un sfat va rog

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
billyboy

un sfat va rog

Post by billyboy »

buna ziua sunt posesor de walther p99 T de aprox 1 an sincer m-am plictisit de el si nu credeam ca este atat de prost in treaba cu tintirea e naspa.. :( ideea este ca vreau sa il dau si sa imi iau cv cu teava lisa dar nu am bugetul necesar pt Fort sau ... buget max. 13/14 mil ce model stiti mai low cost dar bunicele . ?
Be The Best Or Die Like The Rest.
Walther P99T cal.10x22T
Hatsan mod.125 cal.5,5
tevez

Re: un sfat va rog

Post by tevez »

La banii ăştia merge un Fort de la un posesor persoană fizică. Mai adaugi comisionul de intermediere, vreo sută de lei,
care se poate împărţi la doi, depinde cum vă înţelegeţi.
billyboy

Post by billyboy »

da am primit multe pm-uri :) cu oferte . si ok la bani da eu vreau sa il dau p al meu si sa imi iau fort 10R m-am decis .acuma sa vad cn vrea p99 ca e cam greu de dat :)
Be The Best Or Die Like The Rest.
Walther P99T cal.10x22T
Hatsan mod.125 cal.5,5
tevez

Post by tevez »

Toate-s greu de dat. Ştiu arme bune, ca scoase din cutie, la preţ bun, care au stat luni de zile la vânzare. Tre' să aibă omu' bani, autorizaţie,
loc în permis, timp...armele se vând greu în perioada asta, dar poţi avea noroc.
Spor la vânzare!
sith

Post by sith »

O trecere in revista a armelor neletale ...

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=0iyAdNom1w8

De remarcat ce pistol avea la sold prezentatorul :mrgreen: :wink:
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
Post Reply