Rog sfat competent pentru alegerea armei si calibru

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

CristianB

Re: Rog sfat competent pentru alegerea armei si calibru

Post by CristianB »

bozo wrote:pe mine nu lipsa cunostintelor m-a deranjat, doar lipsa amabilitatii
e adevarat ca si in cazul meu parca trebuiau sa-mi dea ceva de-al lor personal si pe gratis :shock:
dar cu atitudinea asta pur romaneasca m-am obisnuit :wink: , ii terorizez pana imi spun tot ce stiu.
nasol e cand ei nu stiu :? , atunci sunt cam incurcat :roll:
Walther P88 Compact 9mm
Steyr M-A1 10x28 mm
barthy

Post by barthy »

lasa ca sunt alte pravalii unde esti tratat mai rau.........de catre cei pe care ii platesti.......... :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=MrsuDuir0JI
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
cris091

Post by cris091 »

ce pacifisti sunt baietii :lol: ,pacat de sloganul pe care il au (siguranta si incredere) :lol:
geony

Post by geony »

Felicitari pentru achizitie, insa asteptam rezultate balistice(foto sau macar descriere) , efecte asupra materialelor: scandura,PAL, tabla, plastelina balistica, PFL, tego, rigips, BCA ce gasesti disponibil.
Citez din @cristian B L-am luat ieri ... Il voi proba marti
L-ai testat ?
Am folosit si eu munitia 10/28 pentru Steyr cumparata de la arrrow si a functionat foarte bine facand destul de mici deferente de penetrare, fata de munitia pentru T12.
Le-am probat comparativ cu T12, s-ar putea(cred) ca si la tine va functiona bine cu munitia pentru T12(ceva mai puternica)
CristianB

Post by CristianB »

geony wrote:Felicitari pentru achizitie, insa asteptam rezultate balistice(foto sau macar descriere) , efecte asupra materialelor: scandura,PAL, tabla, plastelina balistica, PFL, tego, rigips, BCA ce gasesti disponibil.
Citez din @cristian B L-am luat ieri ... Il voi proba marti
L-ai testat ?
Am folosit si eu munitia 10/28 pentru Steyr cumparata de la arrrow si a functionat foarte bine facand destul de mici deferente de penetrare, fata de munitia pentru T12.
Le-am probat comparativ cu T12, s-ar putea(cred) ca si la tine va functiona bine cu munitia pentru T12(ceva mai puternica)
merci, il voi proba marti in poligon la uti, dupa ce mi-l trece in permis (am rabdare ca sa nu iasa discutii pe la politie ca l-am folosit inainte sa-l inregistrez - l-am luat joi dupa-amiaza iar urmatoarea zi cu program la politie e marti)
despre ce munitie vorbesti? akbc sau altceva?
Walther P88 Compact 9mm
Steyr M-A1 10x28 mm
geony

Post by geony »

Vorbesc tot de AKBC cal. 10/28 recomandata pentru pistoalele Grand Power T12, care au acelasi calibru cu pistolul tau, deci legal o poti achizitiona.
Cumpara cateva(10-20) cartuse de la arrow, apoi mergi la magazinul care comercializeaza GP(nu-ti pot da amanunte pe acest forum, te descurci tu) apoi mergi cu ambele tipuri de munitii la UTI(de preferat in incarcatoare separate) si probezi acolo sa vezi cu care merge mai bine(precizie, reancarcare, putere)
Banuiesc ca o sa mearga si cu cea de la GP pentru ca am vazut un T12 primul tip, care avea opritor pe teava asemanator cu Steyer-ul tau si cu care s-au tras fara probleme peste 1000 cartuse produse pentru GP.
Singura chestie ca sunt putin mai scumpe, decat cele de la arrow.
CristianB

Post by CristianB »

geony wrote:Vorbesc tot de AKBC cal. 10/28 recomandata pentru pistoalele Grand Power T12, care au acelasi calibru cu pistolul tau, deci legal o poti achizitiona.
Cumpara cateva(10-20) cartuse de la arrow, apoi mergi la magazinul care comercializeaza GP(nu-ti pot da amanunte pe acest forum, te descurci tu) apoi mergi cu ambele tipuri de munitii la UTI(de preferat in incarcatoare separate) si probezi acolo sa vezi cu care merge mai bine(precizie, reancarcare, putere)
Banuiesc ca o sa mearga si cu cea de la GP pentru ca am vazut un T12 primul tip, care avea opritor pe teava asemanator cu Steyer-ul tau si cu care s-au tras fara probleme peste 1000 cartuse produse pentru GP.
Singura chestie ca sunt putin mai scumpe, decat cele de la arrow.
ok, merci mult
dar esti sigur ca sunt diferite?
Walther P88 Compact 9mm
Steyr M-A1 10x28 mm
tevez

Post by tevez »

Din ceea ce am citit atât în postările lui Geony, cât şi în ale lui leahuadrian, sunt diferenţe, dar nu majore.
bozo

Post by bozo »

barthy wrote:
lasa ca sunt alte pravalii unde esti tratat mai rau.........de catre cei pe care ii platesti.......... :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=MrsuDuir0JI

Unii functionari publici (sa nu spun majoritatea) au acest comportament, si nu le iau apararea, dar la privat ma astept la altceva. E pacat ca isi bat joc de munca altora
Post Reply