Lanternă pentru Gamo CFX

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
ThunderRa

Lanternă pentru Gamo CFX

Post by ThunderRa »

Bună ziua,
Vreau să achiziționez pentru arma mea, un Gamo CFX .22, o lanternă pe care să o pot monta sub țeavă. Arma este cu țeavă fixă și din cauza modalității de încărcare este destul de greu de găsit exact ce s-ar potrivi. Se pare că cei de la Gamo au prevăzut CFX-ul cu un sistem de prindere însă nu am idee ce s-ar potrivi acolo. Vă rog ca, în măsura posibilităților, să-mi spuneți cam ce s-ar potrivi pe acel sistem de prindere, sau, poate aveți alte soluții... Deja am achiziționat o curea Gamo care nu se potrivește la CFX și nu mai vreau să dau bani aiurea.
Mulțumesc.
P.S. Dacă ar fi să aleg, aș prefera o lanternă cu lumină verde, performantă, pe care să o pot folosi și la vânătoare însă mă interesează să fie compatibilă cu sistemul de prindere de pe CFX.
Last edited by ThunderRa on Sat Jul 07, 2012 10:54 pm, edited 1 time in total.
Benelli Argo 300 winchester magnum
Nikon Prostaff Target EFR 3-9x40
Gamo CFX .22
Gamo Revolver R77 .177
7Coline

Re: Lanternă sau laser sight pentru Gamo CFX

Post by 7Coline »

ThunderRa wrote:Bună ziua,
Vreau să achiziționez pentru arma mea, un Gamo CFX .22, un laser sight sau o lanternă pe care să o pot monta sub țeavă. Arma este cu țeavă fixă și din cauza modalității de încărcare este destul de greu de găsit exact ce s-ar potrivi. Se pare că cei de la Gamo au prevăzut CFX-ul cu un sistem de prindere însă nu am idee ce s-ar potrivi acolo. Vă rog ca, în măsura posibilităților, să-mi spuneți cam ce s-ar potrivi pe acel sistem de prindere, sau, poate aveți alte soluții... Deja am achiziționat o curea Gamo care nu se potrivește la CFX și nu mai vreau să dau bani aiurea.
Mulțumesc.
P.S. Dacă ar fi să aleg, aș prefera o lanternă cu lumină verde, performantă, pe care să o pot folosi și la vânătoare însă mă interesează să fie compatibilă cu sistemul de prindere de pe CFX.
Tu sper ca realizezi ca daca te prindem faci parnaie da ? Braconier nesimtit , vrei lumina verde ca sa nu iti strice vederea de noapte . Lasa ca te prindem noi.
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3

IRESPONSABIL²
ThunderRa

Re: Lanternă pentru Gamo CFX

Post by ThunderRa »

"Vara nu dorm" și lumina verde luminează frumos țintele de hârtie din poligon. În plus, am examenul de vânător anul acesta... :)
Last edited by ThunderRa on Sat Jul 07, 2012 10:55 pm, edited 1 time in total.
Gamo CFX .22
Gamo Revolver R77 .177
7Coline

Re: Lanternă sau laser sight pentru Gamo CFX

Post by 7Coline »

ThunderRa wrote:"Vara nu dorm" și lumina verde luminează frumos țintele de hârtie din poligon. În plus, am examenul de vânător anul acesta... :)
=)) Ca sa pari "legitim" am inteles.

IRESPONSABIL²
ThunderRa

Post by ThunderRa »

N-am nevoie să par. Sunt :)
Și nu reușesc să mă hotărăsc între Kill Light XLR250 Green și Laser Genetics ND3 Subzero... Vreun sfat?
P.S. Înainte să începeți voi, știu că nu pot folosi dispozitive laser pe armă la vânat. Reamintesc că voi monta o lanternă (nu un dispozitiv laser de ochire) pe o armă de tir, nu de vânătoare. La vânătoare (când voi lua permisul) vreau să folosesc ce voi cumpăra pe post de lanternă, nu de dispozitiv de ochire montat pe armă. De altfel, la lisă ar fi și ciudat... În plus, cât timp sunt produse comercializate de ARW, nu sunt ilegale :)
Gamo CFX .22
Gamo Revolver R77 .177
7Coline

Post by 7Coline »

ThunderRa wrote:N-am nevoie să par. Sunt :)
Și nu reușesc să mă hotărăsc între Kill Light XLR250 Green și Laser Genetics ND3 Subzero... Vreun sfat?
P.S. Înainte să începeți voi, știu că nu pot folosi dispozitive laser pe armă la vânat. Reamintesc că voi monta o lanternă (nu un dispozitiv laser de ochire) pe o armă de tir, nu de vânătoare. La vânătoare (când voi lua permisul) vreau să folosesc ce voi cumpăra pe post de lanternă, nu de dispozitiv de ochire montat pe armă. De altfel, la lisă ar fi și ciudat... În plus, cât timp sunt produse comercializate de ARW, nu sunt ilegale :)
Abia acuma tiai dat seama ce se intelege din primul tau post? =))

IRESPONSABIL²
ThunderRa

Post by ThunderRa »

Nu mă ducea mintea la ce te-a dus pe tine. Dirty mind...
Gamo CFX .22
Gamo Revolver R77 .177
paul

Post by paul »

daca vrei sa o folosesti si iarna la -n grade,recomand subzero,restul nu fac fata la temperaturi scazute,vb din experienta. Bafta.
ThunderRa

Post by ThunderRa »

Merci Paul!. Recomanzi un model anume? ND3, ND3x40 sau ND3x50 (evident subzero)? Sau poate un ND5 care ar fi și mai ieftin?
Gamo CFX .22
Gamo Revolver R77 .177
paul

Post by paul »

eu am ND3x50 si asta iarna am lasat-o afara la -23 si functiona fara probleme,singura diferenta este raza putin mai mica fata de anotimpul cald, dar mai mult dct suficienta,zic eu.
ThunderRa

Post by ThunderRa »

La același model mă gândeam și eu. Poate fi folosită și pe post de janternă normală?
Gamo CFX .22
Gamo Revolver R77 .177
radu.b

Post by radu.b »

ThunderRa wrote:N-am nevoie să par. Sunt :)
Buna ziua.
Parerea mea ND3 Subzero. Depinde cat de mult si in ce conditii vreti sa o utilizati.
Cu respect.
paul

Post by paul »

daca nu te deranjeaza culoarea verde,o poti folosi si ca lanterna obisnuita...
Post Reply