STREAMER 2014 sau MAUSER HSc Mod.90 ?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
ionut_gazela
Re: STREAMER 2014 sau MAUSER HSc Mod.90 ?
SAL AM SI EU O INTREBARE VREAU SA ACHIZITIONEZ UN STREAMER 2014,,,,, ESTE VREUN DAZAVANTAJ LA VARIANTA NICHEL ?CU RESPECT..
-
Safe&Sound
Da, dezavantajul e ca daca se "juleste" nichelu' nu-l mai faci cu nimic la loc. Asta se poate intampla daca-l scapi pe jos. E adevarat ca nici brunaju' nu se reface prea usor pe zamak da' parca un zamak cu brunaju' uzat arata un pic mai bine decat un zamak cu nichelaju' belit.
Spor la cumparaturi!
Spor la cumparaturi!
Subscriu la ceea ce a spus Safe&Sound. Din nefericire cand l-am luat pe al meu aveau doar nikel si titan. Am ales titanul si nu imi pare rau. Arata mai bine uzur daca arma e mai inchisa.
Walther PPK - not with rubber, not with gas
Ex Streamer 2014 10X22T - rubber
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
I`m one of those bad things that happen to good people.
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
-
ionut_gazela
multam mult de tot pentru raspunsuri cu respect numai bine revin dupa ce il voi lua pe cel negru
Si ca sa stai linistit in ceea ce priveste puterea... Am tras de a 5-6 metri distanta cu UAG in sticle de bere. Precizie, multumitoare. Nu am ratat nici o bila. Efecte... Trecea cauciucul prin sticle ca prin branza. Parca erau plumbuite in camasa de cupru(stiu ce zic). Si prin scandura de 1 cm grosime. Nitel cam putreda cred eu(era prinsa in gard, acolo unde ii era locul), dar oricum. Mi-e groaza de ce ar face pe om.
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
Mack44 wrote:Si ca sa stai linistit in ceea ce priveste puterea... Am tras de a 5-6 metri distanta cu UAG in sticle de bere. Precizie, multumitoare. Nu am ratat nici o bila. Efecte... Trecea cauciucul prin sticle ca prin branza. Parca erau plumbuite in camasa de cupru(stiu ce zic). Si prin scandura de 1 cm grosime. Nitel cam putreda cred eu(era prinsa in gard, acolo unde ii era locul), dar oricum. Mi-e groaza de ce ar face pe om.
Sa nu-ti fie asa "groaza" de ala in care tragi s-ar putea sa regreti.
Corpul uman e foarte rezistent (pielea, muschii), din 2-3 metri exceptand ochii, gatul, sub talie
Si totusi aceasi biluta trece fara probleme prin 2.5 cm scandura brad-si neputrezita
Deci...e de reflectat.
Ce e asa de mult de reflectat ? Tragi in zona pelviana si cade jos .
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
Era ceva retoric. Mila nu-mi e de agresor. Nu prea cred ca ma voi limita doar la 2 boabe daca ar fi cazul. Asa s-ar invata minte poate.
Doar ca nu am prea avut de-a face cu rubberul si nu ma asteptam sa aiba atata putere comparativ cu glontul. Aveam impresia ca-s niste jucarioare.
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
-
ionut_gazela
oameni buni am reusit sa iau streamerul in sfarsit....Am o problema cred eu.... din 12 cartuse uag de la 2 -3 metri am tras si nu am reusit sa nimeresc o bucata de tabla de 50cm x50cm.inteleg ca la bile cauciuc nu trebuie sa ma astept la precizie dar totusi ..ma ajuta si pe mine cineva cu ceva raspunsuri. CU RESPECT
ionut_gazela wrote:oameni buni am reusit sa iau streamerul in sfarsit....Am o problema cred eu.... din 12 cartuse uag de la 2 -3 metri am tras si nu am reusit sa nimeresc o bucata de tabla de 50cm x50cm.inteleg ca la bile cauciuc nu trebuie sa ma astept la precizie dar totusi ..ma ajuta si pe mine cineva cu ceva raspunsuri. CU RESPECT
la 2-3 m distanta nu ai cum sa nu nimeresti o suprafata atat de mare din 12 incercari. Aici nu mi se pare ca are de-a face cu arma sau munitia, ci cu tragatorul. E prima oara cand tragi cu o arma? Daca da, mergi in poligon si vorbeste cu instructorii, or sa-ti arate ei ce faci gresit si cum sa corectezi.
Streamer 2014 titan - 10x22T
tiger wrote: Sa nu-ti fie asa "groaza" de ala in care tragi s-ar putea sa regreti.
Corpul uman e foarte rezistent (pielea, muschii), din 2-3 metri exceptand ochii, gatul, sub taliemai mult de o vanataie serioasa... nu se intampla alttceva.
Si totusi aceasi biluta trece fara probleme prin 2.5 cm scandura brad-si neputrezita.
Deci...e de reflectat.
Nu e nimic anormal. Elasticitatea naturala a tesutului viu face ca energia cinetica sa fie disipata rapid, fara sa provoace mari stricaciuni in adancime. Pe cadavre efectul e mai pronuntat, dar nu cu mult. Daca tesutul viu ar fi fost rigid, atunci probabil si o bila de airsoft trasa cu suficienta forta l-ar fi penetrat.
-
ionut_gazela
WOLFMAN MS MULT DE RASPUNS DAR CREZI ASTA SA FIE SINGURA PROBLEMA?Wolfman wrote:ionut_gazela wrote:oameni buni am reusit sa iau streamerul in sfarsit....Am o problema cred eu.... din 12 cartuse uag de la 2 -3 metri am tras si nu am reusit sa nimeresc o bucata de tabla de 50cm x50cm.inteleg ca la bile cauciuc nu trebuie sa ma astept la precizie dar totusi ..ma ajuta si pe mine cineva cu ceva raspunsuri. CU RESPECT
la 2-3 m distanta nu ai cum sa nu nimeresti o suprafata atat de mare din 12 incercari. Aici nu mi se pare ca are de-a face cu arma sau munitia, ci cu tragatorul. E prima oara cand tragi cu o arma? Daca da, mergi in poligon si vorbeste cu instructorii, or sa-ti arate ei ce faci gresit si cum sa corectezi.
ionut_gazela wrote:WOLFMAN MS MULT DE RASPUNS DAR CREZI ASTA SA FIE SINGURA PROBLEMA?Wolfman wrote:ionut_gazela wrote:oameni buni am reusit sa iau streamerul in sfarsit....Am o problema cred eu.... din 12 cartuse uag de la 2 -3 metri am tras si nu am reusit sa nimeresc o bucata de tabla de 50cm x50cm.inteleg ca la bile cauciuc nu trebuie sa ma astept la precizie dar totusi ..ma ajuta si pe mine cineva cu ceva raspunsuri. CU RESPECT
Asta ar fi prima problema pe care trebuie s-o elimini. Daca nu ti se imbunatateste precizia in urma recomandarii mele, atunci te poti gandi la munitie si pistol ca fiind cauza, si eventual mergi cu arma la garantie. Insa eu continui sa cred ca in conditiile descrise de tine numai tragatorul e cauza.
-
ionut_gazela
MS. de ajutor WOLFMAN revin dupa ce voi face ce mai sfatuit. CU RESPECT
Ce-mi plac mie astia care-si mai cumpara in anul 2011 arme din zamac in cal. 10x22 si apoi vin si se plang de precizie sau de putere. Acum pe bune Ionut, tu nu citesti forumul deloc sau ce a fost in mintea ta cand ai cumparat asa ceva?
Sper sa nu mi-o iei in nume de rau, nu am nimic personal cu tine doar ca pe viitor ia-ti deciziile de cumparare bazate pe informatii reale nu pe aparente si in nici un caz luand in considerare doar pretul.
Nah, acum ce sa-ti mai zic... sincere felicitari pentru achizitie
Sper sa nu mi-o iei in nume de rau, nu am nimic personal cu tine doar ca pe viitor ia-ti deciziile de cumparare bazate pe informatii reale nu pe aparente si in nici un caz luand in considerare doar pretul.
Nah, acum ce sa-ti mai zic... sincere felicitari pentru achizitie
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)