STREAMER 2014 sau MAUSER HSc Mod.90 ?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
STREAMER 2014 sau MAUSER HSc Mod.90 ?
Imi voi achizitiona un pitol cu bila de cauciuc. Dupa o gramada de tatonari m-am hotarat la unul din cele 2 modele, ambele cu bila. Dar care ? ma poate ajuta cineva cu opinii pro - contra? Eventual putere de stopare, precizie, anduranta... Mauserul ar fi la mana a 2-a, dar cu care s-au tras doar 5 focuri si il achizitionez in 6 mil. + taxe armurier, iar streamerul nou. Pt care ma sfatuiti sa optez ?
Walther PPK - not with rubber, not with gas
Ex Streamer 2014 10X22T - rubber
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
I`m one of those bad things that happen to good people.
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
Re: STREAMER 2014 sau MAUSER HSc Mod.90 ?
Daca vei cauta mai atent inclusiv pe google vei gasi topicurile infinite pentru aceste 2 arme....pareri PRO sI CONTRA, precizie, putere stopare etc...daca mauserul zici ca e nou..alege mauserul, daca nu, streamerul ramane o optiune valabila. (asta avand in vedere bugetul tau, daca nu ar fi limitat ti-as recomanda cateva marci de otel
la care si eu sper sa ajung cat de curand). Putere de stopare: hm...sa nu astepti la cine stie ce forta din cartusele 10x22, sunt slabe pe langa alte calibre existente pe piata neletalelor, dar stai fara grija cu putin antrenament la poligon, si cateva sute de cartuse trase se descurca si ``zamacu`` destul de bine. Precizie, din ce am auzit streamerul e laudat la `banutii lui``, nu stiu detalii sa raspunda cineva care are streamer:d. Mauserul...teava aceasi ca a mea, cu toate ca sa scris sa repetat de sute de ori, iti mai zic ca poate tie lene sa cauti
PG, la 5 metri din 8 cartuse daca am nimerit 4-5 e bine... aproape de mijlocul unui bust, cu uag de la umarex, am tras si la 5 si la 10 metri in mijlocul unui bust uman, destul de bine pentru un zamac zic eu cu aceste cartuse. In fine....scurt si la obiect ia mauserul 
Rohm rg88 10x22t - Teava otel
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
Lene nu mi-a fost deloc. Am aproape 2 saptamani de cand citesc posturile, google... dar nu am gasit cineva care sa le compare... la obiect. Ceva de genul Streamer versus Mauser. Ex: Precizie...Mauser. Anduranta...Streamer. Putere...
Multumesc pt sfat. Mauserul nu e nou si e iesit din garantie. Ambele au teava din otel dar am auzit ca mai crapa mansonul inchizator la zamacuri iar daca nu ai garantie... cam greu. Pe de alta parte Streamerul are garantie si mai multe cartuse in incarcator. Pe de alta parte, Mauserul vad ca se incadreaza in alta categorie de pret. Precizia ma interesa in special. Multumesc inca o data pentru sfat si as aprecia inca alte detalii daca le cunosti. Cel cu Mauserul a scazut pretul la 5 mil. + taxa de armurier. Si ar trebui sa-l iau si fara proba.
Multumesc pt sfat. Mauserul nu e nou si e iesit din garantie. Ambele au teava din otel dar am auzit ca mai crapa mansonul inchizator la zamacuri iar daca nu ai garantie... cam greu. Pe de alta parte Streamerul are garantie si mai multe cartuse in incarcator. Pe de alta parte, Mauserul vad ca se incadreaza in alta categorie de pret. Precizia ma interesa in special. Multumesc inca o data pentru sfat si as aprecia inca alte detalii daca le cunosti. Cel cu Mauserul a scazut pretul la 5 mil. + taxa de armurier. Si ar trebui sa-l iau si fara proba.
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
Proba.....in primu rand cu siguranta pusa baga 2-3 cartuse in sector, si culiseaza mansonul ca si cum ai incarca, si vezi daca ejecteaza asta ar fi in prima faza..si daca ai un loc unde sa tragi una.....ar fi si mai bine, e bun pretul...daca spui ca doar 5 cartuse are trase...la 5 cartuse pistolul ar trebui sa fie tzipla, neatins nici macar urma de uzura, si vezi ca sunt topicuri....nu cu, comparatie dar vei gasi la fiecare in parte cate o descriere, si faci singur comparatia. intradevar! poti alege streamer, sau fratioru mai mic stalker, pentru ca ai garantie...mai multe boabe....etc. Avand in vedere spargerea mansonului....stai FARA GRIJI, cu cartusele de pe piata de la noi 10x22, nu prea se va intampla asta
ce ai vazut u probabil in anumite posturi, si poze, acele arme sunt duse la maxim si testate cu munitie puternica....cum ar fi AKBC CAMASA OTEL, SI TEKRIM....LA TEMPERATURI SCAZUTE si asa mai departe...eu am rhom rg88, teava la fel ca la mauser....practic acelasi pistol difera designului mansonului si a praselor, am tras pana acum 300-350 cartuse la poligonul UTI Bucuresti..n-am avut nici o surpriza sa comportat foarte bine nici un blocaj
Si eu astept ca de altfel multi unul de otel:D UN FORT...UN CZ ETC:d am alte prioritati momentan:D, va veni si clipa aia, dar pana atunci ma multumesc cu rhomutul
streamerul nare teava integral din otel, si practic nu prea are teava:D e camera cartusului si imediat continua 1-2 cm maxim dupa care se largeste destul de mult, fa un drum la arrow....si vezi care iti cade bine in mana;) cu care te intelegi mai bn le studiezi atent...
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
Acizitionat Streamerul. Revin cu amanunte despre comportarea lui . multumesc pt sfaturi.
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
Ne inmultim, ne inmultim...Mack44 wrote:Acizitionat Streamerul. Revin cu amanunte despre comportarea lui . multumesc pt sfaturi.
Bun venit in club.
Felicitari pentru achizitie, nu o sa regreti. Cea mai buna alegere din cele doua, si pot sa spun din toate zamacele.
Te asteptam cu pareri, teste si toate cele.
... ce TARREE...parca am un dejavu",asa era si clubul TRABANTISTILOR sau al OLCITISTILOR...heheh 
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
Vreau sa fac o analiza comparata la mai multe arme in functie de tipul de munitie folosita. Precizie si putere. Ar fi util cred.
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
am gasit si munitie ieftina akbc parca, cu camasa de otel. 2,75 RON cu tva.
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
akbc?! 10x22? Stiu ca exista...dar nam auzit pe la noi..unde ai gasit
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
Esti sigur ca este 10*22, sa nu fie 10*28, ai grija.Mack44 wrote:am gasit si munitie ieftina akbc parca, cu camasa de otel. 2,75 RON cu tva.
Dar daca este 10*22 spune-ne si noua unde ai gasit.
Va trebui sa imi trimiteti un pm. Nu cred ca ar fi bun linkul aici. Mai ales ca este din Romania. Si mai gasisem si o solutie ieftina pt seifuri.
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
Sal tiam dat 2 pm, nu stiu daca leai primit..imi poti trimite u?! ms!!
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
Mack44 ai un PM de la mine.
Oricum, parerea mea e ca poti linistit da link-ul pe forum, pentru ca atata timp cat vorbim de un produs pe care Arrow nu il detine nu putem vorbi de concurenta neloiala.
Oricum, parerea mea e ca poti linistit da link-ul pe forum, pentru ca atata timp cat vorbim de un produs pe care Arrow nu il detine nu putem vorbi de concurenta neloiala.
Am vb cu cei de acolo. S-a strecurat o greseala pe siteul lor era intr-adevar 10x28T nu 22.
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm