Munitie .45 rubber
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
anghelache
Re: Munitie .45 rubber
Aruncati o "geana" pe forum GP.Se lauda acolo cu tot felul de "bomboane fondante"care or sa vina in 2012 in calibrul '45.
Pana una alta, magazinul este inchis ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
-
anghelache
Este o aparenta.Ei lupta pe alte fronturi.Si cand se vor regrupa concurenta samavolnica va fi nimicita.
Produselele lor se găsesc la magazinele partenere. Poate e manevră de marketing, ţin magazinul deschis ca mai apoi
să dea lumea năvală.
Cert e că dacă vor aduce arme în cal. .45 şi muniţia aferentă, automat apare şi încă un tip
de muniţie, probabil AKBC. Şi, cum spuneam în alt topic, s-au ţinut de cuvânt când au anunţat noutăţi pe forumuri.
E bine pentru deţinătorii de pistoale cu bile de cauciuc actuali şi viitori să fie concurenţă.
să dea lumea năvală.
de muniţie, probabil AKBC. Şi, cum spuneam în alt topic, s-au ţinut de cuvânt când au anunţat noutăţi pe forumuri.
E bine pentru deţinătorii de pistoale cu bile de cauciuc actuali şi viitori să fie concurenţă.
Mistouri si iar mistouri.....Cred ca ar trebui sa fim putin mai responsabili, le datoram asta celor noi, care vor sa invete ceva de pe forumul asta.anghelache wrote:Este o aparenta.Ei lupta pe alte fronturi.Si cand se vor regrupa concurenta samavolnica va fi nimicita.
CZ 75 SP 01 SHADOW cal. 9x19
-
anghelache
Am inteles!Va rog sa ma scuzati.Eu promit ca am sa incerc sa fiu putin mai responsabil.easykick wrote:Mistouri si iar mistouri.....Cred ca ar trebui sa fim putin mai responsabili, le datoram asta celor noi, care vor sa invete ceva de pe forumul asta.anghelache wrote:Este o aparenta.Ei lupta pe alte fronturi.Si cand se vor regrupa concurenta samavolnica va fi nimicita.
Poate m-ati inteles gresit, nici eu nu sunt tocmai un fan al Grand Power Romania, dar deja s-a vorbit prea mult despre acest caz, iar daca este adevarat ce se spune nu este bine sa ne bucuram de necazul altuia.Haideti sa ne focusam pe particularitatile munitiei 45 rubber.Ati mai tras in ultimul timp?Cum vi se pare precizia si puterea?anghelache wrote:Am inteles!Va rog sa ma scuzati.Eu promit ca am sa incerc sa fiu putin mai responsabil.easykick wrote:Mistouri si iar mistouri.....Cred ca ar trebui sa fim putin mai responsabili, le datoram asta celor noi, care vor sa invete ceva de pe forumul asta.anghelache wrote:Este o aparenta.Ei lupta pe alte fronturi.Si cand se vor regrupa concurenta samavolnica va fi nimicita.
-
anghelache
Domnule "easykick" niciodata nu m-am bucurat de raul altuia sau sa dau in cineva cazut,remarcele mele erau referitoare la anunturile de pe forum GP .Daca se intampla tot ce se spune acolo pentru anul 2012 e "tare -tare",picul meu de glumita (eu nu-i spun mistocareala) se datoreaza varstei si experientei care ma face sa am un pic de indoiala ca atatea lucruri bune pot sa vina peste noi intr-un timp relativ scurt si dintr-o singura parte.Jur ca nu m-am gandit nici o clipa la oarece zvonuri care ar circula.De tras cu arma nu am mai tras de la inceputul anului.Am avut destule probleme pe langa casa cu iarna asta.Iar acum ma bate gandul spre o arma letala.
Ok, imi cer eu scuze daca v-ati simtit ofensat, nu asta a fost intentia mea.anghelache wrote:Domnule "easykick" niciodata nu m-am bucurat de raul altuia sau sa dau in cineva cazut,remarcele mele erau referitoare la anunturile de pe forum GP .Daca se intampla tot ce se spune acolo pentru anul 2012 e "tare -tare",picul meu de glumita (eu nu-i spun mistocareala) se datoreaza varstei si experientei care ma face sa am un pic de indoiala ca atatea lucruri bune pot sa vina peste noi intr-un timp relativ scurt si dintr-o singura parte.Jur ca nu m-am gandit nici o clipa la oarece zvonuri care ar circula.De tras cu arma nu am mai tras de la inceputul anului.Am avut destule probleme pe langa casa cu iarna asta.Iar acum ma bate gandul spre o arma letala.
deci...stimate coleg bruteforce daca teava tropetei de gp rezista la akbs nu cred ca va fi 1 problema la fort in plus sunt destule forturi care saracele trag cu akbs de 9mm de le gaseste naiba in alta ordine de idei in ce priveste blocajele acestea sar putea sa apara cum si la gp apar care cred eu nu din cauza armei ci munitiei puternice dar nu constante oricum asta se poate rezolva usor,cartusele se pot sorta cu un cantar de bijuterii , in ceea ce a spus bunul tevez...eu nu sunt total de acord cu el un nenorocit care atenteaza asupra vietii tale merita toata puterea de foc pe care o ai la dispozitie .Si eu vreau cartuse de .45 de cat mai multe tipuri desi nu prea merg la poligon, dar *baiatul* meu pt a isi face treaba ca la carte in caz de doamne fereste! E nevoie de cea mai puternica munitie desi chiar si cea dedicata e foarte ok
This is ten percent luck, twenty percent skill,
fifteen percent concentrated power of will,
five percent pleasure, fifty percent pain,
and a hundred percent reason to remember the name!
fifteen percent concentrated power of will,
five percent pleasure, fifty percent pain,
and a hundred percent reason to remember the name!
Blocajele sunt date de munitia slaba intrucat puterea exploziei nu este suficienta pt impingerea completa a mansonului si ejectarea tubului cartus. O munitie mai puternica nu poate sa afecteze decat daca arma este fragila insa fortul e destul de solid. Daca ar fi mai puternica AKBC decat cea existenta de la Fort poate trec si eu la .45mm, deocamdata sunt convins ca 9mm are puterea de penetrare mai mare.Bruteforce wrote:Sant de acord cu munitie diversa in cal ,45, dar din punctul meu de vedere, nu mi-ar trebuii sa fie mai puternica ...poate ca una mai ieftina. Cred cu tarie ca munitia cal ,45 este suficienta pentru a te autoapara si la fel de probabil ca AKBS in cal ,45 sa dea disfunctii si blocaje armei. De alt fel nu vrea sa ucid pe nimeni si nici sa crape teava la pistol. Si iarasi nu stiu daca teava ar rezista la asemenea munitie.
Vis a vis de incarcarea cartuselor, pare dificil dar cu antrenament cred ca face bine la degetele
ФОРТ 17P 9mm P.A.

"I'd rather be judged by 12 than carried by 6"
"I'd rather be judged by 12 than carried by 6"