Deschid acest topic pentru a va prezenta probabil singurul Fort 17R crom in cal.9mm din Romania
Fata de varianta standard acesta are:
- mansonul finisat in crom cu muchiile rotunjite
- slide release slim
- talpa incarcatorului din metal
Uau...felicitari, chiar discutasem cu *self defense* despre cum l-ai "tunat" si eram nerabdator sa vad cum arata.....de 5 minute privesc slide-ul si tot fascinat sunt....imi place.
Bestial.....
@Nashu...la 9 e nasol pt ca inaltatorul si catarea fac parte din manson si daca le cromezi nu prea vad cum o sa mai tintesti.
Oricum, ce e bine la 9 e ca e mai usor si il poti atarna cu un lant la gat!
Mai bine un proces urat, decat o inmormantare frumoasa...
cu F9 oricum tragi mai mult instinctiv pana in 3 metri deci din punctul meu de vedere poate nici sa nu aiba catari.
iar de purtat la gat ar merge pe un lantoi de aur, ceva in genul asta:
Attachments
credinta.jpg (45.28 KiB) Viewed 10862 times
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
da ai dreptate,eu sincer nu vad la ce bun catarea.. de cate ori am tras nu ma iau dupa linia de ochire ci instinctual cu degetul aratator,iar ptr poligon trag cu glont ca daia ma duc.. cat despre lant..e o idee astept de la care se ofera sa faca un cadou lantul de aur si promit sa il port de gat o perioada .
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
nuuuuuuuuuu ca ala mere oricum...ala mere cu muschi tiganesc...hehehe si ceva manele..(ce stiti voi...purtatul asta merge oricum...?! MATACHE MACELARU)
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9