walther P50 vs P22 (intrebari) multumesc

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

mihaid

walther P50 vs P22 (intrebari) multumesc

Post by mihaid »

buna seara,

am vazut ca sunt destule persoane avizate pentru a-mi raspunde la nelamuririle despre acest pistol.

Momentan posed un Walther PP , 9mm GAZ ,
Doresc achizitionarea unui pistol pe bile , fie el walther P22 sau P50 insa dupa cateva cautari pe acest forum am observat ca
nu este deloc un pistol fiabil (walther p22) , fie din cauza opritorului , materialului tevii sau munitiei folosite, multa lume acuza
blocari sau rateuri.

Personal nu concep asa ceva la un pistol, fie el de tir sau de autoaparare.
As ramane recunoscator persoanelor care imi pot da cateva date concrete despre cele 2 pistoale si daca merita ele cumparate
sau mai degraba sa ma uit dupa un FORT , pistol la care am vazut ca teava este full metal, insa are alte dezavantaje din pmdv.

In concluzie ma intereseaza in cazul in care stie careva
1-> walther P50 are opritor asemanator P22
2-> are P22 intr-adevar probleme sau sunt doar speculatii
3-> este mai bun P50 decat P22 si de ce.

Va multumesc frumos celor dornici sa ma ajute in vederea procurarii unui pistol cu care o sa trag si in poligon nu il voi tine numai
in masina dupa mine ca simplu accesoriu.

O seara placuta
Mihai D.
Vand Walther PP 9mm P.A.K. (gaz) ,
culoare nichel, in cutie, curatat o data la 6 luni
pret 600 RON
aurorauno

Re: walther P50 vs P22 (intrebari) multumesc

Post by aurorauno »

Arma nu se tine in masina,doar "pe tine".Mai informeaza-te citind legea 295,mai citeste ce spun oamenii astia de pe forum legat de walthere si zamak si despre fort apoi intrebi ce sa alegi intre 2 prastii (waltherele) si o arma fiabila de foc....
P.S: ce dezavantaje are Fort din ptdv?
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
tiger

Post by tiger »

mihaid wrote:buna seara,

am vazut ca sunt destule persoane avizate pentru a-mi raspunde la nelamuririle despre acest pistol.

Momentan posed un Walther PP , 9mm GAZ ,
Doresc achizitionarea unui pistol pe bile , fie el walther P22 sau P50 insa dupa cateva cautari pe acest forum am observat ca
nu este deloc un pistol fiabil (walther p22) , fie din cauza opritorului , materialului tevii sau munitiei folosite, multa lume acuza
blocari sau rateuri.

Personal nu concep asa ceva la un pistol, fie el de tir sau de autoaparare.
As ramane recunoscator persoanelor care imi pot da cateva date concrete despre cele 2 pistoale si daca merita ele cumparate
sau mai degraba sa ma uit dupa un FORT , pistol la care am vazut ca teava este full metal, insa are alte dezavantaje din pmdv.

In concluzie ma intereseaza in cazul in care stie careva
1-> walther P50 are opritor asemanator P22
2-> are P22 intr-adevar probleme sau sunt doar speculatii
3-> este mai bun P50 decat P22 si de ce.

Va multumesc frumos celor dornici sa ma ajute in vederea procurarii unui pistol cu care o sa trag si in poligon nu il voi tine numai
in masina dupa mine ca simplu accesoriu.

O seara placuta
Mihai D.

Daca pretul unui fort *(sau, de ce nu, alte pistoale de otel) nu este o problema pentru tine atunci, nici sa nu te gandesti sa cumperi alceva.
Probabil te incanta denumirea Walther, dar sa stii ca nu are nimic in comun cu pistolul real, e copiat doar modelul, forma.
mihaid

Post by mihaid »

aurorauno wrote:Arma nu se tine in masina,doar "pe tine".Mai informeaza-te citind legea 295,mai citeste ce spun oamenii astia de pe forum legat de walthere si zamak si despre fort apoi intrebi ce sa alegi intre 2 prastii (waltherele) si o arma fiabila de foc....

in primul rand multumesc pentru reply.

in al 2-lea rand vorbeam ipotetic.
voiam sa se inteleaga ca sta cu mine nu il iau ca si accesoriu.

tocmai din cauza faptului ca din pacate nu pot urmari foarte multe post-uri mi-am permis sa il creez pe acesta pentru a
vedea exact care este faza cu respectivele walthere.

un prin dezavantaj care nu se discuta este design-ul sau. nu stiu de ce dar nu ma atrag de loc fort-urile
in al 2-lea rand, singurul fort pe care l-am tinut in mana, cred ca este vorba de fort 17. (pret 1 800 ron) mi-a dat o senzatie
de arma EKOL (bulgareasca). nu stiu de ce sincer !
doresc sa vad un alt model sau poate tot pe acela de la un alt armurier sa ma conving de el.

tiger wrote:
mihaid wrote:

Daca pretul unui fort *(sau, de ce nu, alte pistoale de otel) nu este o problema pentru tine atunci, nici sa nu te gandesti sa cumperi alceva.
Probabil te incanta denumirea Walther, dar sa stii ca nu are nimic in comun cu pistolul real, e copiat doar modelul, forma.
salut si iti multumesc pentru reply.

in primul rand nu vreau sa las o impresie gresita.
conteaza o diferenta de 800 ron ! (intre p22 si cel mai ieftin FORT)

insa personal consider ca iti cumperi o arma de foc care iti place, cu o precizie buna (foarte buna poate fi numai datorita tragatorului)
si FIABILA. nu vreau sa mi-i se blocheze vreun cartus! nici in poligon si mai ales in situatie reala, in cazul in care Doamne fereste trebuie sa trag.

personal Walther P50 imi place intr-un mod deosebit. La fel si P22.
Tocmai din acest considerent am deschis topic-ul, pentru a vedea daca merita banii intr-adevar.

Inca o data va multumesc frumos pentru reply-uri dar as aprecia daca posturile gen cel al lui >>aurorauno<< ar putea sa nu mai apara in acest topic.

O seara placuta
pret 600 RON
7Coline

Post by 7Coline »

Zamak => in loc de poc face bum
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3

IRESPONSABIL²
sith

Post by sith »

mihaid wrote:
aurorauno wrote:Arma nu se tine in masina,doar "pe tine".Mai informeaza-te citind legea 295,mai citeste ce spun oamenii astia de pe forum legat de walthere si zamak si despre fort apoi intrebi ce sa alegi intre 2 prastii (waltherele) si o arma fiabila de foc....

in primul rand multumesc pentru reply.

tocmai din cauza faptului ca din pacate nu pot urmari foarte multe post-uri mi-am permis sa il creez pe acesta pentru a

un prin dezavantaj care nu se discuta este design-ul sau. nu stiu de ce dar nu ma atrag de loc fort-urile
in al 2-lea rand, singurul fort pe care l-am tinut in mana, cred ca este vorba de fort 17. (pret 1 800 ron) mi-a dat o senzatie
doresc sa vad un alt model sau poate tot pe acela de la un alt armurier sa ma conving de el.

tiger wrote:
mihaid wrote:

salut si iti multumesc pentru reply.

in primul rand nu vreau sa las o impresie gresita.

insa personal consider ca iti cumperi o arma de foc care iti place, cu o precizie buna (foarte buna poate fi numai datorita tragatorului)
si FIABILA. nu vreau sa mi-i se blocheze vreun cartus! nici in poligon si mai ales in situatie reala, in cazul in care Doamne fereste trebuie sa trag.

personal Walther P50 imi place intr-un mod deosebit. La fel si P22.
Tocmai din acest considerent am deschis topic-ul, pentru a vedea daca merita banii intr-adevar.

Inca o data va multumesc frumos pentru reply-uri dar as aprecia daca posturile gen cel al lui >>aurorauno<< ar putea sa nu mai apara in acest topic.

O seara placuta
Eu zic sa-ti faci timp si sa citesti forumurile in domeniu si sa incerci sa iei in considerare parerile unor colegi care au bunavointa sa-ti raspunda.
Alt sfat este sa te duci la un magazin de arme si sa desfaci un fort sau alta arma din otel si apoi pocnitorile care iti plac, mai ales ca spui ca vrei sa faci si tir cu ea.
Concluziile le tragi singur ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
mihaid

Post by mihaid »

Smith&wesson, glock s.a.m.d. fac arme neletale pe bila?

au tevile din otel?
unde le gasesc ?

multumesc
pret 600 RON
dcrist

Post by dcrist »

Nu fac arme cu munitie cu bila de cauciuc, la noi poti gasi Grand Power, Fort, sau STEYR, arme din otel cu munitie cu bila de cauciuc, restul sunt zamacuri si nu merita sa te incurci cu ele.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
mihaid

Post by mihaid »

ok.

sa incercam sa o luam altfel.
care munitie este mai buna in momentul de fata pe piata noastra ?

1-> bila 9mm
2-> bila 10 mm ?

ca se pare ca acum trebuie sa ai in calcul si asta nu numai pistolul pe care il vrei ...

multumesc mult pentru ajutor !
pret 600 RON
dcrist

Post by dcrist »

Dupa testele facute 10x28 AKBC este cea mai puternica munitie de la noi, urmata de cal.45 si de 9x22 tot AKBC, urmeaza munitiile in 9x22 de la dif producatori si pe ultimele locuri sunt munitiile in 10x22 pentru zamacuri.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
aurorauno

Post by aurorauno »

mihaid wrote:in primul rand multumesc pentru reply.

Postul despre P50 nu are decat 2 pagini,in 5 minute l-ai terminat de citit: http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?p=10112
Aici e topicul despre P22,4 pagini mari si late http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f=2&t=661
Asta ca sa te lamuresti singur.Despre Fort,pentru ca se scrie mai mult si spui ca nu ai timp poti sa ii crezi pe cuvant pe useri cand spun ca e o arma buna!
Dezavantajul Fortului spui ca este ca arata a arma turceasca?Dezavantaj inseamna problema de functionare,de ergonomie,durata de functionare,etc,nu ca nu arata a arma futurista.Coloborat[later edit,scuze] cu faptul ca intrebi daca Glock,S&W produc arme cu bila de cauciuc trag concluzia ca tu cauti o arma cu "brand",sa fie de firma,nu sa fie buna.Suna naspa sa le spui prietenilor ca ai arma Fort,nu a auzit nimeni de ea!Eu concluzia asta o trag.Altfel nu pricep de ce cauti altceva decat de spune toata lumea ca e cel mai bun!
mihaid wrote:in primul rand nu vreau sa las o impresie gresita.
In primul rand diferenta este de 500 de lei(de fapt 430 sa fim exacti) intre P22(1070lei ) si Fort 10 (1500lei).In al doilea rand tinand cont de faptul ca pui in balanta P22 cu P50 se intelege ce esti dispus,daca e o arma buna,sa iei P50,acesta costa 1500 de lei,fata de un Fort 17 9mm care e 1800,diferenta infima tinand cont ca unul e pistol de otel,garantat la zeci de mii de cartuse trase,cu teava fara opritor si 1005 otel iar celalat ...un plici din material de clanta,cu teava cu galci care face franjuri bila.
mihaid wrote:Inca o data va multumesc frumos pentru reply-uri dar as aprecia daca posturile gen cel al lui >>aurorauno<< ar putea sa nu mai apara in acest topic.
Cenzura nu functioneaza tot timpul,asta-i viata,trebuie sa acceptam si parerile celorlalti,mai ales daca sunt pertinente si la subiect! :wink:
Last edited by aurorauno on Sat Oct 22, 2011 10:50 pm, edited 1 time in total.
'
sepuku

Post by sepuku »

-stai ca te rezolv eu acum : de ani de zile toata lumea de pe aici astepta sa apara armele neletale din otel,si acum cand au aparut vine un nebun care tine mortis sa-si ia cel mai prost pistol din zamak,respectiv p50 sau p22. Dusul rece:doar un PROST ar face asta !!! :D /// "coroborat,coroborat" pt aurorauno !!!
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
aurorauno

Post by aurorauno »

Scuze,am scris la repezeala! :roll:
'
tevez

Post by tevez »

http://img133.imagevenue.com/img.php?im ... _581lo.jpg - ăsta e un rezumat, ca să nu mai citeşti toate topicurile.
E valabil şi pentru P50.
aurorauno

Post by aurorauno »

Vrei sa ne arati ca nu si-a taiat ala unghiile,nu? :shock:
'
Post Reply