Munitie ieftina
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Munitie ieftina
PG-uri. Alea sunt la furat. Fac zgomot dar trag precum carpati-ul, adik pe dupa colt.Precizie minima. UAG-urile vad ca si-au pastrat inca pretul.
Last edited by Mack44 on Sat Sep 07, 2013 12:54 pm, edited 1 time in total.
Walther PPK - not with rubber, not with gas
Ex Streamer 2014 10X22T - rubber
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
I`m one of those bad things that happen to good people.
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
Stiam ca in Italia este interzisa bila de cauciuc, ei isi cumpara cu glont 
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
La pretul asta de aici, acum, parca mai ca iti vine sa ungi cartusele cu ulei si sa le tii sigilate undeva. 2UAG + 1PG = 1 Lucky Strike.
Last edited by Mack44 on Sat Sep 07, 2013 12:55 pm, edited 1 time in total.
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
Concluzie :Mack44 wrote:Nu am idee. De asta se duce sa vada si sa intrebe. Cine stie? La pretul asta de aici, acum, parca mai ca iti vine sa ungi cartusele cu ulei si sa le tii sigilate undeva. 2UAG + 1PG = 1 Lucky Strike.
Decat sa fumezi un pachet, mai bine tragi 3 cartuse 10x22
SAU
Treci si tu pe 9 mm. Ai cartuse de la 1.5 ron bucata, precise si mai puternice decat lucky strike
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Diferenţa e că Lucky poţi lua de la fraţii ucraineni sau sârbi la juma' de preţ, la cartuşe nu se riscă nimeni, nici săsith wrote: Treci si tu pe 9 mm. Ai cartuse de la 1.5 ron bucata, precise si mai puternice decat lucky strike
aducă, e prea mare pedeapsa, nici să cumpere, că nimeni nu-i nebun să-şi rişte prietenul cel mai bun, permisul de
armă.
Da, pentru cine trage mult, cea mai bună soluţie e un pistol în calibrul 9mm rubber. De toate pentru toţi: muniţie
ieftină şi bună de poligon, muniţie puternică pentru caz de primejdie, arme destule în calibrul ăsta, mai mari,
mai mici, etc. Desigur, cine reuşeşte să-şi ia armă pe glonţ, nu intră în calculele astea. 9x19 la un leu şi un pic
bucata, nu mai zic de .22 lr.
si totusi de ce sunt preturile astea ridicate la niste amarate de cartuse pe cauciuc(nu ma intereseaza varianta oficiala), ca nu ma ajuta logica cum un cartus letal este de 3x mai ieftin ca un cartus neletal!! adica care este principiul dupa care se ghideaza un producator cand alege sa 'vanda' neletalul mai scump , este costul de productie mai mare la cele de cauciuc fata de cele din plumb!?
In primul rand, munitia cu glont se produce in cantitati uriase. Sunt mult mai multe arme cu glont decat cu cauciuc. De asta si pretul mic. Dar si la cauciuc pretul mi se pare cam umflat nejustificat. Cam ca atunci cand aparusera brelocurile cu laser in Romania si pretul lor era in jur de 2 milioane si ceva in banii de acum. Ca erau chestii exotice. Mai stii, poate si-a bagat si casa de asigurari de sanatate nasul. La cauciuc omul nu crapa si trebuie sa-l trateze. La glont, la impins la margarete si nu are nevoie de ingrijiri medicale = cheltuieli de la buget.
In al doilea rand m-am gandit ca un fort era cam scump pt ceva cu cauciuc. Dar acum, dupa ce am vazut de ce e in stare, m-as orienta tot spre fort .45 poate. Sau cine stie, 9 mm, desi .45 pare mai puternic.
In al doilea rand m-am gandit ca un fort era cam scump pt ceva cu cauciuc. Dar acum, dupa ce am vazut de ce e in stare, m-as orienta tot spre fort .45 poate. Sau cine stie, 9 mm, desi .45 pare mai puternic.
Last edited by Mack44 on Sat Sep 07, 2013 12:56 pm, edited 1 time in total.
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
a adus cineva munitie de afar? am vorbit la bulgari.nu au bila doar blank.ei nau de loc voie la cauciuc.alti vecini?am vazut 10\22 facute in serbia.poate ne conbinam mai multi la nun transp. iese mai ieftin.
Salut,
Stie cineva unde se gaseste Ozkursan etna power, 9 mm?
Multumesc
Nicu
Multumesc
Nicu
Fort-10R
La UTI - http://www.poligondetir.ro/contactnicutu wrote:Salut,
Multumesc
Nicu
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems