Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

marshall

Re: Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE

Post by marshall »

Ce-i drept, afetul l-a ajutat. De 6 ori in cap, e destul de buna performanta, daca tinta se mai si misca. :D
CZ 83
FORT 14R
tiger

Post by tiger »

Trist e ca daca se mai misca dupa 6 bile in cap..., mai bine i-llovea cu o ...floare.. nu stiu... :lol:
Guest

Post by Guest »

Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
tevez

Post by tevez »

Da, trebuiau să se pună la punct cu legislaţia ţării vecine mai devreme dar înţeleg că se grăbeau că filmul nu prea se
încadrază în termene şi nici în buget... Poliţiştii unguri cred că au acţionat bine, dacă legea spune ceva şi tu faci
altceva, e normal să ai de-a face cu autorităţile, chiar dacă eşti producător de filme cu Bred Pit, nu?
Bine, de aici până la "Brad Pitt la un pas de-a fi ucis" e cale lungă şi pune semne mari de întrebare asupra presei
moderne care a devenit un circ infect.
aurorauno

Post by aurorauno »

Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
Nimeni De Nicaieri

Post by Nimeni De Nicaieri »

Chestorul ala e chiar imbecil. Pai daca e ''interlop'' cum detine o arma legal?Cum e cu spagile date la functionarii biroului de arme si munitii care au facut din toate ciorile vanatori pasionati?
Sper sa apuc ziua in care asfel de oameni ajung la inchisoare , dar ma tem ca va veni mai repedea cea in care vor fi linsati de oameni.
bozo

Post by bozo »

Tziganul poate nu a fost condamnat pentru nici o infractiune, s-a facut dosarul pentru permis si politistul de la AEST nu avea cum sa nu ii aprobe. Daca avea cazier nu avea cum sa ii dea autorizatia. Dosare sigur a avut, dar s-au terminat cum se termina pe la noi... neinceperea urmaririi penale, scoatere de sub urmarire.... Pt ca nu prezinta pericol social, au disparut probele, martorii intimidati nu mai vor sa colaboreze, victimele intimidate retrag plangerile....
dandana

Post by dandana »

dar sa nu uitam un lucru........in mare parte a cazurilor, martorii sunt tot ai lor, si este firesc sa-si retraga plingerile. Intre ei se bat si se omoara, si ar trebui ca la americani sa nu intervina autoritatile decit atunci cind si alti straini sunt in pericol. Sa-i lase sa-si sparga capetele
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
Guest

Post by Guest »

http://observator.a1.ro/social/Impuscat ... 47761.html
politistul zice ca victima a fost impuscata cu un jet de aer, sau am inteles eu gresit?
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
7Coline

Post by 7Coline »

Ok deci o avut noroc ca era arma cu gaz dar a fost lovit de 2 gloante in fata ? Sau nu am auzit eu bine ?
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3

IRESPONSABIL²
dcrist

Post by dcrist »

Beton comentariul politistului, era sa cad de pe scaun cind l-am auzit cu jetul de aer :lol: daca politistul comenteaza in felul asta ce pretentie sa mai ai de la jurnalisti sau poate ca arma tragea gloante cu aer :mrgreen: Deci pina la urma cum zic cei din cartier, i-a dat cateva jeturi, ce mare problema :lol: Bomboana de pe coliva este arma care apare in imagini, daca aia ar fi fost, saracul mecanic nu mai putea sa dea interviu decit in fata lui sf. Petru dupa 2 bile trase in cap. :twisted:
Last edited by dcrist on Fri Oct 28, 2011 3:17 pm, edited 3 times in total.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
bozo

Post by bozo »

e soricel de birou. Daca ii pui un pistol in mana il baga in gura :))
dcrist

Post by dcrist »

Pentru faza aia l-as detasa 1 luna la tine la sectie sa lucreze de noapte la OP, ori invata rapid ori si-ar da demisia :mrgreen:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
tevez

Post by tevez »

În imagini e un G.P. Oare ăla aşa nebun a fost să dea 16 milioane pe un pistol cu gaze, sau a fost folosit numai pentru reconstituire? :D
bozo

Post by bozo »

e pe glont de cauciuc, am vazut ca are teava neagra. La al pe gaz nu e neagra. Probabil e al reporterului si il folosesc pe post de arma de recuzita.
Post Reply