asa e si ala del aduce acum arrow din otel-zamak asezonat. mia zis cine l-a vazut la expozitie numa sa nu fie ca gp special facut pentru Ro.slabe sansetiger wrote:Nu, chiar nu umbla cu cioara vopsita, pe sait-ul lor spune clar si la Zoraki 914(Streamer), si la 906 ca slide-ul e aliaj de zinc ranforsat cu otel.mariand68 wrote:Adica turcii umbla cu cioara vopsitatevez wrote:Ţeava pare din oţel, dar cu manşonul am dubii, turcii au "antecedente" cu zamakul căptuşit cu fier, cât să-l atragă magnetul.
http://atakarms.com/en/Urunler.aspx?id=8
Stalker 917
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Stalker 917
eu cred ca sunt de o calitate putin inferioara ex streamer 2014 pe siteurile rusesti se vinde cu aprox. 12900-15000 rub (335-389 eur), Tanfoglio 17000-18000 rub (441-468 eur), Grand power T12 45000 rub (1168 eur)
la noi = streamer 141 eur, Tanfoglio 345 eur, Grand power T12 571 eur
Diferenta mare este la Streamer si la GP, dublu si ceva.....
la noi = streamer 141 eur, Tanfoglio 345 eur, Grand power T12 571 eur
Diferenta mare este la Streamer si la GP, dublu si ceva.....

Buna ziua.tevez wrote:Foarte ok prezentarea de la 906 şi 914: "Steel-reinforced zinc alloy mechanism (slide)", exact ce ziceam mai sus.
La banii lor, nici nu prea ai cum să ceri "oţel integral", plus faptul că cine a cumpărat Streamer sau Stalkerul 906
aici pe forum nu s-a plâns de ele... Ideea e să vedem dacă aces 917 va fi tot aşa sau va avea manşonul din oţel,
fără să fie turnat din zamak. Pe site nu scrie şi până nu-l vedem, nu putem spune, pentru că poate să difere
varianta blank de cea pe bilă...
Am cam lipsit de pe forum in ultima vreme si am vazut ce polemici s-au generat. Stalker 917 nu are date tehnice introduse pe site-ul producatorului (inca). Asa cu am spus de prima data frame-ul este de polimer, teava si mansonul de otel.
Pretul lui v-a fi sub tot ce exista pe piata din aceeasi categorie.
Cu respect.
Am si eu o intrebare de necunoscator....de ce mai toata lumea cauta 9mm si nu 10X22 care este diferenta? Ms!
1. 9mm este mult mai puternic si ceva mai ieftin decat 10x22.
2. pistoalele in calibrul 9mm sunt de calitate mai buna (teava si manson otel), mai rezistente dar si mai scumpe decat cele in 10x22.
2. pistoalele in calibrul 9mm sunt de calitate mai buna (teava si manson otel), mai rezistente dar si mai scumpe decat cele in 10x22.
Streamer 2014 Titan
am inteles , da sunt scumpe alea in 10X22 si chiar nu prea inteleg de ce ...
That's the way it is.paul_vxi wrote:am inteles , da sunt scumpe alea in 10X22 si chiar nu prea inteleg de ce ...
neah...deloc ti se pare ,daca te referi la pobjeda mai are destul de coborat pana sa o poti numi ieftin(a)...ma uit la munitia letala cu o dorinta imensa de egalitate
A cam devenit clişeu, dar ştii cum se spune: unii-s mai egali ca alţii. 
vreau sa stiu de udne luati voi wadie si cand apare acest Glock clona turcesc ca suna bine.
Re: Zoraki 917, un "zamak" de inspiraţie Glock :)
Salut, deviez de la subiect. Vad ca esti posesor de GP T12M, ma intereseaza arma ce imi poti spune de blocaje. Munitia AKBC cu bila infundata e buna de ceva? Nu aia pt Steyr ci aia pt GP dar tot cu bila infundata ca am inteles ca aia cu bila pana in marginea tubului nu mai exista. Multumesc!krudu wrote:Zamak pur sange asezonat pe la colturi cu balamale din otel de turcia.in rest un opritor cit China...sith wrote:ziceau UTI ca aduce un model de glock de la turci de otel ....
ФОРТ 17P 9mm P.A.

"I'd rather be judged by 12 than carried by 6"
Si referitor la subiect, se aduc odata armele astea? 
ФОРТ 17P 9mm P.A.

da le aduc la anu si la multi ani ne minte cu stalker-ul ala de nu stiu cand ,tare neseriosi
Ei hai nu fiti tristi ca doar ati auzit de Sf. Asteapta