Tanfoglio 10*22

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

MirceaCr

Re: Tanfoglio 10*22

Post by MirceaCr »

Cum au spus si colegii, citeste legea, referitor la cantitatea maxima de munitie pe care o poti detine, respectiv la locul unde ai voie si mai ales unde n-ai voie sa folosesti arma...
Форт 17 Р
Image
herescu

Post by herescu »

MirceaCr wrote:Cum au spus si colegii, citeste legea, referitor la cantitatea maxima de munitie pe care o poti detine, respectiv la locul unde ai voie si mai ales unde n-ai voie sa folosesti arma...
Off, cati baieti destepti avem pe aici . Domnilor, stiu ce cantitate de cartuse am voie sa cumpar/ detin / pastrez si locurile unde pot trage cu o arma de autoaparare. Esenta mesajului era sa va spun impresia mea despre acesta arma. Punct. Discutii, speculatii, interpretari - suntem cei mai buni la asa ceva.
Nu m-am suparat, stiti impresia mea despre acest pistol .
Va doresc un an nou mai bun,
Cu stima,
Barbarosa

Post by Barbarosa »

Abia astept sa vad ce rezultate are si pe crono, acum ca are teava lisa. Oricum, ca precizie e super tare asa cum e acum, insa deasemeni trebuie incercate cateva modele de bile pentru ca se pare ca in continuare bilele forte dure nu trec cu usurinta prin teava.
Avand in vedere ultima modificare adusa cred ca are un raport pret/calitate (inclusiv aspect) foarte bun.

...si apropo, pe cand un poligon?
Tanfoglio 10*22T
www.traiteur.ro
sith

Post by sith »

Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
Post Reply