Acum astept autorizatia pentru achizitionarea unui CZ letal (asa e omul, vrea mai mai mai mult).
Astept un cumparator cu suflet bun, care sa aiba grija de el sa-i dea ulei sa bea si cartuse cate vrea (snail).
Cred ca ar fi frumos sa scrieti de unde sunteti si sa puneti si o poza reala cu pistolul...asa in caz ca noul stapan vrea sa il arate la fete sa nu sune alea la 112 ca umbla cu pistolul lui strabunicu din razboi
sgeorge wrote:Salut.zi-mi si mie te rog unde ai gasit cz letal si la ce bani.Multumesc
Initial am vrut sa-l iau (model 75) de la UTI (magazinul de arme), dar afland ca pretul se invarte pe
la 3000 lei am renuntat si am decis sa-mi iau un Glock 17L (3.282 lei cu TVA inclus 24%), mai mult
pentru poligon decat pt "carry". Personal ce-mi recomandati ?
badguy_goodguy wrote:Cred ca ar fi frumos sa scrieti de unde sunteti si sa puneti si o poza reala cu pistolul...asa in caz ca noul stapan vrea sa il arate la fete sa nu sune alea la 112 ca umbla cu pistolul lui strabunicu din razboi
sgeorge wrote:Salut.zi-mi si mie te rog unde ai gasit cz letal si la ce bani.Multumesc
Initial am vrut sa-l iau (model 75) de la UTI (magazinul de arme), dar afland ca pretul se invarte pe
la 3000 lei am renuntat si am decis sa-mi iau un Glock 17L (3.282 lei cu TVA inclus 24%), mai mult
pentru poligon decat pt "carry". Personal ce-mi recomandati ?
Salut.glockul 17 este 3150 la reprezentanta pe str paris iar cz p-07 duty cam in jur de 2400 lei dar eu nu recomand glockul deoarece sunt ansamblate la cugir
sgeorge wrote:
Salut.glockul 17 este 3150 la reprezentanta pe str paris iar cz p-07 duty cam in jur de 2400 lei dar eu nu recomand glockul deoarece sunt ansamblate la cugir
Dar in primul rand iti recomand sa te duci sa le vezi in magazin,sa le pipai ,sa cauti cateva filmulete de prezentare pe youtube si dupa aceea sa te hotarasti.eu unul joi imi ridic hartia de la politie si m-am hotarat pt un cz p-07 duty-mi se pare ok din punct de vedere calitate-pret.Acum fiecare cu pasarica lui