Walther P99 T (HELP)

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
adrianeftimie

Walther P99 T (HELP)

Post by adrianeftimie »

Walther P99 T (please help)

Postby adrianeftimie » Sun Oct 02, 2011 2:52 pm
Buna ziua,

Sunt Adrian Eftimie (dj-ul), de curand am achizitionat un pistol Walther P99 T, cautand pe net review-uri despre aceasta arma, am descoperit acest forum care mi se pare extrem de interesant.
Problema mea este urmatoarea, acest pistol nu trage perfect drept (stiu, are 2 "ghinturi" care fac, ca bila sa nu plece perfect drept, pentru ca este un pistol de autoaparare), intrebarea mea este urmatoarea, cum pot scoate acele doua "ghinturi" (sau cum se numesc), pentru a trage perfect drept.

Multumesc frumos,

Adrian Eftimie

http://www.facebook.com/djadrianeftimie
easykick

Re: Walther P99 T (HELP)

Post by easykick »

adrianeftimie wrote:Walther P99 T (please help)

Postby adrianeftimie » Sun Oct 02, 2011 2:52 pm
Buna ziua,

Sunt Adrian Eftimie (dj-ul), de curand am achizitionat un pistol Walther P99 T, cautand pe net review-uri despre aceasta arma, am descoperit acest forum care mi se pare extrem de interesant.
Problema mea este urmatoarea, acest pistol nu trage perfect drept (stiu, are 2 "ghinturi" care fac, ca bila sa nu plece perfect drept, pentru ca este un pistol de autoaparare), intrebarea mea este urmatoarea, cum pot scoate acele doua "ghinturi" (sau cum se numesc), pentru a trage perfect drept.

Multumesc frumos,

Adrian Eftimie

http://www.facebook.com/djadrianeftimie
Daca intradevar esti cine spui, felicitari pentru ultima piesa.Hai sa te lamuresc eu...Alea nu sunt ghinturi, sunt niste opritoare pe teava pe care nu ai cum sa le scoti.Trebuia sa te documentezi mai bine inainte de a-ti lua pistolul, deoarece este fabricat din zamak, un aliaj casant care nu suporta munitie de putere mare.Este calibrul 10x22 T, iar in acest calibru nu o sa gasesti decat munitie foarte slaba.Acum sunt pistoale de otel gen Fort,Grand Power,Steyr in care poti sa ai toata increderea si sa folosesti munitii puternice de 9x22,10x28 sau .45.Nu vreau sa te dezamagesc, dar parerea mea este sa vinzi acest pistol si sa-ti iei o arma serioasa daca vrei sa o folosesti pentru autoaparare, daca vrei doar sa tragi din cand in cand ca si joaca, e bun si asta.Daca vrei mai multe detalii iti stau la dispozitie.
CZ 75 SP 01 SHADOW cal. 9x19
Babanu

Post by Babanu »

Salut,
din pacate legal tu nu poti scoate acele opritoare din teava deoarece nu esti autorizat sa desfasori astfel de operatiuni cu arme si nu cred ca are rost sa-ti complici situatia in cazul in care vreodata o sa-ti fie verificata arma de catre politie. De asemenea niciun armurier nu o sa-ti faca o astfel de manopera pentru ca nimeni nu se complica cu asa ceva si mai mult, nu vei obtine nicio inbunatatire a preciziei. Iti spun asta din propria experienta, o arma in 10x22T cum ai tu nu este precisa nu din cauza ei ci din cauza munitiei proaste care se gaseste la noi. Daca vrei o arma precisa va trebui sa-ti cumperi ceva in calibrul 9mm PA, .45 sau 10x28 pentru care se gasesc munitii mult mai puternice si precise decat sa-i spun asa... anticul 10x22T :D Nu mai spun ca armele pentru calibrele mai sus mentionare sunt din otel asa cum trebuie sa fie o arma serioasa pe cand toate in 10x22T sunt aliaje de foarte proasta calitate (din pacate si P99T face parte din aceasta categorie)

PS: Lonley este foarte foarte tare, keep up the good work :mrgreen:
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
bozo

Post by bozo »

Schimba afetul, ca o sa traga mai bine
Babanu

Post by Babanu »

bozo wrote:Schimba afetul, ca o sa traga mai bine
nu cred ca asta este problema, 10x22T este dezastros la precizie comparat cu 9mm PA, .45 sau 10x28. Am reusit odata sa am fac de ras cu un 10x22 nereusind sa nimeresc un pachet de tigari de la 1 metru distanta si nu sunt chiar afon in domeniu...
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
bozo

Post by bozo »

Pai daca spui ca arma in cauza are 2 ghinturi, si intrebi cum se scot aceste "ghinturi" e cam clar cat cunoaste despre pozitia de tragere, respiratie, sau manuirea lina a tragaciului, care trebuie sa te surprinda.
adrianeftimie

Post by adrianeftimie »

Salut, nici nu am spus ca am vreo mare experienta, ba chiar nu am deloc, de aceea am si cerut ajutorul, anyway, am inteles, il vand sau...il tin de frumusete si imi cumpar un Fort 12 sau Fort 17 (45) :)
sith

Post by sith »

Sunt de acord cu @babanu.
Bozo, pistolul asta o sa traga stramb cu orice afet ...
E din cauza opritoarelor si a munitiei. Cele mai bune rezultate le obtii cu Wadie, dar sunt departe de un pistol cu teava lisa ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
bozo

Post by bozo »

sau orice arma serioasa.
Si documenteaza-te putin in ceeea ce priveste legislatia, eventual ia si niste lectii de tragere, ca nu e asa simplu cum pare.
adrianeftimie

Post by adrianeftimie »

Buna ziua din nou, nu-mi ramane decat sa vand Walther-ul, desi...l-am cumparat saptamana trecuta, a costat 1200 RON, am mai cumparat si 50 de cartuse la 5 RON / buc, etc, etc...am tras cu el FIX de 2 ori, daca il vrea cineva...il dau cu 800 RON cu tot cu cartuse, oferta fiind valabila doar astazi. Multumesc frumos. Adrian Eftimie 0724 212 473
Dualjackal

Post by Dualjackal »

Salut;

Conform legislatiei in vigoare si daca nu ma inseala pe mine memoria, in termen de 30 de zile de la cumparare orice produs poate fi returnat catre magazin fara nicio explicatie din partea clientului, magazinul fiind obligat sa primeasca produsul respectiv atat timp cat este in ambalajul original, produsul este intact si este insotit de factura care dovedeste cumpararea acestuia. Aceasta procedura este valabila numai in cazul persoanelor fizice, nu se aplica celor juridice.

Nu vad de ce incerci sa revinzi pistolul care-i nou-nout in loc sa il returnezi magazinului si sa iti iei banii inapoi.

Bafta.
Post Reply