SMITH & WESSON PISTOL GLONT MOD.SW9VE 9MM

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
mdv

SMITH & WESSON PISTOL GLONT MOD.SW9VE 9MM

Post by mdv »

Doresc sa achizitionez acest pistol :http://www.arw.ro/produs.php?p=5274
Din discutiile purtate pe diferite topicuri am tras concluzia ca este un pistol bun,raport calitate- pret!Problema este urmatoarea si aici ma adresez reprezentantului arw,am sunat la majoritatea magazinelor si mi au spus ca nu l au pe stoc dar il pot comanda.La magazinul din bucuresti mi s a spus ca nu ar mai fi deloc in tara...Acum,eu totusi il vad ca este disponibil pe pagina site ului .Nu as vrea sa scot autorizatia degeaba si as prefera sa profit de pretul accesibil la care este acum.M ar mai interesa cu ce munitie trage(inclusiv cele prezentate la arw)am inteles ca ar fi o problema cu munitia cu capsa tare.
radu.b

Re: SMITH & WESSON PISTOL GLONT MOD.SW9VE 9MM

Post by radu.b »

mdv wrote:Doresc sa achizitionez acest pistol :http://www.arw.ro/produs.php?p=5274
Din discutiile purtate pe diferite topicuri am tras concluzia ca este un pistol bun,raport calitate- pret!Problema este urmatoarea si aici ma adresez reprezentantului arw,am sunat la majoritatea magazinelor si mi au spus ca nu l au pe stoc dar il pot comanda.La magazinul din bucuresti mi s a spus ca nu ar mai fi deloc in tara...Acum,eu totusi il vad ca este disponibil pe pagina site ului .Nu as vrea sa scot autorizatia degeaba si as prefera sa profit de pretul accesibil la care este acum.M ar mai interesa cu ce munitie trage(inclusiv cele prezentate la arw)am inteles ca ar fi o problema cu munitia cu capsa tare.
Buna ziua.
Pistolul apare pe site dintr-un singur motiv. Ultima data la care a fost actualizat site-ul este 20.07, cand acest pistol inca il mai aveam pe stoc la magazinul nostru din orasul Bacau. Urmatorul transport de marfa o sa ajunga in depozit, probabil la sfarsitul lunii septembrie cand vor sosi trei modele de arma, nu stiu sa va raspund daca si SW9 dar sigur SD9 care este doar cu 300lei in plus. Este tot ce pot sa va raspund deocamdata.
Cu respect.
mdv

Post by mdv »

Pacat ,mie imi placea modelul asta!nu se pot aduce la comanda clientului?La magazinele unde am sunat mi s a spus ca multi intreaba de el.Mie personal imi place mai mult decat sd9!
Poate stie cineva de pe forum un alt magazin unde l as putea gasi..
bozo

Post by bozo »

cred ca nu strica sa dati o comanda, vad ca se vand ca painea calda :D
As vrea sa va sugerez sa aduceti modelul cu mansonul brunat, arata mult mai bine, si cred ca s-ar vinde mai bine.

De ce nu aduceti si alte marci? Piata se va deschide mai ales acum ca preturile au mai scazut si se va da voie la letala pentru civili care au colectie.
radu.b

Post by radu.b »

mdv wrote:Pacat ,mie imi placea modelul asta!nu se pot aduce la comanda clientului?La magazinele unde am sunat mi s a spus ca multi intreaba de el.Mie personal imi place mai mult decat sd9!
Buna ziua.
Nu am spus ca nu o sa-l mai aducem. Am spus ca nu stiu sigur daca ajunge acum, la comanda aceasta.
Cu respect.
mdv

Post by mdv »

Poate cu un mic efort o sa ajunga la comanda asta!Pe langa fiabilitate are si un pret f bun si sa mai pui vreo 4 mil pe criza asta ca sa ti iei altceva...Ca sa mai astepti alte cateva luni dupa septembrie,banii se duc pana atunci
ckmaster

Post by ckmaster »

Buna alegere sa-ti iei marca asta. Un pistol f bun si ieftin comparativ cu ce mai e pe la noi. Il am de aprox 2 luni si nu pot spune mare lucru in leg cu fiabilitatea. O sa vedem in timp. Am tras in poligon o cutie de cartuse S&B FMJ fara nicio problema. Acum mi-am luat geco, o sa vad la urmatoarea tragere. Mi-am facut pe comanda si un toc din piele mulat pe arma. Sunt foarte incantat pana acum.
Eu iti recomand sa-ti scoti autorizatia. E valabila 90 de zile si o poti prelungi inca 90. Deci 6 luni e timp sa vina arma. Daca vine pistolul pe stoc s-ar putea ca pana faci rost de autorizatie sa se epuizeze

P.S.: Poate pana vine ti-l vand pe al meu. Nu ca ar avea o problema dar si pistoalele astea sunt ca telefoanele mobile. La inceput iti iei doar ca sa vorbesti si dupa aia vrei smatphone :) Am descoperit de curand un site de profil cu licitatii din Germania de unde si-au luat niste prieteni. Sunt acolo niste bijuterii de arme. Preturi super ok, modalitatea de import e destul de simpla, ti-l aduce curierul acasa :)
Mauser 90 DA 9x19mm
Walther PPK-L
violiv

Post by violiv »

Maine e fix o luna de la 1 iulie....
De ce ar fi important? Pentru ca exact de la 1 iulie NU ti-l mai aduce curierul acasa :oops:
Te duci singurel la aeroport si-l ridici.....drum + taxe aeroport = 310 E din Germania pana-n Otopeni...
ckmaster

Post by ckmaster »

mdv wrote:Pacat ,mie imi placea modelul asta!nu se pot aduce la comanda clientului?La magazinele unde am sunat mi s a spus ca multi intreaba de el.Mie personal imi place mai mult decat sd9!
Daca mai vrei modelul asta ti-l vand eu pe al meu. E nou nout. L-am luat in luna iunie. Acum am mai facut rost de bani si vreau sa-mi iau glock
Mauser 90 DA 9x19mm
Walther PPK-L
mdv

Post by mdv »

la ce pret?
ckmaster

Post by ckmaster »

1400 lei + un toc din piele facut pe comanda mulat pe arma http://vladcepraga.ro/category/tocuri/ + taxa de armurier care o platesc eu
Mauser 90 DA 9x19mm
Walther PPK-L
sgeorge

Post by sgeorge »

buna seara.va venit comanda pt acest model de pistol sau cand vine. ca sa stiu daca mai astept sau nu.cu respect
radu.b wrote:
mdv wrote:Doresc sa achizitionez acest pistol :http://www.arw.ro/produs.php?p=5274
Buna ziua.
Pistolul apare pe site dintr-un singur motiv. Ultima data la care a fost actualizat site-ul este 20.07, cand acest pistol inca il mai aveam pe stoc la magazinul nostru din orasul Bacau. Urmatorul transport de marfa o sa ajunga in depozit, probabil la sfarsitul lunii septembrie cand vor sosi trei modele de arma, nu stiu sa va raspund daca si SW9 dar sigur SD9 care este doar cu 300lei in plus. Este tot ce pot sa va raspund deocamdata.
Cu respect.
CZ 75 P-07 DUTY-PRIMA MEA ARMA
brego

Post by brego »

buna ziua,
pt admini, cand mai aduceti s&w sd9?
Post Reply