Nivel zgomot munitii neletale
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Nivel zgomot munitii neletale
Salutare!
Aveti idee de ce nivel de zgomot produc munitiile neletale de pe piata noastra? M-ar intresa in functie de calibru si marca.
Multumesc anticipat.
Aveti idee de ce nivel de zgomot produc munitiile neletale de pe piata noastra? M-ar intresa in functie de calibru si marca.
Multumesc anticipat.
Streamer 2014 Titan
Re: Nivel zgomot munitii neletale
suficient
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
-
Safe&Sound
Nu cred ca a masurat cineva in decibeli nivelul de zgomot insa din observatiile mele, dupa ce am tras cu toate calibrele cu bile de cauciuc accesibile "civililor" in Romania, pot spune cu siguranta ca zgomotul este comparabil cu al armelor de foc scurte in calibre mici-medii, unele munitii cu bila de cauciuc chiar depasesc nivelul de zgomot al armelor de foc cu glont.
ca de exemplu cal. 45.face zgomot mai mare ca 9x19
CZ 75 SP 01 SHADOW cal. 9x19
De asemenea si 10x28 depaseste zgomotul unui 9x19.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Un vot pentru .45, ori casti ori tre sa fii tare de urechi.
FORT 12RM cal. 45
GAMO MD-610 cal. 5,5
GAMO MD-610 cal. 5,5
multumesc, de .45 m-am lamurit. ceva impresii despre cal 9mm?
Streamer 2014 Titan
Salut, din pacate nu te pot ajuta cu raspunsuri la intrebarile tale, insa scriu pt ca am si eu o curiozitate de cand am vazut topicul. Daca nu sunt indiscret, poti sa-mi spui de ce este asa important pt tine nivelul de zgomot? Te intreb pt ca poate e vreo chestie la care eu nu m-am gandit si de fapt m-ar putea interesa.
Merci
Merci
Walther P88 Compact 9mm
Steyr M-A1 10x28 mm
Steyr M-A1 10x28 mm
Ai incercat vreodata sa tragi un foc de avertizare cu un pistol airsoft ?CristianB wrote:Salut, din pacate nu te pot ajuta cu raspunsuri la intrebarile tale, insa scriu pt ca am si eu o curiozitate de cand am vazut topicul. Daca nu sunt indiscret, poti sa-mi spui de ce este asa important pt tine nivelul de zgomot? Te intreb pt ca poate e vreo chestie la care eu nu m-am gandit si de fapt m-ar putea interesa.
Merci
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
Ai incercat vreodata sa tragi un foc de avertizare cu un pistol airsoft ?[/quote]
Nu, si nici nu vad de ce as trage foc de avertizare cu asa ceva. Daca e asa, putem incerca sa intimidam adversarul cu un pistol - bricheta
Mai dragilor, in opinia mea, daca nu ai alta alternativa, ori "ai cu ce" ori te mai gandesti ce ai de facut, nu ameninti sau eventual tragi cu o jucarie, chiar daca jucaria e una mai serioasa si de oameni mari
Cu bine
Nu, si nici nu vad de ce as trage foc de avertizare cu asa ceva. Daca e asa, putem incerca sa intimidam adversarul cu un pistol - bricheta
Mai dragilor, in opinia mea, daca nu ai alta alternativa, ori "ai cu ce" ori te mai gandesti ce ai de facut, nu ameninti sau eventual tragi cu o jucarie, chiar daca jucaria e una mai serioasa si de oameni mari
Cu bine
Walther P88 Compact 9mm
Steyr M-A1 10x28 mm
Steyr M-A1 10x28 mm
În anumite situaţii zgomotul poate intimida. De exemplu poate convinge un atacator că nu este somat cu un airsoft.
Au fost situaţii în care un pistol scos şi armat au descurajat un atac, au fost situaţii în care s-a tras asupra unui
individ cu glonţ adevărat şi nu s-a oprit...depinde şi de noroc zic eu, dar cert e că e bine să facă "gălăgie multă"
muniţia folosită la autoapărare, inclusiv prin faptul că atrage atenţia.
Au fost situaţii în care un pistol scos şi armat au descurajat un atac, au fost situaţii în care s-a tras asupra unui
individ cu glonţ adevărat şi nu s-a oprit...depinde şi de noroc zic eu, dar cert e că e bine să facă "gălăgie multă"
muniţia folosită la autoapărare, inclusiv prin faptul că atrage atenţia.
Un akbc 9 mm consider ca e destul de zgomotos 
Mai bine un proces urat, decat o inmormantare frumoasa...
Am eu o teorema a mea : db ++ = martori ++
db ++ = intimidare ++
db ++ = intimidare ++
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
M-a interesat problema asta pentru ca un prieten a scos arma (walter p99) sa traga un foc de avertisment in aer in mijlocul unei incaieri si s-a dovedit ineficienta tocmai din pricina zgomotului pe care l-a produs.CristianB wrote:Salut, din pacate nu te pot ajuta cu raspunsuri la intrebarile tale, insa scriu pt ca am si eu o curiozitate de cand am vazut topicul. Daca nu sunt indiscret, poti sa-mi spui de ce este asa important pt tine nivelul de zgomot? Te intreb pt ca poate e vreo chestie la care eu nu m-am gandit si de fapt m-ar putea interesa.
Merci
Teorema lui 7coline este interesanta dar depaseste granitele legii.
Streamer 2014 Titan