Achizitie arma de la Arrow, pe colectie

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
mihaimcg

Achizitie arma de la Arrow, pe colectie

Post by mihaimcg »

Salutare !
Am si eu nevoie de cateva opinii si sfaturi pertinente din partea voastra (eventual daca este amabil, din partea d-lui Radu de la Arrow) in ceea ce priveste achizitia de arme pe colectie de la Arrow.
Am autorizatie de procurare arma letala lunga cu alice, cu destinatia colectie. Vreau sa cumpar o arma lisa semiautomata cal. 12 pentru colectia mea.
Am fost la Arrow (si la Gara de Nord si la Obor) cu intentia de a achizitiona o arma lisa semiautomata cal. 12 Beretta Urika 2 Classic, dar in cazul ambelor magazine am primit raspuns ca Arrow nu comercializeaza decat arme de vanatoare, nu si arme de colectie. :shock: Degeaba am incercat eu sa le spun ca arma este arma, iar destinatia armei este cu totul altceva. Singurul care a fost cat de cat receptiv, a fost un domn (cu mustata :D ) de la Arrow Gara de Nord, care a fost amabil si mi-a spus ca o sa intrebe la sediu, dar nu m-am intors dupa raspuns pentru ca intre timp am ajuns la Arrow Obor.
Concluzia lor a fost ca Arrow nu comercializeaza "arme de colectie" pentru ca este ilegal, "legal" fiind doar comercializarea armelor de vanatoare. :shock:
Ce parere aveti ?
tanno747

Re: Achizitie arma de la Arrow, pe colectie

Post by tanno747 »

suna la magazinul din Ploiesti si cere sa vb cu Mihai.....el are hartie scrisa(de la ''centru'') ca poate vinde si colectionarilor,eu am cumparat de acolo o lisa veche cu autorizatia ''de colectie''
tevez

Post by tevez »

tanno747 wrote:suna la magazinul din Ploiesti si cere sa vb cu Mihai.....el are hartie scrisa(de la ''centru'') ca poate vinde si colectionarilor,eu am cumparat de acolo o lisa veche cu autorizatia ''de colectie''
Dar merge o semi cum e Beretta aia pe colecţie?
tanno747

Post by tanno747 »

orice arma pe care o poate detine un vanator o poti avea in colectie in permisul de tip A,in plus de asta poti detine si arme de foc scurte in cal 22lr precum si arme scurte fabricate pana in 1945 sa replici ale acestora fabricate dupa ''45.
ps.uitasem de armele cu pulbere neagra lungi sau scurte....in lege sunt specificate clar!
violiv

Post by violiv »

Ba chiar poti sa tii si munitie pentru ea si chiar sa iesi in poligon sa tragi.
Bafta in intreprindere!

P.S. daca te intreaba politia cum poti sa pui o arma nou-nouta la colectie poti sa-i raspunzi ca se incadreaza la "realizare tehnica deosebita" si nu gresesti deloc.
radu.b

Post by radu.b »

mihaimcg wrote:Salutare !
Am si eu nevoie de cateva opinii si sfaturi pertinente din partea voastra (eventual daca este amabil, din partea d-lui Radu de la Arrow) in ceea ce priveste achizitia de arme pe colectie de la Arrow.
Am autorizatie de procurare arma letala lunga cu alice, cu destinatia colectie. Vreau sa cumpar o arma lisa semiautomata cal. 12 pentru colectia mea.
Am fost la Arrow (si la Gara de Nord si la Obor) cu intentia de a achizitiona o arma lisa semiautomata cal. 12 Beretta Urika 2 Classic, dar in cazul ambelor magazine am primit raspuns ca Arrow nu comercializeaza decat arme de vanatoare, nu si arme de colectie. :shock: Degeaba am incercat eu sa le spun ca arma este arma, iar destinatia armei este cu totul altceva. Singurul care a fost cat de cat receptiv, a fost un domn (cu mustata :D ) de la Arrow Gara de Nord, care a fost amabil si mi-a spus ca o sa intrebe la sediu, dar nu m-am intors dupa raspuns pentru ca intre timp am ajuns la Arrow Obor.
Concluzia lor a fost ca Arrow nu comercializeaza "arme de colectie" pentru ca este ilegal, "legal" fiind doar comercializarea armelor de vanatoare. :shock:
Ce parere aveti ?
Buna ziua.
Imi cer scuze pentru colegii mei.
Puteti achizitiona arma dorita in baza certificatului de colectionar si autorizatiei de cumparare. Colegii de la magazin vor completa autorizatia cu destinatia arma de colectie. Mai departe cei de la Politie fac toate formalitatile.
Inca odata imi cer scuze pentru colegi. Aceasta discutie a mai existat la magazinul de la Ploiesti (asa cum a spus d-ul tanno747) acum aproape un an, cand nu era clar cine schimba destinatia armei. Intre timp s-a modificat legea si s-a clarificat acest aspect.
Cu respect.
Cu respect.
mihaimcg

Post by mihaimcg »

Stimate D-le Radu,
Va multumesc pentru raspuns.
Ma bucur ca ati lamurit aceasta mica problema.
Deocamdata am optat pentru serviciile si produsele oferite de alt magazin de arme din Bucuresti si am ales alta arma.
Totusi, datorita faptului ca doresc sa achizitionez si o arma lisa semiautomata inertiala, o sa vizitez din nou si magazinele Arrow.
Va multumesc.
Toate cele bune !
Mihai.
Post Reply