...
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: lulux//mosin75//andrei_rugina//tanaka ''EVITATIL''
te crezi amunzant rau

du-te si te culca , ai aberat destul !!!
Buna ziua.sorcer wrote:stai tu linistit ca sunt destule metode de depistare , numa ca vad ca nu isi da interesul nici un moderator ! Te rog eu mai ai putina rabdare , ca te rezolv asa cum trebuia sa fi rezolvat de mult !
Interesul si-l da in masura in care are timp. Nedumerirea mea este cum de mai puteti fi victima acestor oameni avand in vedere precedentele tot de pe acest forum?
Cu respect
Re: lulux//mosin75//andrei_rugina//tanaka ''EVITATI-L''
eu am muscat-o odata si de atunci singurul meu scop este sa il demasc pe acest individ ca sa nu mai poata insela pe nimeni ! De asta am spus ca moderatorii ar putea sa verifice putin multitudinea userilor folositi de el si il eradicheze ! nu cred ca sustineti inselatoriile , drept urmare cand vi se da mura in gura a-ti putea lua masuri! daca considerati ca am jignit forumul imi cer scuze !
IULIAN PAUL VINTILA
CNP 1750719293097
STR.BARAOLT NR.9
BL.42A SC.A AP.3 PARTER
PLOIESTI PRAHOVA
Grija mare la excroci.

CNP 1750719293097
STR.BARAOLT NR.9
BL.42A SC.A AP.3 PARTER
PLOIESTI PRAHOVA
Grija mare la excroci.
stai linistit ca deja si-a facut alt user pe forum ! imediat o sa auzi tzepe noi.
parerea mea este ca va agitati degeaba,omul isi vede bine merci de treaba indiferent la discutiile si dezvaluirile pe forum,si eu mi-am luat-o dar am rezolvat omeneste,fara amenintari sau alte chestii. omul o face din pura distractie si nu din asta traieste....parafrazez ''sunt atat de multi fraieri si e pacat sa nu le faci inventarul''
tot tu estitanno747 wrote:parerea mea este ca va agitati degeaba,omul isi vede bine merci de treaba indiferent la discutiile si dezvaluirile pe forum,si eu mi-am luat-o dar am rezolvat omeneste,fara amenintari sau alte chestii. omul o face din pura distractie si nu din asta traieste....parafrazez ''sunt atat de multi fraieri si e pacat sa nu le faci inventarul''
ai dreptate,esti paranoic 
greu v-ati prins ! si uite asa se strica tranzactiile online din cauza la un asemenea individ cau 10 mii de conturi facute.DanielT wrote: tot tu esti
pfffui,e mare conspiratie aici,va ars ala pe toti?
eu am batut la usa aia,acolo locuieste un domn cu sotia,cam pe la 50ani ,nicidecum personajul acestui topicanndrei wrote:IULIAN PAUL VINTILA
CNP 1750719293097
STR.BARAOLT NR.9
BL.42A SC.A AP.3 PARTER
PLOIESTI PRAHOVA
Grija mare la excroci.![]()
![]()
![]()
![]()
normal ca nu aia e adresa , adresa reala a mai fost postata , dar deja am obosit sa o tot rescriu . Si mai lasa vrajeala asta ca nu tine .