GAS RAM THEOBEN nou,cumparat pt o shadow 1000 in 5.5mm
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
GAS RAM THEOBEN nou,cumparat pt o shadow 1000 in 5.5mm
Vand Gas Ram Theoben cumparat din Olanda,cei din UK au fost neseriosi,pret 580 lei. Pretul lui +transport pe factura pe paypal 500 lei. Se adauga TVA,vama...si pierderea mea.
L-am luat pt o Gamo Shadow 1000 de 5.5 mm, e nou.
Telefon 0764.64.87.34 sau mail barcaruc@hotmail.com
Produsul s-a vandut,nu mai este de actualitate,multumesc
L-am luat pt o Gamo Shadow 1000 de 5.5 mm, e nou.
Telefon 0764.64.87.34 sau mail barcaruc@hotmail.com
Produsul s-a vandut,nu mai este de actualitate,multumesc
Last edited by barcaruc on Wed Feb 29, 2012 11:18 am, edited 1 time in total.
Re: GAS RAM THEOBEN nou,cumparat pt o shadow 1000 in 5.5mm
la achizitia intracomunitara nu se percepe taxa vamala sau tva. 
Poate daca iti vine la oficiul postal de sector,dar a venit la Oficiul Postal predari externe nr 3. Avea factura atasata,si am platit.
nu trebuia sa platesti....ai fost pacalit
Ma gandesc sa comand un gaz ram de la www.AWT-Silencers.co.uk si as vrea sa stiu daca are careva informatii despre acest site.
Arma pentru care este comanda este un Gamo Hunter 440 calibru 5,5 ,iar gaz ram poate fi de 1,77 sau 22 ,am rugamintea sa-mi comunicati daca se potrivesc ambele si care sunt diferentele.
Multumesc pentru raspunsuri.
Arma pentru care este comanda este un Gamo Hunter 440 calibru 5,5 ,iar gaz ram poate fi de 1,77 sau 22 ,am rugamintea sa-mi comunicati daca se potrivesc ambele si care sunt diferentele.
Multumesc pentru raspunsuri.
Am facut comanda de mai bine de doua saptamani si am achitat inclusiv o cerinta ulterioara de 10 lire (pentru locatia in afara UK ,dar pana acum nu am primit nici un raspuns.Chiar din contra acum cateva zile am solicitat un raspuns in privinta acestei comenzi si pana acum este doar tacere.Sa inteleg ca nu exista seriozitate in cazul http://www.AWT-Silencers.Co.Uk ???
Tot ce e posibil. Un forumist de pe clubairguns a primit de la un site serios din Finlanda un alt produs decâtlivyuc wrote:Am facut comanda de mai bine de doua saptamani si am achitat inclusiv o cerinta ulterioara de 10 lire (pentru locatia in afara UK ,dar pana acum nu am primit nici un raspuns.Chiar din contra acum cateva zile am solicitat un raspuns in privinta acestei comenzi si pana acum este doar tacere.Sa inteleg ca nu exista seriozitate in cazul http://www.AWT-Silencers.Co.Uk ???
cel comandat. Deci, se poate şi la ei.
Azi a sosit gaz ram-ul deci comanda a fost onorata .La capitolul comunicare au lasat de dorit ,in rest totul a fost ok.
Ramane sa vad cat de bine ma descurc la montarea lui si daca pe viitor luneta ramane la locul ei.
Ramane sa vad cat de bine ma descurc la montarea lui si daca pe viitor luneta ramane la locul ei.
Postează şi nişte rezultate după asta. Spor la treabă!
In acest wekend am avut timpul necesar sa inlocuiesc arcul cu gaz ram-ul.Cu ocazia asta vreau sa multumesc celor ce au postat filmulete cu aceasta operatiune ,au fost foarte explicite si m-au ajutat pentru a nu fii nevoit sa merg la un armurier (timp si bani pierduti).
Operatiunea a fost precedata de confectionarea unui sistem format din doua tije filetate(1 metru lungime) ,la capeti prevazute cu bucati de lemn si piulite .Acest sistem a ajutat la comprimarea fara probleme a armei pentru scoaterea arcului si schimbarea lui.
Vreau sa spun ca sunt incantat de performantele rezultate,daca puterea nu cred ca este mai mare(dar sigur este la capacitatea armei),in schimb este mai putin galagioasa si reculul mai mic.
Pentru o mai buna precizie am desfacut cu jumatate de rotatie surubul de reglaj al tragaciului si a devenit mai sensibila.
Urmeaza sa reglez din nou luneta si de data aceasta sper sa nu fie necesara repetarea aceastei operatiuni mult timp de aici inainte.
Eu sunt multumit de rezultate si sper sa am timpul necesar atunci cand merg la tara (gradina imi permite folosirea fara riscuri a armei), sa imi satisfac acest hobby.
Numai bine.
Operatiunea a fost precedata de confectionarea unui sistem format din doua tije filetate(1 metru lungime) ,la capeti prevazute cu bucati de lemn si piulite .Acest sistem a ajutat la comprimarea fara probleme a armei pentru scoaterea arcului si schimbarea lui.
Vreau sa spun ca sunt incantat de performantele rezultate,daca puterea nu cred ca este mai mare(dar sigur este la capacitatea armei),in schimb este mai putin galagioasa si reculul mai mic.
Pentru o mai buna precizie am desfacut cu jumatate de rotatie surubul de reglaj al tragaciului si a devenit mai sensibila.
Urmeaza sa reglez din nou luneta si de data aceasta sper sa nu fie necesara repetarea aceastei operatiuni mult timp de aici inainte.
Eu sunt multumit de rezultate si sper sa am timpul necesar atunci cand merg la tara (gradina imi permite folosirea fara riscuri a armei), sa imi satisfac acest hobby.
Numai bine.
In wekend-ul trecut am tras puternic....la zapada
.Sper ca vine vremea sa reglez si luneta, pentru a fi satisfactia maxima.Chiar sunt curios sa vad parametrii armei dupa instalarea gaz-ram-ului si acest lucru nu a fost posibil pe frigul si zapada actuala.Dar....vine si vremea buna !
Sa auzim de bine.
Sa auzim de bine.