rohm rg88 vs streamer 2014
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
rohm rg88 vs streamer 2014
Salutari tuturor. In urma cu o luna am decis sa imi iau un pistol cu bile de cauciuc. Am urmat toti pasi si in cateva zile o sa imi iasa autorizatia.
Pentru pistol am o suma cam de 600 RON si asta cu greu. Am cauta pistoale si am 2 variante: sa iau un Rohm rg88 la mana a doua (care costa 550 RON cu toc) sau un Streamer 2014 nou. Eu as vrea Streamerul ,ar fii nou, imi place cum arata si aici pe forum parerile sunt destul de bune in legatura cu el; in schimb nici rohm nu esa de rau. Din punctul vostru de vedere care ar ceam mai buna alegere?
Pentru pistol am o suma cam de 600 RON si asta cu greu. Am cauta pistoale si am 2 variante: sa iau un Rohm rg88 la mana a doua (care costa 550 RON cu toc) sau un Streamer 2014 nou. Eu as vrea Streamerul ,ar fii nou, imi place cum arata si aici pe forum parerile sunt destul de bune in legatura cu el; in schimb nici rohm nu esa de rau. Din punctul vostru de vedere care ar ceam mai buna alegere?
Re: rohm rg88 vs streamer 2014
Un punct de vedere ar fi sa mai strangi bani.
Munitia in calibrul 10x22 este si scumpa si slaba.
Ceva din otel in calibru 9mm, 10x28, .45
Munitia in calibrul 10x22 este si scumpa si slaba.
Ceva din otel in calibru 9mm, 10x28, .45
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
-
Safe&Sound
Nici una. sith a expus clar si concis motivele mai sus la care as mai adauga faptul ca armele listate de tine ca alegere sunt fabricate dintr-un material slab, si nu sunt arme propriu zis ci niste copii care pastreaza de la armele veritabile doar principiul de functionare. Asadar si sfatul meu este sa cauti ceva din otel, eventual la mana adoua, in calibrele enumerate de sith mai sus. Trebuie neaparat sa stii ca aproape toti cei care am cheltuit bani pe arme din zamak la un moment dat le-am vandut pentru preturi derizorii sau le-am casat (pe degeaba) ca sa ne cumparam arme din otel. Sunt foarte putini cei dintre noi care si-au cumparat arme din otel fara sa faca eforturi financiare, pentru majoritatea dintre noi a fost greu dar cu totii stim ca a meritat din plin.yonut9003 wrote:Din punctul vostru de vedere care ar ceam mai buna alegere?
Daca totusi, contrar recomandarilor si fiind fortat de bugetul alocat limitat vei alege sa cumperi o arma din antimoniu(zamak) care trage cu munitie foarte scumpa, imprecisa sau slaba ca putere, sa nu uiti insa ca in afara armei, pentru a o detine si purta in mod legal, obligatoriu trebuie sa mai cumperi un toc pentru purtare si o cutie metalica pentru pastrarea armei si a munitiei in conditii legale, asadar sa nu uiti ca mai trebuie sa ai inafara pretului armei cel putin inca vreo 200 de lei disponibili, asta daca taxele pentru fisa medicala si cele pentru permis au fost deja achitate.
Am caseta si tocul nu ar fi o problema.
Nu prea am cum mai astept sa strang bani. Problema e urmatoarea: am un lac de pescuit undeva prin zona Dragasanului; vara asta am bagat ceva peste in el si ca in fiecare am probleme cu o asa zisa comunitate de r.... care baga plasele si seccile si pestele bagat de mine nu mai e! Asta se intampla in fiecare primavara si nu imi permit sa bag paza nici nu am putut sa pun un gard calumea. Chiar nu am de unde mai mult si asa e un efort. Deci.........
Ce mi-ati recumanda?
Nu prea am cum mai astept sa strang bani. Problema e urmatoarea: am un lac de pescuit undeva prin zona Dragasanului; vara asta am bagat ceva peste in el si ca in fiecare am probleme cu o asa zisa comunitate de r.... care baga plasele si seccile si pestele bagat de mine nu mai e! Asta se intampla in fiecare primavara si nu imi permit sa bag paza nici nu am putut sa pun un gard calumea. Chiar nu am de unde mai mult si asa e un efort. Deci.........
Ce mi-ati recumanda?
in nici un caz arma in cal.10x22, te vor batea ,,conationalii" cu ea in cap pana se plictisesc
Mai bine o bata sanatoasa si sa sti sa o manevrezi 
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Scopul pentru care doriti sa-l folositi nu se incadreaza la autoaparare, deci daca o sa-l folositi pentru a alunga hotii de pe balta o sa va treziti cu dosar penal in cel mai bun caz, si fara pistol si drept de port arma. Va recomand sa luati legetura cu organele de politie mai degraba decat sa incercati sa va faceti singur dreptate. Va recomand sa studiati legile mai intai.
BSA HORNET RIFLE .22 ,BSA DeerHunter 3-9x32
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
Recomandările care-mi vin în minte...trebuie să mi le autocenzurez c-ar fi ofensatoare la adresa unor reprezentanţi ai respectiveiyonut9003 wrote: Ce mi-ati recumanda?
etnii (deci nu la toţi). Un pistol îi poate pune pe fugă uneori, dar îi poate şi enerva pe de altă parte. A fost un caz foarte trist la
Timişoara în care un domn de bună-credinţă a fost găsit ucis în casă după ce folosise fără succes o armă în cal. 10x22.
N-aveţi poliţişti, jandarmi împătimiţi de pescuit în zonă?
Gerula are dreptate, utilizarea armei ar putea fi considerată ilegală. Oricum dacă tragi, chiar şi în legitimă apărare fără dubii,
ai de dat multe declaraţii, ţi se poate lua arma până la un punct sau chiar de tot, etc. Pistolul neletal este o soluţie doar pentru
self-defense, nici pentru asta nu e foarte bun dar asta se poate maxim la noi. Pentru paza lacului însă...e bun să-l ai acolo, în
toc, dacă mergi prin "zona periculoasă" şi dai nas în nas cu hoţii de peşte, dar nu e suficient, din păcate.
Am văzut paznici care aveau o barcă şi un reflector puternic şi patrulau balta, descurajând "pescarii" nepoftiţi. Din ce am înţeles,
e suficient să-i facă pe braconieri să se reorienteze către alte bălţi, unde nu e cineva permanent să-i încurce.
tevez wrote:............N-aveţi poliţişti, jandarmi împătimiţi de pescuit în zonă?yonut9003 wrote: Ce mi-ati recumanda?.......
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Da ce astia sunt cumva pinguini...barthy wrote:tevez wrote:............N-aveţi poliţişti, jandarmi împătimiţi de pescuit în zonă?yonut9003 wrote: Ce mi-ati recumanda?.......
![]()
![]()
Astia vor cere peste mai mult decat pot fura tiganii.
![]()
![]()
Luand in calcul gabaritul, as spune mai degraba foci sau morse.

BSA HORNET RIFLE .22 ,BSA DeerHunter 3-9x32
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
Ba da e politie dar nu ii intereseaza. Am vorbit o data cu un politist si a zis ca politia nu are treaba ca e proprietate privata, a zis sa bag paza si ca un domn ce e mi-a recomandat el o firma de paza (firma lui mevastasa).
Si de cand faci o ilegalitate daca iti aperi proprietate cu un pistol. De ce sunt atat de proaste legile din Romania? As zice ca legile noastre tin mai mult cu hotul decut cu cel care a fost furat.
Vara asta am fost o dupamiaza la lac la pescuit si au venit niste tigani cu 2 carute. Au vazut ca sunt acolo ( mai eram si cu niste prieteni ), au injurat si au plecat. Cand am ajuns la masina aveam geanul lateral spate si luneta sparte, probabil lovite cu o bata. Daca eram singur atunci ce se putea intampla?
Am facut eforturi foarte mari pentru lacu ala si nu vreau sa imi strice planurile niste tigani hoti .
Un pistol o sa imi iau intrebare ce as putea sa imi iau? Poate as putea sa mai maresc suma pana la 1000 RON dar mai mult nu. In bani astia as gasi ceva?
Si de cand faci o ilegalitate daca iti aperi proprietate cu un pistol. De ce sunt atat de proaste legile din Romania? As zice ca legile noastre tin mai mult cu hotul decut cu cel care a fost furat.
Vara asta am fost o dupamiaza la lac la pescuit si au venit niste tigani cu 2 carute. Au vazut ca sunt acolo ( mai eram si cu niste prieteni ), au injurat si au plecat. Cand am ajuns la masina aveam geanul lateral spate si luneta sparte, probabil lovite cu o bata. Daca eram singur atunci ce se putea intampla?
Am facut eforturi foarte mari pentru lacu ala si nu vreau sa imi strice planurile niste tigani hoti .
Un pistol o sa imi iau intrebare ce as putea sa imi iau? Poate as putea sa mai maresc suma pana la 1000 RON dar mai mult nu. In bani astia as gasi ceva?
Uită-te pe anunţurile de vânzări, poate găseşti ceva second. E bine să fie ceva care să dea oarece încredere, căci încredereyonut9003 wrote: Un pistol o sa imi iau intrebare ce as putea sa imi iau? Poate as putea sa mai maresc suma pana la 1000 RON dar mai mult nu. In bani astia as gasi ceva?
cu adevărat numai un pistol letal poate să-ţi dea, din păcate. Fort, Grand Power, Revolver Alfa Steel sau un CZ83. Din păcate
cam trec toate astea de 10 mil. şi mai sunt şi taxele de autorizare, certificat medical, etc.
Decât nimic, e bun şi un pistol în 10x22 dar să nu aştepţi foarte multe de la el. Streamer cu muniţie Wadie cred că ar fi
indicat, că are un preţ bun, sunt câţiva colegi care-l deţin şi sunt destul de mulţumiţi...
-
Safe&Sound
Daca asta e situatia reala de acolo, eu te sfatuiesc sa nu folosesti arma pe care vrei sa o cumperi ca sa iti aperi balta cu peste. Toata povestea miroase deja a santaj si taxa de protectie. Pistolul de autoaparare nu este SOLUTIA in acest caz si cred ca toata povestea necesita o cu totul alta abordare.yonut9003 wrote:Ba da e politie dar nu ii intereseaza. Am vorbit o data cu un politist si a zis ca politia nu are treaba ca e proprietate privata, a zis sa bag paza si ca un domn ce e mi-a recomandat el o firma de paza (firma lui nevasta-sa).
Populeaza balta cu pirania si lasa-i sa vina cu plasa sa intre in apa
Rezolvi 2 dintr-un foc, si mancare pentru pesti si scapi si de braconieri
http://dexonline.ro/definitie/braconier/paradigma 
Last edited by dcrist on Wed Jan 04, 2012 3:35 pm, edited 2 times in total.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Corect se pronunta BRANCONIERIdcrist wrote:Populeaza balta cu pirania si lasa-i sa vina cu plasa sa intre in apaRezolvi 2 dintr-un foc, si mancare pentru pesti si scapi si de braconieri
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.