O zii buna.
Ps: Am deschis un topic nou deoarece vreau discutii exclusive cu privire la STALKER M906 CAL.10X22T
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Bruteforce wrote:dcrist ....este cineva pe ocazii care a pus la vanzare un astfel de pistol si tare mi-a placut. Acum ca si pocnitoare cred ca face destul zgomot sa sperie hotul dar ideea e ca daca totusi ataca, din 6 bile reusesc sa il dobor ? Munitia cal.44 magnum la ce fel de pistol se preteaza , fiindca daca tot iau ceva pe bila de cauciuc atunci sa isi faca si datoriaMultumesc pentru intelegere!
Citeste si tu forumul asta inainte. De cate ori iti cumperi arma? Nu crezi ca e mai bine sa chibzuiesti mai mult?Bruteforce wrote:Cred ca in necunostinta de cauza am deschis cutia Pandorei. Dupa cum vad, sant multe modele pe piata si mai bune si mai slabute. STALKER M906 cred ca este asociat cu.. gama ieftina, oare pot avea pretentii de la el? Totusi merg cu ideea mai departe, in sensul ca turcii au dezvoltat oarecum gama aceasta de pistoale, sa speram ca au facut ca cei de la Apple cu iphonele 4S. Totusi nu avem o parere avizata din partea Arrow ? As fii vrut sa stiu cum e cu tevusca ...din ce material, daca are ceva opritori, ce munitie merge la acest pistol? Probabil ca daca am sa il tin in mana am sa pot sa ma decid mai usor si eventual sa il testez pe ceva tinte.
Vis a vis de faptul ca un om si o arma pot decide soarta agresorului, cred ca doar in ultima instanta trebuie folosita arma. Totusi daca consider ca i-mi este pusa viata in pericol, categoric tintesc zonele vitale si cam asta a fost. Trebuie sa recunosc ca din armata nu am mai tras cu o arma si i-mi este cam dor de poligoane. Si a cam trecut ceva vreme. Am sa merg maine la Deva sa vedem daca au asa ceva la magazinele specializate dupa care o a revin cu detalii. Multumesc mult pentru informatii si la cat mai multe.