STALKER M906 CAL.10X22T

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Bruteforce

STALKER M906 CAL.10X22T

Post by Bruteforce »

Buna ziua, deoarece sant nou pe forum as dorii sa va salut pe toti forumistii. Nu posed permis, dar pe viitor vreau sa depun actele pentru a detine o arma. Mai am putina munca de lamurire cu sotia...in sensul ca ,,o arma in casa nu e de bine" :). Una din armele de autoaparare care mi-a placut este si acest STALKER M906 CAL.10X22T pe care eu l-as achizitiona , dar este o chestie pur estetica si nimic mai mult. Totusi nu am gasit date cu privire la capacitatea acestui pistol de a oprii un eventual agresor. De aceea, daca printre forumisti exista detinatori ai acestei ,,jucarii "as vrea cateva mici detalii cum ar fii precizie, viteza bilei...eventual energia(jouli) la iesirea din teava a bilei. In principiu vreau un pistol sa i-mi placa si sa pot folosii o munitie puternica in asa fel in cat sa dau un agresor bine imbracat de pamant.
O zii buna.

Ps: Am deschis un topic nou deoarece vreau discutii exclusive cu privire la STALKER M906 CAL.10X22T
Форт 12РМ ,45-калибра
dcrist

Re: STALKER M906 CAL.10X22T

Post by dcrist »

In momentul de fata nu exista pe piata noastra munitie in 10x22 cu care sa dai de pamint un agresor bine imbracat, daca vei folosi 10x28 sau cal.45 rubber ai sanse cit de cit sa dai cu el de pamant dar nu foarte rapid, o munitie care intradevar da fulgerator cu un individ de pamant este cal.44 magnum.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Bruteforce

Post by Bruteforce »

dcrist ....este cineva pe ocazii care a pus la vanzare un astfel de pistol si tare mi-a placut. Acum ca si pocnitoare cred ca face destul zgomot sa sperie hotul dar ideea e ca daca totusi ataca, din 6 bile reusesc sa il dobor ? Munitia cal.44 magnum la ce fel de pistol se preteaza , fiindca daca tot iau ceva pe bila de cauciuc atunci sa isi faca si datoria :) Multumesc pentru intelegere!
Форт 12РМ ,45-калибра
tiger

Post by tiger »

Bruteforce wrote:dcrist ....este cineva pe ocazii care a pus la vanzare un astfel de pistol si tare mi-a placut. Acum ca si pocnitoare cred ca face destul zgomot sa sperie hotul dar ideea e ca daca totusi ataca, din 6 bile reusesc sa il dobor ? Munitia cal.44 magnum la ce fel de pistol se preteaza , fiindca daca tot iau ceva pe bila de cauciuc atunci sa isi faca si datoria :) Multumesc pentru intelegere!

In primul rand nu te incurca cu arme luate de pe okazii.ro, s-ar putea sa regreti, mai ales ca pistolul este disponibil la Arrow si nu e chiar asa scump, si ai si garantie.
Acum referitor la garantia ca din 6 bile il dobori..., aici sunt doua mici probleme:
1. Tu, adica cat de bine te stapanesti in situatii critice ca sa poti ochi acolo unde vrei, pentru ca-parerea mea- la bila cauciuc locul unde loveste bila e mai important decar la glont, deoarece cu o bila bine tintita acolo unde trebuie il pui jos pe un atacator, altfel nici 6-7 bile trase aiurea(dar pe tinta) nu il vor opri .
2. Arma, iar aici iti spun din experienta Stalker-ul, la fel ca si fratele lui mai mare Streamer-ul, nu exceleaza. Din contra :twisted:
In concluzie daca nu ai bani de un pistol in varianta de munitie 10*28, .45, sau macar 9*22, iti recomand Streamer-ul, care nu e cu mult mai mare da ai avantajul celor 13 boabe, deci ai de unde rata :lol: (daca mai ai si timp, bineinteles :wink: )

P.S.
cal.44 Magnum cu toti ne-am dori dar din pacate la politicieni le e frica de noi.(poate au si de ce, cine stie :twisted: )
dcrist

Post by dcrist »

http://www.youtube.com/watch?v=Gk0awc6Q ... ure=fvwrel c-am asa arata o arma in cal.44 mag
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
tevez

Post by tevez »

Subscriu la cele spuse de colegul tiger.
Totuşi, dacă vrei musai Stalkerul, nu cred să fie o alegere chiar greşită. E 6 milioane până la urmă. Poate nu-s de suficientă vreme
pe piaţa românească aceste arme turceşti, dar mie mi se pare că nu sunt cu nimic mai prejos decât Mauser-ul sau RG-ul 88 "nemţeşti"
şi superioare gamei Walther P22, 50, 99 pe rubber. Poate că un Walther PP sau un Record Cop (ţeavă lisă) să fie mai bune, dar şi
preţul e altul. Drept urmare, dacă iei un "zamak" Streamerul, Stalkerul, Smerchul sunt variantele cele mai ok, dacă vrei unul din oţel
ai ceva mai multe variante. Dar la 12-13 milioane cât e un Walther PP, deja găseşti o armă superioară second (un Fort, un Schmeisser
am văzut pe forum) sau recurgi la celebrul "mai pui" şi la 15 milioane găseşti un Fort 10. Pur şi simplu nu mai merită banii.
Indiferent ce-ţi vei lua, îţi doresc să nu ai nevoie de el şi, nu uita, au fost cazuri în care calibrul .45 ACP a omorât dar nu a stopat
un agresor decât după ce-şi...îndeplinise scopul, au fost şi cazuri în care un banal foc de avertisment a salvat practic o viaţă. De
asemenea, cea mai bună armă e cea pe care o ai, cum bine parafrazând un coleg pe forumul de a.c. "10x22-ul din buzunar e mai
bun decât .45-ul ACP din rastel".
Dacă-ţi vei lua Stalkerul să postezi impresiile tale aici pt. că nu a apărut nimeni cu un astfel de pistol să spună cum i se pare ca
precizie, dacă dă blocaje, etc. De asemenea nu e recomandat să tragi cu muniţie AKBC deşi e foarte bună. Este pentru arme
din oţel. UAG, PG şi Waddie.
Bruteforce

Post by Bruteforce »

Cred ca in necunostinta de cauza am deschis cutia Pandorei. Dupa cum vad, sant multe modele pe piata si mai bune si mai slabute. STALKER M906 cred ca este asociat cu.. gama ieftina, oare pot avea pretentii de la el? Totusi merg cu ideea mai departe, in sensul ca turcii au dezvoltat oarecum gama aceasta de pistoale, sa speram ca au facut ca cei de la Apple cu iphonele 4S. Totusi nu avem o parere avizata din partea Arrow ? As fii vrut sa stiu cum e cu tevusca ...din ce material, daca are ceva opritori, ce munitie merge la acest pistol? Probabil ca daca am sa il tin in mana am sa pot sa ma decid mai usor si eventual sa il testez pe ceva tinte.
Vis a vis de faptul ca un om si o arma pot decide soarta agresorului, cred ca doar in ultima instanta trebuie folosita arma. Totusi daca consider ca i-mi este pusa viata in pericol, categoric tintesc zonele vitale si cam asta a fost. Trebuie sa recunosc ca din armata nu am mai tras cu o arma si i-mi este cam dor de poligoane. Si a cam trecut ceva vreme. Am sa merg maine la Deva sa vedem daca au asa ceva la magazinele specializate dupa care o a revin cu detalii. Multumesc mult pentru informatii si la cat mai multe.
Форт 12РМ ,45-калибра
sith

Post by sith »

Bruteforce wrote:Cred ca in necunostinta de cauza am deschis cutia Pandorei. Dupa cum vad, sant multe modele pe piata si mai bune si mai slabute. STALKER M906 cred ca este asociat cu.. gama ieftina, oare pot avea pretentii de la el? Totusi merg cu ideea mai departe, in sensul ca turcii au dezvoltat oarecum gama aceasta de pistoale, sa speram ca au facut ca cei de la Apple cu iphonele 4S. Totusi nu avem o parere avizata din partea Arrow ? As fii vrut sa stiu cum e cu tevusca ...din ce material, daca are ceva opritori, ce munitie merge la acest pistol? Probabil ca daca am sa il tin in mana am sa pot sa ma decid mai usor si eventual sa il testez pe ceva tinte.
Vis a vis de faptul ca un om si o arma pot decide soarta agresorului, cred ca doar in ultima instanta trebuie folosita arma. Totusi daca consider ca i-mi este pusa viata in pericol, categoric tintesc zonele vitale si cam asta a fost. Trebuie sa recunosc ca din armata nu am mai tras cu o arma si i-mi este cam dor de poligoane. Si a cam trecut ceva vreme. Am sa merg maine la Deva sa vedem daca au asa ceva la magazinele specializate dupa care o a revin cu detalii. Multumesc mult pentru informatii si la cat mai multe.
Citeste si tu forumul asta inainte. De cate ori iti cumperi arma? Nu crezi ca e mai bine sa chibzuiesti mai mult?
Stai si tu pe forumuri vreo doua luni, citeste parerile posesorilor, sfaturile primite si apoi poti sa te hotarasti.
Va aruncati asa in stilul " am un leu si vreau sa-l beu " ...
Tare comparatia cu iphonele.
Decat chestia aia turceasca, mai bine ia cz-ul ala la mana a doua, ca-i din otel si nu-ti dai pumni in cap pe urma c-ai dat banii pe o porcarie.
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
fane satar

Post by fane satar »

De preferat in locul unui Magnum44 este Desert Eagle 50 AE.:D Da cu agresorul de pamant de nu se vede. Oricum prefer jucaria mea de zamak care m-a scos din rahat asa cum sa putut. Chiar daca face lumea misto de Rohm-uri da macar iti da timp sa fugi daca esti in spatiu liber. Fuga e rusinoasa dar e sanatoasa.Va salut!!!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
Babanu

Post by Babanu »

Orice Rohm sau Walther este mai bun decat nimic si orice otel este mai bun decat un Rohm sau Walther atata timp cat sunt si banii necesari :wink:
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Bruteforce

Post by Bruteforce »

Dupa ce am mai facut ,,sapaturi" constat, ca unul din pistoalele apreciate este Fort 17. Tot despre el vad ca are o precizie buna si cred ca e posibil sa doboare un agresor. Sper sa ajung la vreun magazin de arme din Deva si sa pot vedea sau si mai bine sa tin in mana o astfel de arma. Conteaza mult sa mi se potriveasca arma si atunci sigur o voi cumpara. Sper sa gasesc Forturi pe la noi :)
Форт 12РМ ,45-калибра
tevez

Post by tevez »

Găseşti la: DEVA
jud. Hunedoara

Magazin Walther

Adresa: B-dul Decebal, bl. C, scara B, parter
Tel: 0722 234035
Email: walther.deva@yahoo.com
Sau la Arrow Alba Iulia.
Vezi şi alte modele de la Fort, 9 şi 10-s mai micuţe, 12 e integral oţel, etc. Vezi ce ţi se potriveşte.
8)
Post Reply