Pareri Fort 17-R ,45
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Pareri Fort 17-R ,45
" Cainele de care vorbeam a fost impuscat pentru ca o atacat un copil de 10 ani , fiul amicului meu. Asta e realitatea . Nu e problema mea ca nu va convine."
Omul are dreptate, nu-i puneti pumnul in gura. A avut curajul sa arate o realitate traita de el, avem nevoie de subiecte si teme noi, de expunerea, comentatea si interpretarea unor situaltii reale.
Maniera strutului cu capul in nisip de frica cenzurii cred ca-i paguboasa si nu aduce absolut nimic folositor.
Vizavi de lege, dimpotriva s-a mai relaxat, ca exemplu nr. pistoalelelor neletale(cu bile sau gaze) nu se mai cumuleaza cu cea a armelor cu AC - cum era pe legea veche cand exista limtarea la max. 2.
Acum, afara de 2 pistoale neletale, mai pot fi inscrise pe permis oricate arme cu AC, si pentru acestea se pot face probe(TIR) si in alte locuri amenajate in conditiile specificate in lege, afara de poligon, dar asta-i alta discutie.
Rugam moderatorul sa faca aprecierile cuvenite daca s-a sarit calul cu ceva.
Omul are dreptate, nu-i puneti pumnul in gura. A avut curajul sa arate o realitate traita de el, avem nevoie de subiecte si teme noi, de expunerea, comentatea si interpretarea unor situaltii reale.
Maniera strutului cu capul in nisip de frica cenzurii cred ca-i paguboasa si nu aduce absolut nimic folositor.
Vizavi de lege, dimpotriva s-a mai relaxat, ca exemplu nr. pistoalelelor neletale(cu bile sau gaze) nu se mai cumuleaza cu cea a armelor cu AC - cum era pe legea veche cand exista limtarea la max. 2.
Acum, afara de 2 pistoale neletale, mai pot fi inscrise pe permis oricate arme cu AC, si pentru acestea se pot face probe(TIR) si in alte locuri amenajate in conditiile specificate in lege, afara de poligon, dar asta-i alta discutie.
Rugam moderatorul sa faca aprecierile cuvenite daca s-a sarit calul cu ceva.
Mie imi e teama ca aici nu vorbim de cenzura ci de niste clienti pentru stirile de la ora 5. No ofense!
Aici nu se pune pumnul in gura, doar ca nu sunt incurajate diletantismul si laudarosenia.
@geony Ceea ce faceti, nu numai ca este la limita legii, dar altii va pot considera chiar provocatori.
Cum spuneam: A bon entendeur
Aici nu se pune pumnul in gura, doar ca nu sunt incurajate diletantismul si laudarosenia.
@geony Ceea ce faceti, nu numai ca este la limita legii, dar altii va pot considera chiar provocatori.
Cum spuneam: A bon entendeur
CZ 83
FORT 14R
FORT 14R
@ marshall
N-am susținut să încurajăm violența față de animale sau violența sub alte forme pe acest forum.
Am opinat să lăsăm o exprimare liberă, diversă oricui dorește să comunice din experiențele și situațiile prin care a trecut.
Dacă această exprimare va depăși limitele normalității(ceea ce consider că nu s-a întâmplat) ori va degenera, moderatorul va interveni.
Partea folositoare pentru cititorii și membrii forumului este conștientizarea(documentarea) acestora asupra efectelor ce decurg într-o situație reală descrisă de un coleg de forum, în felul acesta vor ști să evite țintirea anumitor zone ale corpului, dacă se vor afla într-o situație de necesitate ce va impune folosirea armei de autoapărare.
Este adevărat că pot exista unii care cu toate că au avizul psihologic valabil și permis de armă valid, ar putea avea înclinații spre violență/sadism, nu stiu dacă se cade ca pentru aceștia să-i văduvim și pe ceilalți cititori și membrii ai forumului de anumite informații și experiențe reale, totuși este un forum al armelor de autoapărare și nu de filatelie.
N-am susținut să încurajăm violența față de animale sau violența sub alte forme pe acest forum.
Am opinat să lăsăm o exprimare liberă, diversă oricui dorește să comunice din experiențele și situațiile prin care a trecut.
Dacă această exprimare va depăși limitele normalității(ceea ce consider că nu s-a întâmplat) ori va degenera, moderatorul va interveni.
Partea folositoare pentru cititorii și membrii forumului este conștientizarea(documentarea) acestora asupra efectelor ce decurg într-o situație reală descrisă de un coleg de forum, în felul acesta vor ști să evite țintirea anumitor zone ale corpului, dacă se vor afla într-o situație de necesitate ce va impune folosirea armei de autoapărare.
Este adevărat că pot exista unii care cu toate că au avizul psihologic valabil și permis de armă valid, ar putea avea înclinații spre violență/sadism, nu stiu dacă se cade ca pentru aceștia să-i văduvim și pe ceilalți cititori și membrii ai forumului de anumite informații și experiențe reale, totuși este un forum al armelor de autoapărare și nu de filatelie.
http://vodpod.com/watch/1130005-its-com ... rk-studios
Scuze celor care nu ştiu engleză, nu m-am putut abţine. E off-topic referitor la Fort 17R, cal. .45,
dar on-topic faţă de subiectul spre care a degenerat discuţia.
It's Coming Right For Us = vine direct spre noi, este expresia folosită de Ned şi Jimbo când puşcau
vreun animal, pentru că democraţii dăduseră o lege cum că animalele nu mai pot fi vânate decât în
"self-defense".
Scuze celor care nu ştiu engleză, nu m-am putut abţine. E off-topic referitor la Fort 17R, cal. .45,
dar on-topic faţă de subiectul spre care a degenerat discuţia.
It's Coming Right For Us = vine direct spre noi, este expresia folosită de Ned şi Jimbo când puşcau
vreun animal, pentru că democraţii dăduseră o lege cum că animalele nu mai pot fi vânate decât în
"self-defense".
ma credeti "nedumeritu" nimic mai fals!!!pacat de omu ala si de sacrificile lui pentru aCEastsa comunitate desbinata. cat aumblat el si l-a cati a adus pistol hehe he.cand am iesit din sistem miam cumparat glockul din dotare dar glontzul la tzeava nu se mi intoarce asa ca am obtat pentur un rubber bine ca am calcatr pe urmele altra si nu am facut alegeri greite ca poate acum treagam cu rame sinusoidale si credeam ca am pistol.daca nu pun space si majuscul a nu inseamna ca la mai toti va dau lecti de gramatica daca vreau.pentru mine e un hoby si nu pierd pre amult timp sa editez postari.bafta si la mai mare...rusinea.tanno747 wrote:ha ha ha ,
''ecista'' multe arme,macar ai tras cu GP?
sau esti putin nedumerit?
-
anghelache
Tare!Mie om batran si-mi crapa obrazul de rusine.
-
Safe&Sound
Mda, cred ca tuturor celor care cunosc situatia si personajele, indiferent de varsta, le este putin jena.
haha,heh " i don t wanna shoot the bunny " ...cee taaare 
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
-
Nimeni De Nicaieri
Sper ca banii pe care ii dau la stat ca taxe sa nu mai plateasca agramati ca tine.
-
vali.cristian
Cu riscul de a-mi da cu parerea (fiindca nu am citit toata Legea-295_2004_-aplicabil-din-27-iulie-2011) as spune ca nu suntem siguri ca acest articol de lege se aplica si la neletale. La sfarsit este o anexa privind clasificarea armelor, iar la pct 3 gasim autoaparare, iar la pct 7 aparare si paza, deci cele doua nu sunt acelasi lucru, cu atat mai mult cu cat unele arme care se ragsesc la un punct nu se regasesc si la celalalt.marshall wrote:Ca sa citez din dcrist, care cita din lege:Dualjackal wrote:Este recomandat sa il tii incarcat la capacitate maxima o perioada de timp, se mai lasa arcul.
Ai grija sa tii incarcatorul incarcat in compartimentul de munitie, nu in pistol. E modalitatea de "inmuiere" a arcului agreata de baietii care au venit azi de dimineata sa verifice cum imi pastrez pocnitorile; daca te gasesc cu pistolul incarcat, nu e ok.
ART. 15
Muniţia destinată armelor letale se păstrează numai în dulapuri metalice, în casete sau, după caz, în compartimente separate faţă de cele în care se păstrează armele pentru care este destinată, cu următoarele excepţii:
a) în cazul armelor de apărare şi pază, poate fi păstrată împreună cu acestea o cantitate de cel mult 12 cartuşe destinate unei singure arme;
de aici eu inteleg ca o arma poate fi pastrata impreuna cu munitia corespunzatoare, asta daca aplicam la neletale regulile de la letale (care sunt mai restrictive)
Ma insel? Pareri?
Totodata dau si un copy-paste:
"2. arme de aparare si paza – arme de foc scurte, recunoscute în conditiile prevazute de
lege, destinate sa asigure apararea vietii, integritatii si libertatii persoanelor fizice, precum
si a bunurilor apartinând persoanelor fizice sau juridice;
3. arme de autoaparare – arme neletale scurte, special confectionate pentru a împrastia gaze
nocive, iritante, de neutralizare si proiectile din cauciuc, în scop de autoaparare;"
FORT 17R cal .45
-
vali.cristian
Cat despre caini, pisici si comparatii cred ca ar fi bine, daca nu chiar de datoria noastra, sa facem afirmatiile pe privat. Nu din cauza ca ar fi interzisa libera exprimare, ci din prisma faptului ca putem da tot felul de idei cine stie cui. Cred ca detaliile tehnice bine argumentate ne pot spune foarte multe despre aceste "jucarii" neletale ale noastre.
PS: sunt nou pe aici si nu am nicio simpatie/antipatie, ci doar vreau sa fiu obiectiv si rational.
PS: sunt nou pe aici si nu am nicio simpatie/antipatie, ci doar vreau sa fiu obiectiv si rational.
FORT 17R cal .45
Adevărat.vali.cristian wrote:Cat despre caini, pisici si comparatii cred ca ar fi bine, daca nu chiar de datoria noastra, sa facem afirmatiile pe privat..
Dau si eu cu subsemnatul.tevez wrote:Adevărat.vali.cristian wrote:Cat despre caini, pisici si comparatii cred ca ar fi bine, daca nu chiar de datoria noastra, sa facem afirmatiile pe privat..
CZ 83
FORT 14R
FORT 14R
Dupa multe luni de asteptare am ajuns si eu in sfarsit la poligonul din oradea.
Am tras 25 de cartuse cu Glock 19 si 25 de cartuse cu Fortul meu 17r.
Am ramas foarte impresionat de Fort, am reusit sa grupam cartusele destul de bine la 10 metri, (voi poze mai tarziu) se incadrau intre 9-10 pe tinta). La 15m am nimerit tinta de 4 ori din 5, la marca 5-7 iar la 20m an nimerit 3 din 5.
Patronul poligonului (super oameni si el si sotia) avea un GP 12T la poligon. Mi-a aratat o scandura de brad de circa 2 cm (daca chiar e nevoie voi masura mai exact data viitoare) prin care glontul 10x28 trecuse lejer, dar glontul de 45 al fortului lasase doar o adancitura. Oricum erau foarte impresionati de Fort, mai aveau clienti cu Fort 45 si tineam sa preciseze ca s-au tras circa 60 de cartuse cu GP fara blocaj..
Oricum am plecat de acolo foarte multumit, arma s-a comportat dupa asteptari. Data viitoare voi incerca si GP pe glont si cel pe bila
, astazi am ajuns cam tarziu la poligon.
O seara placuta va doresc
Am tras 25 de cartuse cu Glock 19 si 25 de cartuse cu Fortul meu 17r.
Am ramas foarte impresionat de Fort, am reusit sa grupam cartusele destul de bine la 10 metri, (voi poze mai tarziu) se incadrau intre 9-10 pe tinta). La 15m am nimerit tinta de 4 ori din 5, la marca 5-7 iar la 20m an nimerit 3 din 5.
Patronul poligonului (super oameni si el si sotia) avea un GP 12T la poligon. Mi-a aratat o scandura de brad de circa 2 cm (daca chiar e nevoie voi masura mai exact data viitoare) prin care glontul 10x28 trecuse lejer, dar glontul de 45 al fortului lasase doar o adancitura. Oricum erau foarte impresionati de Fort, mai aveau clienti cu Fort 45 si tineam sa preciseze ca s-au tras circa 60 de cartuse cu GP fara blocaj..
Oricum am plecat de acolo foarte multumit, arma s-a comportat dupa asteptari. Data viitoare voi incerca si GP pe glont si cel pe bila
O seara placuta va doresc
Nice. Am impresia că au şi un GP pe glonţ acolo.