Sfat Pistol Cu Gaze!!!
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Sfat Pistol Cu Gaze!!!
Hîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîî.......... 
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbarthy wrote:Hîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîî..........
This is ten percent luck, twenty percent skill,
fifteen percent concentrated power of will,
five percent pleasure, fifty percent pain,
and a hundred percent reason to remember the name!
ce topic interesant ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
-
fane satar
De ce va ciondaniti pe aici nu inteleg dar ar fi cazul sa va potoleasca domnul moderator. Sunteti barbati sau copii? Colegul mai nou a cerut un sfat si o parere mai avizata de la noi avand in vedere ca avem "arme" de mai mult timp si stim deja despre ce e vorba. Chiar nu e necesar sa devenim puerili... Va salut! O zi cat mai buna!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
FORT 17R .45 rubber
cand va ziceam eu ca nu e forum de gramatica....asta e. aici intra lumea sd te corecteze cum scri si sa se dea mare care a avut primu pistol de la firma cutare care a adus fort de la md. iati vere pistolu si nu mai te certta cu toti nebunii ca turcii fac arme bunee!! laa banii lor.
Stiti cum este,daca cineva are nevoie de un sfat sau intreaba ceva unii abia asteapta sa-i dea cu bata in cap
.Eu personal cand cumpar o arma o cumpar fiindca imi place acel model,daca ma plictisesc de ea o vand (pana acum nu am vandut nimic) dar nici nu cer sfatul nimanui pentru ca pot sa-mi iau o bata in cap de la ''asteptaci"
sau "pandaci''
.Daca-ti place acel pistol just take it.O zi buna in continuare.
Va multumesc mult pentru interventie si da o sa iau acel pistol si o sa il port si in scop de autoaparare, ceea ce as fi vrut sa aflu de la colegii de aici erau niste indicatii de folosire optima in cazuri de autoaparare,pe care ulterior le-am aflat tot singur...in ce priveste certurile unii sunt paranoici , altii vor sa se dea mari, altii se cred zei ca deh...doar ei au letale...si asa mai departe.Cu respectmariand68 wrote:Stiti cum este,daca cineva are nevoie de un sfat sau intreaba ceva unii abia asteapta sa-i dea cu bata in cap.Eu personal cand cumpar o arma o cumpar fiindca imi place acel model,daca ma plictisesc de ea o vand (pana acum nu am vandut nimic) dar nici nu cer sfatul nimanui pentru ca pot sa-mi iau o bata in cap de la ''asteptaci"
sau "pandaci''
Pai nu e forum de gramatica,unii din noio scriu posturile in graba ca poate mai au si treaba, si nu le mai editeaza ulterior,turcii da fac arme bune la capitolul gaz as zice ca cele mai bune, in privijnta fortului...nu conteaza cand lai avut sau de unde l-ai luat.Daca tiai permis unul e bine, daca nu asta e...Eu mi-am lluat, dar asta nu inseamna ca la fiecare post trebuie sa vb de fort. E bun acolo unde e si poate unii dintre noi vor 2 arme poate ca le place,poate ca au nevoie sau cine stie ce.Nu tre sa ne certam aiurea suntem o comunitate de pasionati si punct.Cu respect!!!Olar wrote:cand va ziceam eu ca nu e forum de gramatica....asta e. aici intra lumea sd te corecteze cum scri si sa se dea mare care a avut primu pistol de la firma cutare care a adus fort de la md. iati vere pistolu si nu mai te certta cu toti nebunii ca turcii fac arme bunee!! laa banii lor.
In alta ordine de idei...De ce orice nou venot trebuie sa treaca prin acuzatiile astea? ba ca ar fi politist, ba ca ar fi clona lui zaharia?
MR.47 wrote:Va multumesc mult pentru interventie si da o sa iau acel pistol si o sa il port probabil si in scop de autoaparare, ceea ce as fi vrut sa aflu de la colegii de aici erau niste indicatii de folosire optima in cazuri de autoaparare,pe care ulterior le-am aflat tot singur...in ce priveste certurile unii sunt paranoici , altii vor sa se dea mari, altii se cred zei ca deh...doar ei au letale...si asa mai departe.Cu respectmariand68 wrote:Stiti cum este,daca cineva are nevoie de un sfat sau intreaba ceva unii abia asteapta sa-i dea cu bata in cap.Eu personal cand cumpar o arma o cumpar fiindca imi place acel model,daca ma plictisesc de ea o vand (pana acum nu am vandut nimic) dar nici nu cer sfatul nimanui pentru ca pot sa-mi iau o bata in cap de la ''asteptaci"
sau "pandaci''
Se zice că ""cin' s-a fript cu ciorbă, suflă şi-n iaurt". Am renunţat demult la bănuieli din astea, după ce vreo două-trei nu s-au confirmatMR.47 wrote:In alta ordine de idei...De ce orice nou venot trebuie sa treaca prin acuzatiile astea? ba ca ar fi politist, ba ca ar fi clona lui zaharia?
şi, sincer, nu-mi mai pasă dacă un forumist e "pe bune" sau e "clonă", prezumţia de nevinovăţie funcţionează.
Partea cu poliţiştii...sincer eu mă bucur dacă văd oameni din M.A.I. interesaţi de arme personale, care intră pe forumuri, etc. pt. că
majoritatea lor, să fim serioşi, nu le suportă nici pe alea de serviciu. Că forumurile de arme sunt monitorizate, e ceva firesc. Dar să
nu se ajungă în cealaltă extremă, să fie provocări gen acele anunţuri cu "cine vinde fără acte".
Adica colegule imi pui in vedere sa nu fac astfel de propuneri?tevez wrote:Se zice că ""cin' s-a fript cu ciorbă, suflă şi-n iaurt". Am renunţat demult la bănuieli din astea, după ce vreo două-trei nu s-au confirmatMR.47 wrote:In alta ordine de idei...De ce orice nou venot trebuie sa treaca prin acuzatiile astea? ba ca ar fi politist, ba ca ar fi clona lui zaharia?
şi, sincer, nu-mi mai pasă dacă un forumist e "pe bune" sau e "clonă", prezumţia de nevinovăţie funcţionează.![]()
Partea cu poliţiştii...sincer eu mă bucur dacă văd oameni din M.A.I. interesaţi de arme personale, care intră pe forumuri, etc. pt. că
majoritatea lor, să fim serioşi, nu le suportă nici pe alea de serviciu. Că forumurile de arme sunt monitorizate, e ceva firesc. Dar să
nu se ajungă în cealaltă extremă, să fie provocări gen acele anunţuri cu "cine vinde fără acte".
Daca te intereseaza o arma care sa traga cu bila,gaz si avertisment,am eu un revolver:
http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f=17&t=2989
cele cu gaz,se gasesc tip CS(foarte puternic)
mai dezbatem si noi subiecte interesante domnilor? 
Colegule multumesc pt. bunavointa, dar deja am un fort si vreau o anumita arma cu gaz si anume ekol sava magnum.Imi place foarte foarte mult.mdv wrote:Daca te intereseaza o arma care sa traga cu bila,gaz si avertisment,am eu un revolver: