Toc de Fort 17

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

ice

Re: Toc de Fort 17

Post by ice »

fane satar wrote:Toc cu clema am,se vede in poza de mai sus,dar ma intereseaza un toc de curea small of back cum ii zic amerianii sau sob.

incearca din aceeasi gama daca zici ca nu sunt necesare modificari majore respectiv:
ФОРТ 17P 9mm P.A.
Image
"I'd rather be judged by 12 than carried by 6"
Bruteforce

Post by Bruteforce »

Eu l-am comandat astazi pe asta:
Rectific; Am fost sunat de la firma de mai sus si mi-au spus ca nu cred ca s-ar potrivii cu fortul meu. Poate cineva din Bucuresti sa mearga acolo sa probeze? Eventual sa faca o fotografie?
Форт 12РМ ,45-калибра
maiden

Post by maiden »

Ia-l pe cel dedicat fort, de unde ai luat si pistolul.
Se va potrivi perfect si ai sa fi si foarte multumit. Ce a luat fane_satar e o jucarie. Suportul acela e de plastic si risca sa piarda pistolul pe drum. Am fost acolo si am vazut tocurile respective.

Vară linistita va doresc !
Last edited by maiden on Tue Sep 11, 2012 9:32 pm, edited 1 time in total.
vikkktor

Post by vikkktor »

daca doriti tocuri, unele dintre cele mai reusite si cred ca cea mai buna calitate din Europa, gasiti aici...Se pot aduce fara probleme, il cunosc personal pe patronul atelierului, un tip deosebit, luna trecuta facea niste teci din piele exotica, pentru sabile unui print din Oman ...
http://www.sickinger.at/
tevez

Post by tevez »

.
Last edited by tevez on Tue Sep 04, 2012 11:41 am, edited 1 time in total.
fane satar

Post by fane satar »

Modelul e Azlal si e pt Walther P99. I-am facut o modificare mica la curelusa pt ca la lungime Waltherul e mai mare. In rest e ok si nu am cum sa pierd pistolul din el pt ca nu il mai port. Il tin doar de ocazii mai speciale pt cand ma imbrac in costum. In rest folosesc un toc Blackhawk pt USP Compact. Luat pe proba dintr-un magazin craiovean. Asa ca plasticul ala e destul de rezistent pt cat il port eu. Week-end placut va doresc. Va salut!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
tevez

Post by tevez »

.
Last edited by tevez on Tue Sep 04, 2012 11:41 am, edited 1 time in total.
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

Zilele trecute mi-a terminat si mie Vlad Cepraga un toc si a iesit foarte fain, mulat perfect pe pistolul meu si facut din piele foarte buna cu cusaturi frumoase si capse rezistente tip heavy-duty.
Celor interesati sa aiba un toc custom-made, adica facut exact dupa preferinte personale, le recomand cu caldura sa apeleze la domnul Cepraga.
Last edited by Safe&Sound on Mon Sep 03, 2012 11:02 am, edited 1 time in total.
radu.b

Post by radu.b »

Buna ziua.
Am o rugaminte pentru toti cei care ne viziteaza pagina de forum. Nu mai faceti trimitere catre alte site-uri cu acelasi domeniu de activitate. Nu este fair. Acest gen de informatii se pot trimite cu PM. Este normal sa fie asa.
Cu respect.
Post Reply