Dar o piata puternica apare atunci cand oferta e mare si reclama transforma trecatorii in privitori si apoi in clienti.
Tu personal, intrand intr/un magazin precum cel polonez (sau unul dintre cele rusesti pe care le/am tot postat, cite arme ai cumpara si cate te/ar motiva sa te apuci de economii?
Tu esti mai vechi in Ac si stii ce vrei - vei spune, dar dupa ce ai cumpara ce voiai si ai avea la indemina un astfel de magazin, te/ai opri? Sau ti/ai da seama ca iti doresti, ba chiar ai nevoie urgent de altele?
Eu sunt incepator, "foarte" incepator, dar tot as cumpara macar 3 arme dintre cele mai ieftine (sub 100$) . Si asta doar pentru ca le/am vazut, nu pentru ca le/am cautat.
Prin urmare, cu cit oferta e mai bogata, cu atat vor creste vanzarile! Oferta creeaza obisnuinte si nevoi!
(iar cel mai la indemina model apartine pietei auto> pe masura ce s/au inmultit reprezentantele si oamenii au vazut ce mai exista si care sunt performantele acestora, vinzarile au crescut. Iar cum a aparut, de exemplu, dealer Maserati, au inceput vinzarile, desi pina atunci nimeni nu si/a adus din Vest o astfel de masina. Si exemplele pot continua).
Evident, tot ce a spus apartine impresiei unui ne/economist, asa ca daca ma insel, nu ma bateti cu pietre.