Rog sfat competent pentru alegerea armei si calibru
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Rog sfat competent pentru alegerea armei si calibru
bine tu prietene care le sti pe toate ,atunci de ce ne mai ceri pareri? tu ai intrebat noi ti-am explicat, simplu (intelegi sau nu)? 
din pacate, nu le stiu pe toate, speram ca stiti voi mai multe ca mine si ca voi afla lucruri noi si pertinente.cris091 wrote:bine tu prietene care le sti pe toate ,atunci de ce ne mai ceri pareri? tu ai intrebat noi ti-am explicat, simplu (intelegi sau nu)?
Walther P88 Compact 9mm
Steyr M-A1 10x28 mm
Steyr M-A1 10x28 mm
Ia-ţi Steyerul dacă-ţi place şi chiar te rog să postezi impresii, poze, filmări. Calibrul e bun, arma este superbă. Dacă nu ar fi albastru
în capătul manşonului şi ţeava adaptată pentru "rubber", ar fi exact Steyerul pe glonţ, nimic nu le deosebeşte. Un singur posesor de
astfel de Steyer pe bilă a postat pe forum dar mai demult. Mie îmi place foarte mult Steyerul dar nu-mi place opritorul de pe ţeavă
şi nici preţul.

în capătul manşonului şi ţeava adaptată pentru "rubber", ar fi exact Steyerul pe glonţ, nimic nu le deosebeşte. Un singur posesor de
astfel de Steyer pe bilă a postat pe forum dar mai demult. Mie îmi place foarte mult Steyerul dar nu-mi place opritorul de pe ţeavă
şi nici preţul.

Ok, daca il iau pana la urma (vad ca tot intarzie astia de la Politie cu actele si cu autorizatia si mai am timp sa ma gandesc ce iautevez wrote:Ia-ţi Steyerul dacă-ţi place şi chiar te rog să postezi impresii, poze, filmări. Calibrul e bun, arma este superbă. Dacă nu ar fi albastru
şi nici preţul.![]()
Walther P88 Compact 9mm
Steyr M-A1 10x28 mm
Steyr M-A1 10x28 mm
Nu e grabă, vor "percuta" ei până la urmă, în ultima vreme au avut de lucru cu noua lege şi cu controalele la domicilii.
Şi posesorii de G.P. T12 erau rari pe forum, dar acum sunt multe teste, filmări şi alte materiale despre acest pistol,
aşa să fie şi cu Steyerul.
Şi posesorii de G.P. T12 erau rari pe forum, dar acum sunt multe teste, filmări şi alte materiale despre acest pistol,
L-am luat ieritevez wrote:Nu e grabă, vor "percuta" ei până la urmă, în ultima vreme au avut de lucru cu noua lege şi cu controalele la domicilii.
In orice caz, imi place, se vede ca este facut de firma cu experienta. Ce nu mi-a placut a fost "profesionalismul" celor de la Arrow de unde l-am luat (magazinul de la Gara), in sensul ca majoritatea raspunsurilor pe care mi le-au dat la intrebarile mele (si, nefiind mare profesionist, nici intrebarile nu le consider sa fi fost foarte complicate) au fost "Nu stiu"..
Pe curand
Walther P88 Compact 9mm
Steyr M-A1 10x28 mm
Steyr M-A1 10x28 mm
Pai, dumirestene si pe noi cu raspunsurile celor din Austria.
Poate mai sunt doritori pentru Steyr si aceste raspunsuri i-ar ajuta.
BSA HORNET RIFLE .22 ,BSA DeerHunter 3-9x32
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
Nicio problema, cine este interesat imi da raspuns cu adresa de mail si trimit forward de la mailurile cu fabrica.gerula wrote:Pai, dumirestene si pe noi cu raspunsurile celor din Austria.
Walther P88 Compact 9mm
Steyr M-A1 10x28 mm
Steyr M-A1 10x28 mm
am fost si eu la magazinul de la gara, si acelasi tratament... Zici ca te duci acolo sa ceri de pomana...
nici chiar asabozo wrote:am fost si eu la magazinul de la gara, si acelasi tratament... Zici ca te duci acolo sa ceri de pomana...
doar ca zici ca abia s-au angajat si abia de curand au avut contact cu armele...
anyway, nici in celelalte magazine nu sunt prea straluciti
imi face impresia ca Arrow e o firma serioasa si nu inteleg de ce nu investesc mai mult in pregatirea angajatilor...
Walther P88 Compact 9mm
Steyr M-A1 10x28 mm
Steyr M-A1 10x28 mm
Are sicana pe teava Steyer-ul pe care l-ai luat?Cat ai dat pe el?
CZ 75 SP 01 SHADOW cal. 9x19
-
Safe&Sound
Eu cand cumpar de la Arrow merg la magazinul de pe Mosilor(vechi) si acolo sunt doi domni deosebit de amabili si disponibili care cu amabilitate si rabdare imi raspund de fiecare data la intrebari si chiar purtam conversatii lungi despre ce mai stiu eu, despre ce mai stiu ei in domeniul asta al armelor de autoaparare. Merg rar, odata la cateva luni, asa ca nu se poate spune ca se poarta frumos cu mine pentru ca ma cunosc.CristianB wrote:anyway, nici in celelalte magazine nu sunt prea straluciti![]()
imi face impresia ca Arrow e o firma serioasa si nu inteleg de ce nu investesc mai mult in pregatirea angajatilor...
Ultima data cand i-am vizitat desi le spusesem de la inceput ca nu sunt hotarat sa cumpar, m-au lasat sa studiez indelung un Steyr, ba chiar l-au demontat atat cat se poate doar ca sa ma lase sa ma conving eu de niste chestii. E drept ca la vremea respectiva n-au mai intrat si alti clienti in magazin si nu erau ocupati dar chiar si asa mi-a placut sa vad ca oamenii nu si-au pierdut rabdarea cu mine timp de vreo douazeci si ceva de minute desi stiau de la inceput ca nu venisem sa cumpar.
Asadar, nu stiu cum sunt la alte magazine dar la Mosilor sunt chiar foarte ok.
Da, are sicana pe teava, imediat dupa camera de detonare (la intrarea pe teava.easykick wrote:Are sicana pe teava Steyer-ul pe care l-ai luat?Cat ai dat pe el?
A costat 2.820 lei.
Walther P88 Compact 9mm
Steyr M-A1 10x28 mm
Steyr M-A1 10x28 mm
Ok, e bine de stiut. In orice caz, la Gara sa nu crezi ca stateau clientii la coada in fata magazinuluiSafe&Sound wrote:Eu cand cumpar de la Arrow merg la magazinul de pe Mosilor(vechi) si acolo sunt doi domni deosebit de amabili si disponibili care cu amabilitate si rabdare imi raspund de fiecare data la intrebari si chiar purtam conversatii lungi despre ce mai stiu eu, despre ce mai stiu ei in domeniul asta al armelor de autoaparare. Merg rar, odata la cateva luni, asa ca nu se poate spune ca se poarta frumos cu mine pentru ca ma cunosc.CristianB wrote:anyway, nici in celelalte magazine nu sunt prea straluciti![]()
Ultima data cand i-am vizitat desi le spusesem de la inceput ca nu sunt hotarat sa cumpar, m-au lasat sa studiez indelung un Steyr, ba chiar l-au demontat atat cat se poate doar ca sa ma lase sa ma conving eu de niste chestii. E drept ca la vremea respectiva n-au mai intrat si alti clienti in magazin si nu erau ocupati dar chiar si asa mi-a placut sa vad ca oamenii nu si-au pierdut rabdarea cu mine timp de vreo douazeci si ceva de minute desi stiau de la inceput ca nu venisem sa cumpar.
Asadar, nu stiu cum sunt la alte magazine dar la Mosilor sunt chiar foarte ok.
Cat am stat eu (cam 30-40 minute), cred ca au intrat 2-3 persoane care au iesit rapid. Si sunt trei vanzatori...
Walther P88 Compact 9mm
Steyr M-A1 10x28 mm
Steyr M-A1 10x28 mm
pe mine nu lipsa cunostintelor m-a deranjat, doar lipsa amabilitatii