Pareri Fort 17-R ,45
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Pareri Fort 17-R ,45
Daca o sa faca AKBS .45 sa vezi atunci rezultate
.
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
-
anghelache
AKBS si TEXKRIM fabrica de mult munitie cal.45.Nu se importa.
-
Bruteforce
Ieri am avut o zii deosebita. Fiind in asteptarea actelor si hotarat ca 12 Rm va fii jucaria mea, am dat o fuga pina la Alba Iulia la magazinul Arrow unde am vazutut si fort 17. Sincer am renuntat din prima la 12rm in favoarea fortului 17... este mai mult o chestie de gusturi. A fost ceva la prima vedere
. A ramas un singur lucru de facut, sa aleg un calibru.
As vrea sa va intreb care dintre cele doua calibre are un efect de penetrare mai mare (9mm sau ,45)?
Sau mai bine zis, care din cele doua calibre o puteti recomanda ca fiind de efect traumatic devastator
asupra unui agresor inbracat mai de iarna.
Multumesc.
As vrea sa va intreb care dintre cele doua calibre are un efect de penetrare mai mare (9mm sau ,45)?
Sau mai bine zis, care din cele doua calibre o puteti recomanda ca fiind de efect traumatic devastator
Multumesc.
Форт 12РМ ,45-калибра
-
fane satar
Salut...ieri am fost de am achizitionat un Fort 17R .45 rubber. Imi face impresia de pistol robust si puternic iar cartusele m-au impresionat prin dimensiune lor in general si prin dimensiunea bilei in special. Mana se muleaza pe crosa perfect si e bine echilibrat numai ca merg componentele cum ar fi piedica cam greu. In rest e un pistol f ok pt portul zilnic dupa parerea mea. Va salut!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
FORT 17R .45 rubber
-
Safe&Sound
Sa-l stapanesti sanatos si pe cat se poate fara evenimente neplacute! Ai facut o alegere buna si ti-ai luat o arma strasnica!
E normal sa se miste mai greu la inceput butonul care iti eliberaza magazia sau parghia sigurantei, asa e la orice arma militara care face parte din acest palier de pret. Se mai rodeaza dupa o vreme si in timp te mai si obisnuiesti cu ele si apoi n-o sa ti se mai para ca se misca greu.
In opinia mea singurul lucru cu adevarat important la o arma de autoaparare este sa functioneze bine si fara blocaje iar la Fort-uri in cal 45 blocajele sunt aproape inexistente.
E normal sa se miste mai greu la inceput butonul care iti eliberaza magazia sau parghia sigurantei, asa e la orice arma militara care face parte din acest palier de pret. Se mai rodeaza dupa o vreme si in timp te mai si obisnuiesti cu ele si apoi n-o sa ti se mai para ca se misca greu.
In opinia mea singurul lucru cu adevarat important la o arma de autoaparare este sa functioneze bine si fara blocaje iar la Fort-uri in cal 45 blocajele sunt aproape inexistente.
-
fane satar
Cine a reusit din prima sa bage 8 cartuse in incarcator? Dar fara degete zdrelite sau mari chinuri ? Eu abia am reusit cu ambele magazii(a lui si cea cumparata separat),dar ma cam dor degetele. Multumesc Safe&Sound pt urare! Sper sa nu am nevoie niciodata de el...doar sa il port dupa mine(deh obisnuinta). Va salut!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
FORT 17R .45 rubber
-
fane satar
Nu stiu sa pun pozele pe forum asa ca va las link-ul catre facebook-ul meu unde am pus cateva poze cu bestiuta paroasa
Va salut!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
FORT 17R .45 rubber
Să-l stăpâneşti sănătos, fără incidente! Arcul se lasă în timp. La fel şi alte componenente, după ce-i faci un pic 'rodajul'.
Sa il stapanesti sanatos!
Eu am si renuntat la magazie plina, 6 ajung deocamdata
weekend placut va doresc
Eu am si renuntat la magazie plina, 6 ajung deocamdata
weekend placut va doresc
-
fane satar
Doua magazii full-8 si 8 asa stau cu ele si toata ziulica le scot si le bag la loc sa se lase arcu'...ai mei ma considera masochist ca cica se introduc greu dar deja m-am obisnuit. Va salut!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
FORT 17R .45 rubber