gamo shadow igt Whisper
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
Darthwelder
gamo shadow igt Whisper
are cineva idee cum se poate demonta piesa sub cuiul catarii?
fara sa-l stric bineinteles.am confectionat deja un silencer, se potriveste perfect pe exteriorul tevii,
gamo shadow igt whisper....
fara sa-l stric bineinteles.am confectionat deja un silencer, se potriveste perfect pe exteriorul tevii,
gamo shadow igt whisper....
sudura aluminiu 0736391302
Re: gamo shadow igt Whisper
Cam tarziu raspund, asa ca presupun ca deja ai rezolvat-o,.... are un surub cu cap imbus.
P.S. silencerul ala, pt arma spring = 0
P.S. silencerul ala, pt arma spring = 0
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
-
Darthwelder
Pune nişte poze şi aici, şi pe clubairguns, sunt câţiva oameni pricepuţi care ţi-ar putea da un sfat. Arma e relativ nouă, mulţi nici nu
am văzut-o. Face zgomot încât să merite efortul?
am văzut-o. Face zgomot încât să merite efortul?
Daca arma nu spring, atunci este gas ram. (intre timp mi-am actualizat si eu baza de date si am vazut ca cei de la gamo au inceput sa fabrice mai multe modele cu gas ram)Darthwelder wrote:nu are nici un imbus.si arma nu spring.
Problema este ca cele cu gas ram au un recul si o "bataie" a pistonului la capatul de cursa mai mare decat springurile, intrucat au o forta mai mare, iar un silencer nu poate amortiza aceast efect.
Cat priveste muzlele acela de plastic montat la varful tevii, daca nu are un mic surub cu cap imbus ascuns atunci e bagat prin presare pe teaza... care are mai multe caneluri anti-rotire...
Last edited by Rudy on Fri Nov 25, 2011 3:27 pm, edited 1 time in total.
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
-
Darthwelder
pot sa rotesc 360de grade fara probleme, dar jos nu vine.
bataia pistonului nu se aude tare, dar la capatul tevii pocneste destul de rau. am incercat si whisperul, si chiar este diferenta mare. un supressor di asta nu e greu de facut.
bataia pistonului nu se aude tare, dar la capatul tevii pocneste destul de rau. am incercat si whisperul, si chiar este diferenta mare. un supressor di asta nu e greu de facut.
-
danny_vlad
Salut. Ai facut ceva progrese? te intreb ca sunt interesat sa montez asa ceva pe un hunter IGT ce urmeaza sa il achizitionez.
-
Darthwelder
nu reusesc sa dau jos muzzle-ul fara sa-l distrug.... amortizorul l-am facut deja si sunt curios cum functioneaza.
in restr cum merge?Darthwelder wrote:nu reusesc sa dau jos muzzle-ul fara sa-l distrug.... amortizorul l-am facut deja si sunt curios cum functioneaza.
vreau un hatsan de la bulgari am vorbit deja cu ei, stiu actele stiu tot. problema e cu garantia.as prefera un gamo tot de la arrow cum am luat si streamerul meu care nu m-adezamgit de loc!
-
Darthwelder
merge foarte bine, puternic si precis, echilibrat si comodOlar wrote:in restr cum merge?Darthwelder wrote:nu reusesc sa dau jos muzzle-ul fara sa-l distrug.... amortizorul l-am facut deja si sunt curios cum functioneaza.
vreau un hatsan de la bulgari am vorbit deja cu ei, stiu actele stiu tot. problema e cu garantia.as prefera un gamo tot de la arrow cum am luat si streamerul meu care nu m-adezamgit de loc!
Iti recomand sa nu il distrugi ci sa incerci sa-l demontezi. S-ar putea sa fie nevoie sa-l pui inapoi, deoarece pusca poate sa traga mai prost dupa demontarea lui.Darthwelder wrote:nu reusesc sa dau jos muzzle-ul fara sa-l distrug.... amortizorul l-am facut deja si sunt curios cum functioneaza.
-
Darthwelder
nu am reusit sa-l demontez, las asa.maiden wrote:Iti recomand sa nu il distrugi ci sa incerci sa-l demontezi. S-ar putea sa fie nevoie sa-l pui inapoi, deoarece pusca poate sa traga mai prost dupa demontarea lui.Darthwelder wrote:nu reusesc sa dau jos muzzle-ul fara sa-l distrug.... amortizorul l-am facut deja si sunt curios cum functioneaza.