INCIDENTE ILEGALE CU NELETALE

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

tevez

Re: INCIDENTE ILEGALE CU NELETALE

Post by tevez »

dandana wrote: Si inca ceva fratilor, indiferent cit peste are balta este al meu si nu vreau ca nimeni sa ia nici macar un solz. Hai sa fim seriosi ca nu mai traim in comunism unde toti avem totul. Dau eu cui vreau dar ma enerveaza la culme sa ma fure.
Poti ameninta cu arma si suna la politie si atunci organele isi vor face treaba in functie de plingerile tale. Dar sigur acolo a fost cu totul altceva. Nu cred ca a scos pistolul si a inceput sa traga. Dar cum stirile la TV si presa vin trunchiate........
Subscriu. La noi încă nu s-a învăţat lumea că nici peştele, nici vânatul, nici materialul lemnos nu-s ale nimănui şi cel
mai probabil acolo, la Galaţi, a fost altfel decât s-a zis la TV. Ar fi un semnal pozitiv dacă nu tot victima, proprietarul
bălţii, va fi de vină.
barthy

Post by barthy »

tevez wrote:
dandana wrote: Si inca ceva fratilor, indiferent cit peste are balta este al meu si nu vreau ca nimeni sa ia nici macar un solz. Hai sa fim seriosi ca nu mai traim in comunism unde toti avem totul. Dau eu cui vreau dar ma enerveaza la culme sa ma fure.
Poti ameninta cu arma si suna la politie si atunci organele isi vor face treaba in functie de plingerile tale. Dar sigur acolo a fost cu totul altceva. Nu cred ca a scos pistolul si a inceput sa traga. Dar cum stirile la TV si presa vin trunchiate........
Subscriu. La noi încă nu s-a învăţat lumea că nici peştele, nici vânatul, nici materialul lemnos nu-s ale nimănui şi cel
mai probabil acolo, la Galaţi, a fost altfel decât s-a zis la TV. Ar fi un semnal pozitiv dacă nu tot victima, proprietarul
bălţii, va fi de vină.
Cand iei ceva ce-i in posesia altuia fara sa ceri voie inseamna ca FURI, adica INCALCI LEGEA. CAND ITI FACI SINGUR DREPTATE E ACELASI LUCRU.
Daca tot ne place sa judecam, macar sa judecam corect si nu sa facem presupuneri sau sa rastalmacim in speranta creerii unui precedent care la randul sa sa duca la creearea de privilegii pentru unii.
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
fane satar

Post by fane satar »

ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
SevenTimes

Post by SevenTimes »

Da de ce nu spune nimeni nimica de grand power romania?? De ce nu spune nimeni ca administratorii au fost arestati si ca sunt cercetati penal de procurori si ca lea fost inchisa firma?? nu asa e corect fata de clientii vechi adica sa se spuna ca de acum inainte nu se mai poate cumpara singura munitie care merge la pistoalele lor ???!! La ei pe sait scrie ca sint in concediu , pe naiba concediu!!:) Verificati stirile din cluj din 25-26 ianuarie sa vedeti decand au probleme si nu spune nimeni nimica. ... vorba aia pana la urma orice pasere tot pe limba ei piere desi smecher cum e zaharia credca el nu s- a bagat si la lasat numai pe ginersu sa'si rupa gatu
fane satar

Post by fane satar »

Hai sa nu discutam despre problemele Grand Power ci de folosirea ilegala a neletalelor. Uita-te la linkul postat de mine mai sus si hai sa ne dam cu parerea pt ca asa e mai bine fiind un forum de discutii. Cu respect!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
dak

Post by dak »

CZ83 9mm P.A. Rubber
Fabarm XLR composite
tevez

Post by tevez »

SevenTimes wrote:Da de ce nu spune nimeni nimica de grand power romania?? De ce nu spune nimeni ca administratorii au fost arestati si ca sunt cercetati penal de procurori si ca lea fost inchisa firma?? nu asa e corect fata de clientii vechi adica sa se spuna ca de acum inainte nu se mai poate cumpara singura munitie care merge la pistoalele lor ???!! La ei pe sait scrie ca sint in concediu , pe naiba concediu!!:) Verificati stirile din cluj din 25-26 ianuarie sa vedeti decand au probleme si nu spune nimeni nimica. ... vorba aia pana la urma orice pasere tot pe limba ei piere desi smecher cum e zaharia credca el nu s- a bagat si la lasat numai pe ginersu sa'si rupa gatu
Salut!
Bun venit pe forum. Ai început prost. Cel mai probabil mai ai şi alte conturi...ce să zic, nici nedumeritu nu era străin de aceste practici,
după cum s-a zis pe forum. Nu scrie nicăieri că ar fi administratorii firmei arestaţi şi oricum nu voi cădea în capcana de-a discuta prea
mult despre subiectul ăsta. Muniţie de 10x22 să găseşte la Arrow, de 9 mm aproape peste tot. Nu ştiu foarte multe despre situaţia G.P.
dar sper să nu fie adevărate zvonurile, e pentru binele tuturor cetăţenilor care vor arme neletale să fie concurenţă între importatori şi,
de ce nu, să implice şi producătorii, cum s-a întâmplat cu GP şi Alfa, care au făcut modele speciale pentru România. Eu încă mai sper
să mişte ceva şi fabricile din Cugir pe tema asta... :D
Tipul cu incidentul cu taxi pe Moşilora reuşit să atragă antipatii complet nefondate asupra şoferilor de BMW şi a posesorilor de armă
neletală, da parcă mai era nevoie...Ce poţi să zici dacă-i zice cineva "pistolar de intersecţie"? Că aşa e, dar nu e reprezentativ. Atât. :|
fane satar

Post by fane satar »

E pacat ca se intampla astfel de lucruri in ziua de azi. Daca nu iti poti stapani nervii mergi la sala si bate la sac pana te calmezi nu scoti arma si tragi aiurea. Macar sa tragi cu motiv. O sa primim bile negre de fiecare data cand apare cate unul ca asta si pana la urma o sa avem de suferit. Foarte bine ca l-au prins,acum sa il bage si la puscarie ca merita. Va salut!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

Mda, povestea cu GPI se tot vehiculeaza "prin targ" de mai multa vreme si desi am auzit mai multe versiuni, nimeni nu vorbea de vreo arestare si de aceea cred ca SevenTimes, indiferent cine esti, cam bati campii. In orice caz cred ca si tu ar trebui sa fii constient ca povestea asta e de rau augur pentru noi toti, pentru ca se creaza sub ochii nostri un precedent periculos.
Faptul ca cei de la GPI au ceva probleme devine din ce in ce mai clar insa cred ca cel mai bine e sa asteptam o pozitie oficiala din partea lor.
Nici eu nu cred ca posesorii de GP-uri vor suferi prea tare pentru ca la Arrow se gaseste din belsug munitie 10X28 care poate fi folosita la pistoalele T12 iar munitia noua de la Fort in calibrul 9mm e suficient de puternica ca sa asigure rearmarea la T910.

De acord fiind cu tevez ca si eu cred ca mai ai si alte conturi pe forumuri de arme, Seventimes iti transmit doar acest mesaj: "...sa-ti fie rusine Dinu Patriciu!" :mrgreen:
Wolfman

Post by Wolfman »

fane satar wrote:E pacat ca se intampla astfel de lucruri in ziua de azi. Daca nu iti poti stapani nervii mergi la sala si bate la sac pana te calmezi nu scoti arma si tragi aiurea. Macar sa tragi cu motiv. O sa primim bile negre de fiecare data cand apare cate unul ca asta si pana la urma o sa avem de suferit. Foarte bine ca l-au prins,acum sa il bage si la puscarie ca merita. Va salut!

Inca vreo 2-3 d-astia si o sa ne trezim ca va trebui sa predam armele, sau cine stie ce alte aberatii. Mintea guvernantilor e cam blank, si daca electoratul tipa ca ii e frica de "pistolari", se vor gasi cativa dornici de voturi sa ne restranga si mai mult un drept deja foarte limitat.
Streamer 2014 titan - 10x22T
Guest

Post by Guest »

fane satar wrote: Daca nu iti poti stapani nervii mergi la sala si bate la sac pana te calmezi nu scoti arma si tragi aiurea.!
Sau poti merge aici!

http://www.youtube.com/watch?v=njL0COmfn7M

Si asa Romania nu are echipa! :D
http://www.youtube.com/watch?v=xATu9k7hRlQ
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
tiger

Post by tiger »

Eu zic sa nu ne grabim cu concluzile. De fiecare data cand se intampla un incident cu asa zisele noastre "arme de autoaparare" :lol: pistolarul e de vina. Si daca ati urmarit si continuarea, s-a vazut ca nu intotdeauna a fost asa, desi "presa noastra libera si impartiala" de fiecare data sa grabit sa spuna ca este vorba de un infractor, un pistolar nenorocit, etc.

Wolfman wrote:
fane satar wrote:E pacat ca se intampla astfel de lucruri in ziua de azi. Daca nu iti poti stapani nervii mergi la sala si bate la sac pana te calmezi nu scoti arma si tragi aiurea. Macar sa tragi cu motiv. O sa primim bile negre de fiecare data cand apare cate unul ca asta si pana la urma o sa avem de suferit. Foarte bine ca l-au prins,acum sa il bage si la puscarie ca merita. Va salut!

Inca vreo 2-3 d-astia si o sa ne trezim ca va trebui sa predam armele, sau cine stie ce alte aberatii. Mintea guvernantilor e cam blank, si daca electoratul tipa ca ii e frica de "pistolari", se vor gasi cativa dornici de voturi sa ne restranga si mai mult un drept deja foarte limitat.
Evident ca spre asta se tinde. Scenariul este arhisuper cunoscut, mediatizezi doua trei cazuri negative apoi vii cu solutia salvatoare- INASPRIM LEGEA.
Toata lumea e multumita, ba chiar ii veti auzii spunand "da' nu a-ti vazut ce se intampla? e bine ca sa dat legea asta..."
bozo

Post by bozo »

Stati linistiti, e ceva nou, dar dupa un timp nu o sa mai capteze atentia si se reorienteaza sacalii catre altceva.
sith

Post by sith »

il avea legal ?
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
Post Reply