te cred de ceea ce spui dar gandestete ca nu toti au posibilitaea de a cumpara un fort sa altceva mai calitativ...iar daca totusi vroiai sa ma ajuti puteai sa raspunzi....apropo ,,astia'' care cumpara streamer nu au un venit foarte mare si se multumesc cu o prastie si cu putina intelegere ...multam de raspunsuri CURESPECT ALLBabanu wrote:Ce-mi plac mie astia care-si mai cumpara in anul 2011 arme din zamac in cal. 10x22 si apoi vin si se plang de precizie sau de putere. Acum pe bune Ionut, tu nu citesti forumul deloc sau ce a fost in mintea ta cand ai cumparat asa ceva?
Sper sa nu mi-o iei in nume de rau, nu am nimic personal cu tine doar ca pe viitor ia-ti deciziile de cumparare bazate pe informatii reale nu pe aparente si in nici un caz luand in considerare doar pretul.
Nah, acum ce sa-ti mai zic... sincere felicitari pentru achizitie
STREAMER 2014 sau MAUSER HSc Mod.90 ?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
ionut_gazela
Re: STREAMER 2014 sau MAUSER HSc Mod.90 ?
-
Safe&Sound
Daca in momentul in care ochesti, prin inaltator vezi proiectat pe tinta varful catarii si tinta are dimensiunile descrise si se afla la o distanta asa de mica nu poate fi vorba de vreo greseala a ta. Eu cred ca e vina munitiei pentru ca la 2-3 metri de tinta (cu mana intinsa mai raman doar 1.5-2.5 m pana la tinta) e aproape imposibil sa nu lovesti o tinta de 50/50 cm din 12 focuri. Munitia 10X22 e stiut deja ca este deseori foarte imprecisa sau slaba, asta fiind si unul dintre motive (printre multe altele) pentru care majoritatea cumparatorilor opteaza pentru alte calibre la armele de autoaparare.ionut_gazela wrote:oameni buni am reusit sa iau streamerul in sfarsit....Am o problema cred eu.... din 12 cartuse uag de la 2 -3 metri am tras si nu am reusit sa nimeresc o bucata de tabla de 50cm x50cm.inteleg ca la bile cauciuc nu trebuie sa ma astept la precizie dar totusi ..ma ajuta si pe mine cineva cu ceva raspunsuri. CU RESPECT
L.E. Sa stii ca sunt foarte putini printre noi care si-au cumparat arme din otel cu usurinta, pentru majoritatea aceasta achizitie a fost un efort financiar considerabil. Toti insa am trecut prin ce treci si tu acum si am injurat zamakurile pana le-a luat naiba si cand am putut am luat ce trebuie. Probabil ca vei face si tu la fel la un moment dat.
-
ionut_gazela
MERSI DE AJUTOR PROBABIL SAU SIGUR ACUM SUNT F.DEZAMAGIT DE ACHIZITIE DAR ASTA E .....NUMAI BINE ALLSafe&Sound wrote:Daca in momentul in care ochesti, prin inaltator vezi proiectat pe tinta varful catarii si tinta are dimensiunile descrise si se afla la o distanta asa de mica nu poate fi vorba de vreo greseala a ta. Eu cred ca e vina munitiei pentru ca la 2-3 metri de tinta (cu mana intinsa mai raman doar 1.5-2.5 m pana la tinta) e aproape imposibil sa nu lovesti o tinta de 50/50 cm din 12 focuri. Munitia 10X22 e stiut deja ca este deseori foarte imprecisa sau slaba, asta fiind si unul dintre motive (printre multe altele) pentru care majoritatea cumparatorilor opteaza pentru alte calibre la armele de autoaparare.ionut_gazela wrote:oameni buni am reusit sa iau streamerul in sfarsit....Am o problema cred eu.... din 12 cartuse uag de la 2 -3 metri am tras si nu am reusit sa nimeresc o bucata de tabla de 50cm x50cm.inteleg ca la bile cauciuc nu trebuie sa ma astept la precizie dar totusi ..ma ajuta si pe mine cineva cu ceva raspunsuri. CU RESPECT
L.E. Sa stii ca sunt foarte putini printre noi care si-au cumparat arme din otel cu usurinta, pentru majoritatea aceasta achizitie a fost un efort financiar considerabil. Toti insa am trecut prin ce treci si tu acum si am injurat zamakurile pana le-a luat naiba si cand am putut am luat ce trebuie. Probabil ca vei face si tu la fel la un moment dat.
-
Safe&Sound
Nu te necaji prea tare, mai incearca si alte tipuri de munitie poate totusi reusesti sa gasesti vreun fel cat de cat mai buna de tras la tinta. Daca retin bine parca munitia PG sau Pobjeda se ducea destul de drept prin PP-ul meu. Incearca si d-aia si nu mai fi necajit, toti invatam cumva si incepem de undeva. Daca ai vreo banuiala ca nu iei linia de ochire bine, roaga pe cineva sa te invete, poate chiar si armurierul de la care ai cumparat arma sa te ajute. Cum spuneam, nu-ti strica acum seara si considera ca asta e inceputul tau intr-ale armelor si usor usor vei "creste".
Mult succes!
Mult succes!
-
ionut_gazela
INCA ODATA MULTAM MULT DE AJUTOR SALL ALLSafe&Sound wrote:Nu te necaji prea tare, mai incearca si alte tipuri de munitie poate totusi reusesti sa gasesti vreun fel cat de cat mai buna de tras la tinta. Daca retin bine parca munitia PG sau Pobjeda se ducea destul de drept prin PP-ul meu. Incearca si d-aia si nu mai fi necajit, toti invatam cumva si incepem de undeva. Daca ai vreo banuiala ca nu iei linia de ochire bine, roaga pe cineva sa te invete, poate chiar si armurierul de la care ai cumparat arma sa te ajute. Cum spuneam, nu-ti strica acum seara si considera ca asta e inceputul tau intr-ale armelor si usor usor vei "creste".
Mult succes!
Exact cum au spus şi colegii, nu fi prea dezamăgit de Streamerul tău. E "zamak" dar e al tău şi e mult mai bun decât să nu ai deloc.
Ba aş adăuga că la banii lui nu e rău deloc. Că alte arme, din oţel, dar mult mai scumpe, sunt mult mai bune, e altă discuţie. Avem
un Streamer, cum îl folosim? Era pe vremuri o cărticică "Tăiem porcul, cum îl preparăm?". Cam aşa ceva.
Există destui posesori
de Streamer pe forum, majoritatea mulţumiţi şi care au făcut teste interesante, pot da informaţii preţioase.
Spor la tras şi mai postează impresii după ce mai tragi!
Ba aş adăuga că la banii lui nu e rău deloc. Că alte arme, din oţel, dar mult mai scumpe, sunt mult mai bune, e altă discuţie. Avem
un Streamer, cum îl folosim? Era pe vremuri o cărticică "Tăiem porcul, cum îl preparăm?". Cam aşa ceva.
de Streamer pe forum, majoritatea mulţumiţi şi care au făcut teste interesante, pot da informaţii preţioase.
Spor la tras şi mai postează impresii după ce mai tragi!
-
ionut_gazela
OK!mersi asa osa fac.numai bine pana atunci.
Am ales Streamerul ca era ieftinut si parea net superior zamacelor obisnuite, comparativ chiar cu cele de otel. Sunt foarte multumit de el. Sparge sticle de bere de la 8-9 metri fara sa rateze.Atat in ceea ce priveste precizia, cat si puterea. Cred ca imprecizia vine in primul rand de la tragator. Ia-ti un pistol de airsoft cu arc sau unul de jucarie cu bile cu teava cat mai lunga si antreneaza-te cu el. Ia munitie UAG ca astea sunt mai precise si mareste atat distanta pana la tinta cat si tinta. Dupa vre-o 3 focuri trase vei putea vedea in ce directie este abaterea si iti vei putea corecta tirul. Cel mai bine roaga pe un cunoscut, posesor de permis si precizie buna sa il incerce si el. Daca nu se rezolva asa, du-te cu el la armurier si vezi ce poti rezolva. Astept un raspuns cum ai rezolvat problema.
Last edited by Mack44 on Sat Sep 07, 2013 12:51 pm, edited 1 time in total.
Walther PPK - not with rubber, not with gas
Ex Streamer 2014 10X22T - rubber
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
I`m one of those bad things that happen to good people.
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
Subscriu la cele spuse de colegul mack44 si eu cu streamer-ul, nu ratez o doza de la 5-6 metri. E drept ca vazand ca aceeasi doza o nimeresc la 15 metri cu airsoftul meu,, ma cam i-au toti dracii
, dar asta e... noi sa fim sanatosi, si poate la anul sa avansam si noi la lucruri mai serioase(glont letal)
Pana atunci un AN NOU FERICIT tuturor.
Pana atunci un AN NOU FERICIT tuturor.
-
ionut_gazela
problema sta in felul urmator;am facut cam ceea ce ma-ti indrumat si in cele din urma a rezultat;de la 4-5 metri am o eroare de vreo 20-30 cm de tinta cu cartus PG.ATI AVUT IN MARE PARTE DREPTATE CAM TOTI VA MULTUMESC SI O SA REVIN SI DUPA CE FOLOSESC SI UAG.CU RESPECT ALL.NB
Sunt convins ca UAG-urile te vor surprinde in ceea ce priveste precizia. Astept o confirmare sau infirmare

Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
UAG-urile te vor surprinde in ceea ce priveste precizia-confirm
cat si pretul cam piperat-adaug
Wadie pare cel mai bun ca raport pret/calitate-completez
cat si pretul cam piperat-adaug
Wadie pare cel mai bun ca raport pret/calitate-completez
La ce pret ai gasit wadie? La mine in oras nu am gasit deloc. Ce vrei, unic reprezentant la arme... Arrow.
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm