Safe&Sound wrote:sith putea alege sa traga cu 14-le avand teava mai lunga decat 12-le cu care a castigat insa din ce am discutat cu el precizia celor doua arme e comparabila la 10 metri, energia cinetica a bilei e ceva mai mare la 14, dar in concurs a contat doar precizia.
A vrut să lase mai multe şanse celorlalţi concurenţi. Am tras cu 12-le ăla, e foarte bun, da' a contat şi trăgătorul.
Felicitări tuturor, n-am putut ajunge dar pot să mă "laud" că am fost acolo când s-a născut ideea acestei competiţii
pentru neletale. O idee foarte bună.
castigator a fost un pistol fort cu munitie fort
diamantul s-a reportat pentru o editie ulterioara ...
detalii si clasament o sa primiti de la participanti, atunci cand veti veni la concursuri.
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her. my favorite gun telesystems
A fost cu adevarat foarte foarte frumos. Abia astept urmatorul concurs!
Inca o data multumiri d-lor Tanase, Burghel si Filip de la UTI care, ca de fiecare data au organizat exceptional concursul, doamnei arbitru Nina Iosif (multipla campioana Europeana la Tir) pentru rabdare/intelegere si jurizarea rapida, d-lui Romulus Nica, in calitate de sponsor principal care a pus la dispozitie aceste frumoase bijuterii si nu in ultimul rand participantilor pentru admosfera placuta creata.
...iar la final: BIIINEE MARIUS! FELICITARI!!
Last edited by Safe&Sound on Sun Apr 01, 2012 1:13 am, edited 1 time in total.
Urmatorul concurs destinat armelor neletale este organizat de catre UTI, la poligonul lor, pe 26.05 2012.
Sunt si ceva premii oferite de sponsori.
Detalii mai tarziu ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her. my favorite gun telesystems
Regulament Concurs: SelfDefence Precision III
Pistol neletal – precizie 10 m
Drept de participare: persoane private care sunt posesori de arme neletale conform prevederilor Legii 295/2004 privind regimul armelor si munitiilor
Data desfasurarii concursului: 26.05.2012
Inscrierea in concurs:
A. 09.00 am – 10.00 am in ziua concursului
SEDINTA TEHNICA (norme de siguranta si de conduita, prezentarea probei):
10.15 am – nota: absenta de la sedinta tehnica atrage dupa sine neparticiparea la con-curs.
Prezenta este obligatorie!!!!!
START: 10.30 am
DURATA: – in functie de numarul participantilor si evolutia acestora.
LOCATIE: Complexul de Tir “UTI” (poligon subteran) – sos. Oltenitei 107A, Sector 4, Bucuresti
ARMAMENT
- pistol cu bile de cauciuc – orice calibru
MUNITIE
- calibre admise min. 9×22 mm – max. .45
- cantitate minima de munitie recomandata (uz+rezerva): 50 buc.
ECHIPAMENT: ochelari de protective, casti antifon active sau pasive, proprii sau asigurate de organizator. Se asigura munitie contra cost.
OBIECTIV: 40 focuri – 400 puncte. Tintele sunt din carton de tip “cercuri de la 1-10” – precizie (conf. Regulament ISSF), dispuse la o distanta de 10 m fata de aliniamentul de tragere
DESFASURARE:
- 10 focuri reglaj (numai inainte de prima decada)
- 4 decade (4×10 focuri) de concurs
- tragerile cu pistolul vor fi efectuate de fiecare participant astfel :
a. prima decada - precizie cu ambele maini
b. a doua decada - precizie cu o singura mana (obligatoriu cu mana directoare)
c. a treia decada - precizie cu ambele maini
d. ultima decada - precizie cu o singura mana (obligatoriu cu mana nedirectoare)
TIMP ALOCAT: 3 minute/decada
PUNCTAJ FINAL: maxim 400 puncte posibile.
NOTA: Toate rezultatele obtinute de concurenti in timpul decadelor sunt cumulative.
TAXE: Taxa de participare la concurs: 50 lei/concurent. Nu se pot folosii decat armele proprii.
PREMII: cupe, diplome si medalii + premii asigurate de sponsori
PREMIU SPECIAL: un diamant, daca un concurent obtine intr-o decada punctajul maxim - adica 100 de puncte, indiferent de locul obtinut la final.
Daca sunt mai multi concurenti cu acelasi rezultat se trage o runda de departajare.
Premiile sunt asigurate de sponsori ...
Manuirea armamentului si a munitiei in afara spatiului destinat poligonului de tragere
este STRICT INTERZISA.
Concursul poate fi reprogramat, numai in situatia:
• din motive tehnice independente de vointa organizatorilor
Informatii suplimentare: 0724 214 369– Nicolae Tanase
PREMIU SPECIAL: un diamant, daca un concurent obtine intr-o decada peste 95 de puncte, indiferent de locul obtinut la final.
Daca sunt mai multi concurenti cu acelasi rezultat se trage o runda de departajare.