Control la domiciliu pentru conditiile de pastrare ale armei
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Control la domiciliu pentru conditiile de pastrare ale armei
ma apuca rasul
si te mai miri dc se interpreteaza legea in fel si chip.....apropo,mai am si baioneta de la AKM precum si luneta de la PSL
tuburi de diverse cartuse trase.....puscarie curata!!!
de unde veniti cu teoriile astea?

bai lache flaushat, incarcatorul era plin cu munitie....paul_vxi wrote:tevez las-o jos ca macane ce vezi tu pe net este AIRSOFT ! cel mai sigur ne poate spune unul de la AEST! daca am voie sa detin incarcator de AKM arma militara inseamna ca am voie sa detin si teava de akm?? cam ambele sunt piese ce compun o arma militara:) deci cum este? ia citeste aici http://www.adevarul.ro/actualitate/barb ... 95070.html
tanno cred ca ai incurcat forumurile tata....ala de la rahova nu este aici(cu limbajul asta poti sa vb cu mamica ta:) ) stiu ca era incarcat cu munitie dar poti sa suni la aest si ai intrebi pe domnii de acolo te vor lamuri cu siguranta! succes! 
Atat cat am citit eu in lege, doar tevile de arma, inchizatoarele si camera cartusului sunt asociate regimului armelor.
Poate ma insel, dar ne poate ajuta un "legal".
Poate ma insel, dar ne poate ajuta un "legal".
CZ 83
FORT 14R
FORT 14R
Deci domnul tanno candideaza pentru un post la Jilava ("unde jmenii ajung miei").
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
Nu, se pare ca ceea ce detine tanno nu intra in lista de mai sus. Dar e oricum la limita si aluneca usor, usor ... 
CZ 83
FORT 14R
FORT 14R
cititi legea de la cap la coada si apoi comentati....cei de la aest au vazut astea in rastelul meu si nu au comentat nimic,o arma poate trage si fara incarcator el nefiind o parte din ansamblul de dare a focului
un incarcator de arma se vinde la magazin si il poate cumpara oricine.
un incarcator de arma se vinde la magazin si il poate cumpara oricine.
Noi citit legea, tanno ai incercat sa citesti posturile? Exact asta spun, ca acum nu esti in afara ei. Dar cand ziceai de pistolul pe gaz ca se poate trage cu bila, erai.
CZ 83
FORT 14R
FORT 14R
componenta esentiala - mecanismul de închidere, camera cartusului si/sau teava armelor de foc, care, în calitate de obiecte separate si în masura în care sunt functionale, sunt incluse în categoria armelor de foc pe care sunt montate sau pentru care sunt concepute sa se monteze
Poti fi luat la intrebari cu provire la modul in care ai obtinut incarcatorul...
Poti fi luat la intrebari cu provire la modul in care ai obtinut incarcatorul...
poti sa ai, detii, incarcatoare, sisteme de ochire, plasele, tocuri etc. mii si mii ( in cur sa le tii
) nu e nici o problema legala. este supusa autorizarii doar arma si daca ai o teava in plus, si aceea . vezi doamne poti fi luat la intrebari de unde o ai. oau!!!! si apoi o sa fii luat la intrebari de unde ai si caii aia legati de bicicleta.
poate sa te intrebe pulea spataru si pulica franaru de unde le ai, nu e problema lor, asa ca poti sa le raspunzi sau daca nu vrei, nu!!
ca o paralela, poti detine bonguri si pipe de fumat marijuana, filtre si foite, gadgeturi care se gasesc peste tot, este interzisa la detinere doar marijuana. asa ca daca esti luat la intrebari ce faci cu ele sau de unde le ai...ti se rupe.
poate sa te intrebe pulea spataru si pulica franaru de unde le ai, nu e problema lor, asa ca poti sa le raspunzi sau daca nu vrei, nu!!
ca o paralela, poti detine bonguri si pipe de fumat marijuana, filtre si foite, gadgeturi care se gasesc peste tot, este interzisa la detinere doar marijuana. asa ca daca esti luat la intrebari ce faci cu ele sau de unde le ai...ti se rupe.
ps. incarcatoare se gaseau si la armurier aduse de pe la cugir pt wum1....era la raft si-l puteai cumpara fara autorizatie
de putut sa stii ca se putea,in poligon am cerut d la un coleg 9mm cu bila de cauciuc si am tras 2 incarcatoare si a mers f fain,omul a pus o intrebare:daca trage arma aia si cu bila....pai tragemarshall wrote:Noi citit legea, tanno ai incercat sa citesti posturile? Exact asta spun, ca acum nu esti in afara ei. Dar cand ziceai de pistolul pe gaz ca se poate trage cu bila, erai.
Art. 2. - In sensul prezentei legi, definitiile si categoriile armelor, munitiilor, persoanelor si documentelor sunt:
I. Definitii generale
1. arma - orice obiect sau dispozitiv a carui functionare determina aruncarea unuia sau mai multor proiectile, substante explozive, aprinse sau luminoase, amestecuri incendiare ori imprastierea de gaze nocive, iritante sau de neutralizare, in masura in care se regaseste in una dintre categoriile prevazute in anexa;.
2. arma de foc - arma al carei principiu de functionare are la baza forta de expansiune dirijata a gazelor provenite din detonarea unei capse ori prin arderea unei incarcaturi; sunt asimilate armelor de foc si ansamblurile, subansamblurile si dispozitivele care se pot constitui si pot functiona ca arme de foc;
Deci daca e sa fim mai catolici decat papa... incarcatorul e un ansamblu de piese care pot constitui impreuna cu altele o arma...
I. Definitii generale
1. arma - orice obiect sau dispozitiv a carui functionare determina aruncarea unuia sau mai multor proiectile, substante explozive, aprinse sau luminoase, amestecuri incendiare ori imprastierea de gaze nocive, iritante sau de neutralizare, in masura in care se regaseste in una dintre categoriile prevazute in anexa;.
2. arma de foc - arma al carei principiu de functionare are la baza forta de expansiune dirijata a gazelor provenite din detonarea unei capse ori prin arderea unei incarcaturi; sunt asimilate armelor de foc si ansamblurile, subansamblurile si dispozitivele care se pot constitui si pot functiona ca arme de foc;
Deci daca e sa fim mai catolici decat papa... incarcatorul e un ansamblu de piese care pot constitui impreuna cu altele o arma...
cata prostie pe capu vostru.cum sa fie bagate caarme incarcatoareele dobitocilor?!