa fraieriti si cumpara alte prostii sau aceleasi si tot asa. Este o chestie ciclica si este bine asa pentru ca face de fapt parte din mecanismul de reglare al pietii. Dar concluzia ramane, forum romsdc este binevenit prin complexitatea lui si prin acei oameni care posteaza acolo lucruri utile. In rest, comentatori ca mine veti gasi peste tot mai mult sau mai putin nocivi forumului.Rainman wrote:Forumul e din nou activ de cateva zile
Nu sunt deloc nedumirit. Am citit cam tot ce am crezut ca ma poate ajuta sa imi gasesc arma potrivita mie si acum nu fac decat sa citesc in continuare ce se scrie ca tot mereu ai ceva de invatat. Daca sun nedumirit am unde veni sa intreb.DanielT wrote:bineai revenit nedumerituu!!!
breee,''nedumeritul'' este un fost user,mai bine zis un personaj
controversat.