Sfat Pistol Cu Gaze!!!

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

barthy

Re: Sfat Pistol Cu Gaze!!!

Post by barthy »

7Coline wrote:
barthy wrote:
MR.47 wrote: Asta ar insemna sa fiu chior, autist, beat si drogat in acelasi timp si te asigur ca nu sunt nici una nici cealalta plus ca nici nu beau si nici nu ma droghez, si 2 la mana nici un nebun nu sar risca sa loveasca un om inarmat care poate fi si politist magistrat etc....(dar el nare de unde sa stie asta)
Stai linistit ca avem cazuri de politisti carora le-a fost smuls pistolul din mana / toc si apoi au fost impuscati cu propria arma .
Este amuzant cum dumneavoastra presupuneti ca pe un drogat/nebun/dereglat il intereseaza in cine da . Sunt tot felul de psihopati pe lumea asta , toti spunem ca suntem atenti tot timpul , adevarul este ca nu prea merge asa.
:shock:
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
MR.47

Post by MR.47 »

[/quote]

Stai linistit ca avem cazuri de politisti carora le-a fost smuls pistolul din mana / toc si apoi au fost impuscati cu propria arma .[/quote]

Este amuzant cum dumneavoastra presupuneti ca pe un drogat/nebun/dereglat il intereseaza in cine da . Sunt tot felul de psihopati pe lumea asta , toti spunem ca suntem atenti tot timpul , adevarul este ca nu prea merge asa.[/quote]

:shock:[/quote]
Stimate barthy si stimate 7coline, contraargumente ne putem gasi mereu si putem parlamenta pe temele astea cat vrem,acum intrebarea mea...daca nu credeti deloc in neletale de ce v-ati mai cumparat si ce cautati pe acest forum? Pana la proba contrarie pana si noi consideram arme aceste jucarioare asa ca hai sa nu mai deviem de la subiectul topicului si sa vorbim strict de neletale in special cele cu gaze, ca despre ele exista o lipsa acuta de discutii si de informare. Cu Respect!
This is ten percent luck, twenty percent skill,
fifteen percent concentrated power of will,
five percent pleasure, fifty percent pain,
and a hundred percent reason to remember the name!
7Coline

Post by 7Coline »

MR.47 wrote:
Stimate barthy si stimate 7coline, contraargumente ne putem gasi mereu si putem parlamenta pe temele astea cat vrem,acum intrebarea mea...daca nu credeti deloc in neletale de ce v-ati mai cumparat si ce cautati pe acest forum? Pana la proba contrarie pana si noi consideram arme aceste jucarioare asa ca hai sa nu mai deviem de la subiectul topicului si sa vorbim strict de neletale in special cele cu gaze, ca despre ele exista o lipsa acuta de discutii si de informare. Cu Respect!
Cred in neletale dar doar in cele care functioneaza . Nu cred ca armele pe gaz sunt o solutie fiabila , sunt prea multe variabile . Cu cat sunt mai multe variabile cu atat e sansa mai mare ca ceva nasol sa se intample . Daca insistati sa luati ceva pe gaz luati un spray cu jet. Lipsa acuta de discutii se datoreaza faptului ca nu sunt o alegere ideala .
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3

IRESPONSABIL²
MR.47

Post by MR.47 »

7Coline wrote:
MR.47 wrote:
Cred in neletale dar doar in cele care functioneaza . Nu cred ca armele pe gaz sunt o solutie fiabila , sunt prea multe variabile . Cu cat sunt mai multe variabile cu atat e sansa mai mare ca ceva nasol sa se intample . Daca insistati sa luati ceva pe gaz luati un spray cu jet. Lipsa acuta de discutii se datoreaza faptului ca nu sunt o alegere ideala .
1. Eu nu cred asta, testele dovedesc contrariul, 2 am si fort, 3 sunt multi posesori de gaze care cand pleaca din casa isi iau arma cu ei si practic isi incredinteaza viata in mana ei,poate din motive materiale, sau alte considerente nu au ceva pe cauciuc,asa ca discutand facand niste teste ii putem indruma si pe ei inspre o folosire corecta in stare de necesitate. Eu mam indragostit de ekol sava si punct e bun nu e bun il voi mai si purta cu mine si va promit solemn niste clipuri care sa lamureasca pe toata lumea, in privinta armelor cu gaz, daca sunt eficiente sau nu veti trage singuri concluziile dar eu imi voi lua. Imi place cum arata si chiar si de tras cu blankuri tot e bun. Cu respect!
MR.47

Post by MR.47 »

MR.47 wrote:
7Coline wrote:
MR.47 wrote:
1. Eu nu cred asta, testele dovedesc contrariul, 2 am si fort, 3 sunt multi posesori de gaze care ,cand pleaca din casa isi iau arma cu ei si practic isi incredinteaza viata in "mana" ei,poate din motive materiale, sau alte considerente nu au ceva pe cauciuc,asa ca discutand ,facand niste teste, ii putem indruma si pe ei inspre o folosire corecta in stare de necesitate. Eu mam indragostit de ekol sava si punct e bun nu e bun il voi mai si purta cu mine si va promit solemn niste clipuri care sa lamureasca pe toata lumea, in privinta armelor cu gaz, daca sunt eficiente sau nu veti trage singuri concluziile ,dar eu imi voi lua. Imi place cum arata si chiar si de tras cu blankuri tot e bun. Cu respect!
MR.47

Post by MR.47 »

Dupa cum mi-am propus am gasit si cartuse cu piper de 120 mg ...in fine, nu ma mai intind la discutii. Un spray cu piper bun are maxim 20 mg si cu totii cunoastem efectele unui spray cu piper...asa ca trageti dumneavoastra concluziile.
MR.47

Post by MR.47 »

"OC’s inflammatory properties purportedly
render the agent more effective than CN
and CS on violent, intoxicated, drugged,
and mentally ill individuals. Moreover,
the symptomatic eye closure and constriction of the respiratory tract explain
why OC is so effective on animals."

Acesta este rezultatul unui studiu american, facut pe tema celor 3 substante mult controversate, CN, CS si OC(piper),cu alte cuvinte nu ar fi indicat in incarcatorul dumneavoastra sa se alfe numai CS si CN deoarece nu au efect pe oamenii drogati,beti,bolnavi mintal sau cu toleranta mare la durere(implicit foarte violenti),de preferat este piperul din mai mule puncte de vedere cum ar fi, ca este un agent inflamator, nu iritant ca CS si CN, totusi ati putea combina piperul si cu unul din cele 2, de preferat Cs(actioneaza mai rapid si cu simptome mai puternice!) in felul urmator: piper-cs-piper, piper-cs-piper pana umpleti magazia, cred ca pana si un drogat ar fi afectat de combinatia sinergica dintre cele 2 substante.Cand va cumparati munitie pt. gaze fiti atenti si nu cereti vanzatorului cartuse cu gaz, cereti exact ce e mai eficient, insist si ma repet piper de 120 mg!!!!!!!!!!, la cs exista o limitare internationala in ce priveste concentratia ,de 80 mg/cartus.Raportat unor studii concentratiile mai mari pot ucide cu usurina un agresor provocandui stop respirator, asa ca cei care cred si sustin ca pistoalele cu gaz nu au efect, eu le astept fericit replica.Cu respect!!!
MR.47

Post by MR.47 »

MR.47 wrote:"OC’s inflammatory properties purportedly
render the agent more effective than CN
and CS on violent, intoxicated, drugged,
and mentally ill individuals. Moreover,
the symptomatic eye closure and constriction of the respiratory tract explain
why OC is so effective on animals."

Acesta este rezultatul unui studiu american, facut pe tema celor 3 substante mult controversate, CN, CS si OC(piper),cu alte cuvinte nu ar fi indicat in incarcatorul dumneavoastra sa se alfe numai CS si CN deoarece nu au efect pe oamenii drogati,beti,bolnavi mintal sau cu toleranta mare la durere(implicit foarte violenti),de preferat este piperul din mai mule puncte de vedere cum ar fi, ca este un agent inflamator, nu iritant ca CS si CN, totusi ati putea combina piperul si cu unul din cele 2, de preferat Cs(actioneaza mai rapid si cu simptome mai puternice!) in felul urmator: piper-cs-piper, piper-cs-piper pana umpleti magazia, cred ca pana si un drogat ar fi afectat de combinatia sinergica dintre cele 2 substante.Cand va cumparati munitie pt. gaze fiti atenti si nu cereti vanzatorului cartuse cu gaz, cereti exact ce e mai eficient, insist si ma repet piper de 120 mg!!!!!!!!!!, la cs exista o limitare internationala in ce priveste concentratia ,de 80 mg/cartus.Raportat unor studii concentratiile mai mari pot ucide cu usurina un agresor provocandui stop respirator, asa ca cei care cred si sustin ca pistoalele cu gaz nu au efect, eu le astept fericit replica.Cu respect!!!

A research team from the International
Association of Chiefs of Police (IACP)
analyzed the BCoDP data and found that
the use of OC in arrest and other confrontational encounters effectively neutralized aggressive suspects and animals.
MR.47

Post by MR.47 »

Pepper Spray (OC) in not an irritant. It is an INFLAMMATORY agent. The difference is important. When you are sprayed with an inflammatory agent your eyes slam shut instantly. If you can manage to open your eyes your capillaries will be dilated and you will be temporarily blind. Also, you will have an instant coughing fit because of your inflamed breathing tissues and breathing will be severely limited. Since OC is an inflammatory it is very hard to resist.
One professional trainer said, "It's like being hit with a flame thrower!" Assailants sprayed with OC stop what they are doing, they can't even think about coming after you.
Some professionals like a combination of pepper spray (inflammatory) and mace (irritant for tearing).

Sustin ce am spus mai sus, si incerc sa explic in mare, iata din nou efectele piperului,OC fiind un gaz inflamator, imediat la contactul cu fata simti arsuri, probleme de respiratie(respiratia va fi sever limitata) etc,daca agresorul incearca sa deschida ochii dupa ce a incasat piper va ramane orb temporar, asa ca... astept replici in continuare :twisted: :twisted:
Last edited by MR.47 on Wed Apr 04, 2012 5:51 pm, edited 1 time in total.
MR.47

Post by MR.47 »

Cu aceasta ocazie ii rog si pe domnii de la arrow sa ne spuna daca vor aduce cartuse cu piper marca umarex sau walther cu concentratie de 120 mg, ca toti posesorii de pistol cu gaz sa aiba acces la ele.
barthy

Post by barthy »

MR.47 wrote: Stimate barthy si stimate 7coline, contraargumente ne putem gasi mereu si putem parlamenta pe temele astea cat vrem,acum intrebarea mea...daca nu credeti deloc in neletale de ce v-ati mai cumparat si ce cautati pe acest forum? Pana la proba contrarie pana si noi consideram arme aceste jucarioare asa ca hai sa nu mai deviem de la subiectul topicului si sa vorbim strict de neletale in special cele cu gaze, ca despre ele exista o lipsa acuta de discutii si de informare. Cu Respect!
Auzi bre nea !? Matale ori esti troll ori ai ceva lipsa tigle pe casa. Pai intai vi in genunchi la mine pe PM si ma rogi sa contribui si eu cu o parere la topicul tau cu pistoale pe gaz si apoi ma iei de guler ca de ce nu cred in neletale ? Si ai tupeu sa ma intrebi ce caut pe forum cand tu ai venit de trei zile ?
Ce cauti tu pe forum ??? Cat gaz CS ai inhalat pana acum ?
Ia mai du-te dadura cu respectul tau cu tot !!!
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
MR.47

Post by MR.47 »

barthy wrote:
MR.47 wrote: Stimate barthy si stimate 7coline, contraargumente ne putem gasi mereu si putem parlamenta pe temele astea cat vrem,acum intrebarea mea...daca nu credeti deloc in neletale de ce v-ati mai cumparat si ce cautati pe acest forum? Pana la proba contrarie pana si noi consideram arme aceste jucarioare asa ca hai sa nu mai deviem de la subiectul topicului si sa vorbim strict de neletale in special cele cu gaze, ca despre ele exista o lipsa acuta de discutii si de informare. Cu Respect!
Auzi bre nea !? Matale ori esti troll ori ai ceva lipsa tigle pe casa. Pai intai vi in genunchi la mine pe PM si ma rogi sa contribui si eu cu o parere la topicul tau cu pistoale pe gaz si apoi ma iei de guler ca de ce nu cred in neletale ? Si ai tupeu sa ma intrebi ce caut pe forum cand tu ai venit de trei zile ?
Ce cauti tu pe forum ??? Cat gaz CS ai inhalat pana acum ?
Ia mai du-te dadura cu respectul tau cu tot !!!
!. Nu team rugat in genunchi 2. nu ma refeream la tine 3. te rog sa vb politicos ca nu ne-am ciocnit valizele in gara 4. nu am venit pe forum de 3 zile il citesc de ani de zile 5. cu siguranta am inspirat mai mult ca tine(CS) 6. nu ma refeream la tine 7. Reactia ta ma surprinde total...nu ma asteptam ca tocmai tu sa ai o reactie de genul asta. Si eu gasesc normala intrebarea mea cu totii suntem posesori de neletale si le consideram arme de autoaparare nu de panoplie, chiar nu vad logica unor discutii inutile si polologhii la adresa lor bune sau rele? atat avem la indemana si punct. Ma gandeam ca postand pe topicul meu ai putea fi de folos mie sau altor utilizatori ca de aia sa infiintat aceasta comunitate de discutii sfaturi si pareri numita "forum",nu team rugat in genunchi ca nu esti nici Dumnezeu si nici nu imi face o extraordinara favoare discutand cu noi aici , daca altii iti inghit lipsa de respect eu nu am de gand, am incercat sa fiu poliicos dar vazand "talentul" unora de a devia discutiile si de a incerca sa aibe ultimul cuvant m-am enervat.Daca nu as fi intervenit cu acea replica sunt constient ca multa lume ar fi fost prost informata crezandu-va pe voi si faza cu sprayul cu piper.Cum poti ma tu afirma ca un gaz care opreste si goneste ditamai ursul nu are efect? ah? va incredeti prea mult in celebrele forturi care intro situatie reala poate opri maxim unul sau 2 agresori si care pe timpul iernii daca e bine imbracat atacatorul nici macar unul. Eu te-am respectat si cer acelasi lucru, poate mi-ai inteles gresit replica, ce nu a fost un atac ci doar o comparatie un fel de exprimare, eu te respect pe tine si iti respect si experienta cu neletalele si varsta. Cu respect!!
barthy

Post by barthy »

MR.47 wrote: !. Nu team rugat in genunchi 2. nu ma refeream la tine 3. te rog sa vb politicos ca nu ne-am ciocnit valizele in gara 4. nu am venit pe forum de 3 zile il citesc de ani de zile 5. cu siguranta am inspirat mai mult ca tine(CS) 6. nu ma refeream la tine 7. Reactia ta ma surprinde total...nu ma asteptam ca tocmai tu sa ai o reactie de genul asta. Si eu gasesc normala intrebarea mea cu totii suntem posesori de neletale si le consideram arme de autoaparare nu de panoplie, chiar nu vad logica unor discutii inutile si polologhii la adresa lor bune sau rele? atat avem la indemana si punct. Ma gandeam ca postand pe topicul meu ai putea fi de folos mie sau altor utilizatori ca de aia sa infiintat aceasta comunitate de discutii sfaturi si pareri numita "forum",nu team rugat in genunchi ca nu esti nici Dumnezeu si nici nu imi face o extraordinara favoare discutand cu noi aici , daca altii iti inghit lipsa de respect eu nu am de gand, am incercat sa fiu poliicos dar vazand "talentul" unora de a devia discutiile si de a incerca sa aibe ultimul cuvant m-am enervat.Daca nu as fi intervenit cu acea replica sunt constient ca multa lume ar fi fost prost informata crezandu-va pe voi si faza cu sprayul cu piper.Cum poti ma tu afirma ca un gaz care opreste si goneste ditamai ursul nu are efect? ah? va incredeti prea mult in celebrele forturi care intro situatie reala poate opri maxim unul sau 2 agresori si care pe timpul iernii daca e bine imbracat atacatorul nici macar unul. Eu te-am respectat si cer acelasi lucru, poate mi-ai inteles gresit replica, ce nu a fost un atac ci doar o comparatie un fel de exprimare, eu te respect pe tine si iti respect si experienta cu neletalele si varsta. Cu respect!!

Aha ! Am inteles. Ai primit cartele la cantina lu nen-tu. :lol: :lol: :lol: Si cu "ma" sa i te adresezi lu' tac-tu...........si lu' nen-tu ! :mrgreen:

p.s. Fa bine si nu ma mai interpela ca pentru mine esti persona non-grata.
MR.47

Post by MR.47 »

barthy wrote:
MR.47 wrote: !. Nu team rugat in genunchi 2. nu ma refeream la tine 3. te rog sa vb politicos ca nu ne-am ciocnit valizele in gara 4. nu am venit pe forum de 3 zile il citesc de ani de zile 5. cu siguranta am inspirat mai mult ca tine(CS) 6. nu ma refeream la tine 7. Reactia ta ma surprinde total...nu ma asteptam ca tocmai tu sa ai o reactie de genul asta. Si eu gasesc normala intrebarea mea cu totii suntem posesori de neletale si le consideram arme de autoaparare nu de panoplie, chiar nu vad logica unor discutii inutile si polologhii la adresa lor bune sau rele? atat avem la indemana si punct. Ma gandeam ca postand pe topicul meu ai putea fi de folos mie sau altor utilizatori ca de aia sa infiintat aceasta comunitate de discutii sfaturi si pareri numita "forum",nu team rugat in genunchi ca nu esti nici Dumnezeu si nici nu imi face o extraordinara favoare discutand cu noi aici , daca altii iti inghit lipsa de respect eu nu am de gand, am incercat sa fiu poliicos dar vazand "talentul" unora de a devia discutiile si de a incerca sa aibe ultimul cuvant m-am enervat.Daca nu as fi intervenit cu acea replica sunt constient ca multa lume ar fi fost prost informata crezandu-va pe voi si faza cu sprayul cu piper.Cum poti ma tu afirma ca un gaz care opreste si goneste ditamai ursul nu are efect? ah? va incredeti prea mult in celebrele forturi care intro situatie reala poate opri maxim unul sau 2 agresori si care pe timpul iernii daca e bine imbracat atacatorul nici macar unul. Eu te-am respectat si cer acelasi lucru, poate mi-ai inteles gresit replica, ce nu a fost un atac ci doar o comparatie un fel de exprimare, eu te respect pe tine si iti respect si experienta cu neletalele si varsta. Cu respect!!

Aha ! Am inteles. Ai primit cartele la cantina lu nen-tu. :lol: :lol: :lol: Si cu "ma" sa i te adresezi lu' tac-tu...........si lu' nen-tu ! :mrgreen:

MR.47

Post by MR.47 »

barthy wrote:

deci domnu barthy...cred ca dumneata suferi de paranoia si crezi ca oricine posteaza ceva pe forum e un gabor care vrea sa te scape de prastioara cu bile de cauciuc si nu cu ma nui vorbesc tatalui meu ca este mort,asa ca as face monolog...ma mir la problemele de care suferi... cum ai perms de port arma. La revedere si noi 2 inchidem discutia!!!
Post Reply