Buna seara.
Ma numesc Alin si sunt un mebru foarte nou al forumului.
Ca majoritatea de pe aici imi doresc o arma cu aer comprimat.
Am studiat internetul in lung si lat si cu cat am studiat mai mult cu atat nu am stiut ce arma as putea alege.
Imi doresc o arma care sa nu se armeze prin frangere, sa fie puternica(doresc sa trag la distante cat mai mari), posibilitatea de "upgrade" pt puteri de tragere foarte mari.
diametrul pe care il are arma prefer sa fie 4,5 sau 5,5. As prefera ca arma sa nu trebuiasca reincarcata dupa fiecare tragere(am vazut ca cea cu co2 de la gamo permite incarcarea cu 10 pelete)
dispun de un buget de maxim 25-28 milioane pt achizitia armei.
ca si producatori din ce am citit pe aici am vazut ca cei de la gamo si hatsan sunt cam cei mai cumparati. probabil ca si eu o sa sfarsesc prin a-mi cumpara una de la cei 2 producatori sau poate chiar 2 de la ambii producatori.
Deci orice sfat este bine venit. Va rog daca se poate sa argumentati si sa expuneti avantajele armelor/armei pe care ma sfatuiti sa o achizitionez.
Va multumesc si o seara cat mai placuta.
sfat achizitie
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
sir_sanjei
Re: sfat achizitie
Salut, bine ai venit!sir_sanjei wrote:Buna seara.
Ma numesc Alin si sunt un mebru foarte nou al forumului.
Ca majoritatea de pe aici imi doresc o arma cu aer comprimat.
Am studiat internetul in lung si lat si cu cat am studiat mai mult cu atat nu am stiut ce arma as putea alege.
Imi doresc o arma care sa nu se armeze prin frangere, sa fie puternica(doresc sa trag la distante cat mai mari), posibilitatea de "upgrade" pt puteri de tragere foarte mari.
diametrul pe care il are arma prefer sa fie 4,5 sau 5,5. As prefera ca arma sa nu trebuiasca reincarcata dupa fiecare tragere(am vazut ca cea cu co2 de la gamo permite incarcarea cu 10 pelete)
dispun de un buget de maxim 25-28 milioane pt achizitia armei.
ca si producatori din ce am citit pe aici am vazut ca cei de la gamo si hatsan sunt cam cei mai cumparati. probabil ca si eu o sa sfarsesc prin a-mi cumpara una de la cei 2 producatori sau poate chiar 2 de la ambii producatori.
Deci orice sfat este bine venit. Va rog daca se poate sa argumentati si sa expuneti avantajele armelor/armei pe care ma sfatuiti sa o achizitionez.
Va multumesc si o seara cat mai placuta.
Aici cea mai activă zonă a forumului este în zona discuţiilor despre arme cu bile de cauciuc, motiv pentru care-ţi recomand să-ţi
faci cont şi pe www.clubairguns.ro - site specializat în a.c. După ce-ţi faci cont vei avea acces la rubrica de arme, unde vei găsi
multe review-uri, sfaturi, ponturi, magazine, îţi vei răspunde la multe întrebări.
Dat fiind bugetul generos, eu îţi recomand un PCP. Sunt arme ce nu necesită frângere sau pârghie pentru încărcare, presiunea e
dată de un rezervor (pcp = precharched pneumatic), au precizie şi putere foarte bune pentru armele cu a.c., nu au deloc recul,
doar că după un număr de focuri tre' să dai la pmpă.
PCP-urile cele mai vândute sunt cele de la Hatsan, se pot lua de la importator, sau de la vecinii bulgari. Au mai multe modele
care au 10 pellete în "butoiaş", cu încărcare cu sistem bolt-action sau chiar "pompă". Din ce am citit pe forumuri şi din ce am
mai tras cu astfel de arme, Hatsanul mi se pare foarte ok la banii lui, mai ales fiindcă nu e nici prea mare diversitate în oferta
de la noi. În USA alegerea ar fi mai grea, au multe modele de la mulţi producători disponibile, dar la noi şi chiar la bulgari, e mai
greu să găseşti altceva decât Gamo şi Hatsan şi la preţ nimeni nu-i prea poate bate pe turci.
Trebuie să apară şi Hatsan "B-series": http://www.hatsan.com.tr/new_products.asp, de luat în considerare.
Dar mai multe pe forumul Clubairguns, acolo sunt destui posesori de arme, inclusiv mulţi cu Hatsan care pot spune mai multe.
-
sir_sanjei
Salut.
inca astept pt validarea contului pe clubairguns. Cred ca am sa mai incerc inca o data sa imi fac un cont, desi, nu inteleg de ce nu l-ar valida pe cel pe care am incercat sa il creez.
Am sa tin cont de sfatul tau in vederea achizitionarii unei arme PCP. nu ma intereseaza atat te mult ca exista un incarcator cu 10 sau cu 5 pelete, tot ce ma intereseaza este sa nu trebuiasca sa incarc arma foc dupa foc.
cu achizita de la bulgari nu stiu ce sa spun. As achizitiona arma de acolo dar nu doresc sa am probleme la inregistrarea ei. poate ventual o luneta sau piese de upgrade am sa achizitionez de la vecini pt ca am inteles ca sunt mai ieftine, de altfel daca cumpar arma de la bulgari nu stiu cum e cu garantia in cazul unei defectiuni.
Am sa incerc sa ma orientez mai mult spre hatsan pt ca din ce am citit pana acum, fac arme bune, la un pret mult sub bugetul pe care il am.
Inca o data multumesc de sfat.
inca astept pt validarea contului pe clubairguns. Cred ca am sa mai incerc inca o data sa imi fac un cont, desi, nu inteleg de ce nu l-ar valida pe cel pe care am incercat sa il creez.
Am sa tin cont de sfatul tau in vederea achizitionarii unei arme PCP. nu ma intereseaza atat te mult ca exista un incarcator cu 10 sau cu 5 pelete, tot ce ma intereseaza este sa nu trebuiasca sa incarc arma foc dupa foc.
cu achizita de la bulgari nu stiu ce sa spun. As achizitiona arma de acolo dar nu doresc sa am probleme la inregistrarea ei. poate ventual o luneta sau piese de upgrade am sa achizitionez de la vecini pt ca am inteles ca sunt mai ieftine, de altfel daca cumpar arma de la bulgari nu stiu cum e cu garantia in cazul unei defectiuni.
Am sa incerc sa ma orientez mai mult spre hatsan pt ca din ce am citit pana acum, fac arme bune, la un pret mult sub bugetul pe care il am.
Da, cu garanţia e mai greu, nu că n-ar fi vecinii oameni corecţi, doar că să faci un drum...eventual două dacă e vreo piesă care nu esir_sanjei wrote: cu achizita de la bulgari nu stiu ce sa spun. As achizitiona arma de acolo dar nu doresc sa am probleme la inregistrarea ei. poate ventual o luneta sau piese de upgrade am sa achizitionez de la vecini pt ca am inteles ca sunt mai ieftine, de altfel daca cumpar arma de la bulgari nu stiu cum e cu garantia in cazul unei defectiuni.
pe stoc...nu prea merge. La orice armă cu a.c. anumite supape trebuiesc schimbate, sunt...consumabile. În rest, nu prea se strică
un Hatsan, dar e greu fără garanţie. Importatorul Hatsan de la noi oferă servicii contra-cost celor ce au arma luată din BG. Dar e mai
comod să iei de la dumnealor. Nu uita de pompă când faci bugetul! Dacă iei una Hill sau altceva, e mai scump.
Contul de pe clubaiguns va fi activat, încerc să dau un PM unui moderator. Poate dura multicel uneori, au avut mari probleme cu spamul
şi acum "suflă şi-n iaurt". Spor la căutat pe net în continuare şi să-ţi iei arma care ţi se potriveşte.