Control la domiciliu pentru conditiile de pastrare ale armei

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

barthy

Re: Control la domiciliu pentru conditiile de pastrare ale armei

Post by barthy »

paul_vxi wrote:deci iaca am gasit o portita legala pt mine spre ex: eu acum am doar 7 cartuse + pistolul deci nu sunt obligat sa am cutie metalica pt MUNITIE......portite legale se pot gasi :D
n-ai gasit nici o portita. chiar este de neinteles de ce te incapatanezi sa te conformezi cu cerintele legale. legiuitorul a stabilit o modalitate de pastrare, in siguranta, a armei si munitiei atunci cand nu le porti la tine. iar tu ca posesor legal de arma trebuie sa te CONFORMEZI.
cand mergi la meci, pe stadion, unde n-ai voie cu pistolul, unde il lasi ? pe pian in baie ?
dupa ce ca ne-a dat mura-n gura ce sa facem sa avem , mai facem si nazuri. trebuie o dinaia, cu doua dinalea si cu o dailalta. d-aia ne facem sau ne cumparam.
intai ne conformam si daca noi consideram ca legea e nedreapta, o atacam pe cai legale. dar intai demonstram ca ne supunem legii ca altfel se considera ca n-avem dreptul la carnetel verde.
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
paul_vxi

Post by paul_vxi »

pistolul al tin in seif onorabile....CA AM:D! nu am pian si chiar imi pare rau mi-ar fi palcut :D
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

...si ca sa fii in regula, stimabile, cumpara-ti si o mica cutiuta d-aia metalica, cu incuietoare, pe care o gasesti pe la mai toate magazinele de bricolaj si bag-o chiar si goala in seiful in care tii arma ca sa arati cand vin in control ca te-ai conformat si ca ai ce-ti trebuie. Legal ai dreptul sa detii o cantitate de munitie mai mare decat cele 7 cartuse pe care spui ca le ai acum si cei de la politie vor sa vada ca la domiciliul tau sunt indeplinite conditiile legale de pastrare.
Asa cum si barthy te sfatuia, nu mai cauta "portite" in lege pentru ca s-ar putea ca "portitele" astea sa insemne suspendarea dreptului la arma si/sau o amenda considerabila.
paul_vxi

Post by paul_vxi »

am fost la bricostore si am luat cutiuta pt munitie la sfatul vostru fratii mei mai mari:) case close BY SORIC
aurorauno

Post by aurorauno »

barthy wrote:
aurorauno wrote:Scopul acestui control este instintarea tuturor posesorilor de noua lege a armelor si munitiilor,odata cu asta si verificarea modului de pastrare a acestora.
Scopul acestui control este reducerea drastica a numarului de posesori de neletale. :mrgreen: Mergeti acum la AEST sa vedeti coada la predat permise; zici ca-i in '88 si-a bagat margarina RAMA la Unirea :lol:

SA TRAITI ! :mrgreen:
Nici pe departe,aia care stau la coada sunt 90% persoane care au arma cu gaz luata cu buletinul si nu mai vor bataie de cap cu acte conf noii legi.
Nu am auzit pe nimeni pe forum sa fi cautat nod in papura,oamenii vin,te anunta ca s-a schimbat legea,iei la cunostinta sa asta,vad cum pastrezi arma si pleaca.
De exemplu cunosc pe cineva care are un pistol pe gaz de vreo 10 ani,si-a schimbat de cateva ori domiciliul,nu a anuntat,nu a mai vizat permisul,nimic,e pensionar omul,a si uitat ca are arma.Pentru astfel de persoane este controlul,sa-l aduca la zi,si daca nu-i convine sa renunte!Prea ne victimizam,vor astia sa ne dezarmeze ca le e frica de prastia cu bila de cauciuc!
paul_vxi wrote:am fost la bricostore si am luat cutiuta pt munitie la sfatul vostru fratii mei mai mari:) case close BY SORIC
O astfel de cutie am si eu,in felul asta esti conf. cu legea,nu te mai bate nimeni la cap.
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
barthy

Post by barthy »

aurorauno wrote:
barthy wrote:
aurorauno wrote:Scopul acestui control este instintarea tuturor posesorilor de noua lege a armelor si munitiilor,odata cu asta si verificarea modului de pastrare a acestora.
Scopul acestui control este reducerea drastica a numarului de posesori de neletale. :mrgreen: Mergeti acum la AEST sa vedeti coada la predat permise; zici ca-i in '88 si-a bagat margarina RAMA la Unirea :lol:

SA TRAITI ! :mrgreen:
Nici pe departe,aia care stau la coada sunt 90% persoane care au arma cu gaz luata cu buletinul si nu mai vor bataie de cap cu acte conf noii legi.
Nu am auzit pe nimeni pe forum sa fi cautat nod in papura,oamenii vin,te anunta ca s-a schimbat legea,iei la cunostinta sa asta,vad cum pastrezi arma si pleaca.
De exemplu cunosc pe cineva care are un pistol pe gaz de vreo 10 ani,si-a schimbat de cateva ori domiciliul,nu a anuntat,nu a mai vizat permisul,nimic,e pensionar omul,a si uitat ca are arma.Pentru astfel de persoane este controlul,sa-l aduca la zi,si daca nu-i convine sa renunte!Prea ne victimizam,vor astia sa ne dezarmeze ca le e frica de prastia cu bila de cauciuc!

ce sa zici si tu acum.........normal ca ma contrazici, ca cum :lol: sa-l lasi pe barthy sa defaimeze agia . :P
data viitoare vorbiti intre voi si potriviti-va la vorba ca sa mintiti toti aceeasi varianta. 10 militieni, 50 de variante.
ce doamne iarta-ma, mai nene aurora, ne invartim atat dupa cires ? asta e adevarul, recunoscut de colegi de-ai tai. la cati bezmentici ignoranti exista n-ai nevoie de nici un abuz ca sa anulezi permise. si s-a vazut la controlul asta. baietii au fost respectuosi, dar fermi. te-au gasit in regula te-au felicitat, te-au prins cu fieru aruncat pe raft in biblioteca si cartusele puse-n vaza cu crizanteme din plastic de pe servanta, tot zambind au aplicat legea. n-a zis nimeni de nici un abuz. asa ca nu stiu cine se victimizeaza.
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
paul_vxi

Post by paul_vxi »

a mai venit pe la careva MILITIA?
barthy

Post by barthy »

Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

...si cu respingere de la Senat!
billyboy

Post by billyboy »

a venit si la mine pe la 13:30. toate bune si frumoase :D l-am intrebat care erau consecintele daca nu aveam dulap si mi-a zis el imi suspenda permisul amenda penala de la 50 mil la .. nu mai stiu trebuia sa imi duc arma la capitala sa o las acolo si imi dadea un termen de 10 zile in care trebuia sa fac rost de dulap/ cutie metalica sa platesc amenda si dupaia ma duceam sa imi ridic permisul si arma. cam asta a fost .. plus ca a mai venit si cu o sanctionare din 2007 :)) da era platita el doar mi-a adus amite de ea.. ps: nu este de joaca cu dulapul/cutia metalica..
Be The Best Or Die Like The Rest.
Walther P99T cal.10x22T
Hatsan mod.125 cal.5,5
sith

Post by sith »

la noi, la astia ... vine craciunu ... :D

http://www.youtube.com/watch?v=KA-O9iyg ... ure=fvwrel
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
barthy

Post by barthy »

sith wrote:la noi, la astia ... vine craciunu ... :D

http://www.youtube.com/watch?v=KA-O9iyg ... ure=fvwrel
Stai cuminte bre ! Vrei sa faca pristanda Infract ? :lol: :lol: :lol:
sith

Post by sith »

oameni cu frica lui Dumnezeu ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
Mack44

Post by Mack44 »

Cum era cu limita aia de 100 de cartuse? Ma mut in State.
Walther PPK - not with rubber, not with gas
Ex Streamer 2014 10X22T - rubber
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
I`m one of those bad things that happen to good people.
Post Reply