Salut,
Vreau sa cumpar un holster de tip ham pentru GP T910, dar nu am gasit nimic specific. Nu as vrea sa iau ceva generic, n-as vrea sa nu se potriveasca.
Este vreun posesor de GP care ma poate sfatui, sau stie cineva daca Arrow comercializeaza asa ceva? Si dupa holsterul de curea am umblat o groaza, noroc ca l-am gasit in shop-ul celor de la UTI.
Multumesc,
Holster tip ham pentru Grand Power T910?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Holster tip ham pentru Grand Power T910?
Ma mir ca nu ai incercat la furnizorul de GP ? Eu stiu ca au o droaie de holstere, hamuri si accesorii specifice ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
-
Etherfast2
Nu stiu cine e furnizorul oficial al GP in Romania, parca NOVARM?
Am incercat la ei acum, sa vedem ce zic. Cand l-am luat, am intrebat si de holster pentru el, si nu aveau.
Thanks,
Am incercat la ei acum, sa vedem ce zic. Cand l-am luat, am intrebat si de holster pentru el, si nu aveau.
Thanks,
Se vând GP-uri la multe magazine din Ro, nu ştiu care e "oficial" şi care nu. www.google.com este un motor de căutare
care te poate duce către diverse site-uri care au GP şi accesorii destul, inclusiv holstere.
care te poate duce către diverse site-uri care au GP şi accesorii destul, inclusiv holstere.
Poti sa gasesti din piele la MLD la preturi rezonabile,dar si mai ieftine gasesti in Bulgaria ,tot de acolo mi-am luat si eu .Bafta!
Eu am luat odata cu arma, de la mogosoaia.ca ei sunt ofcialii ce dau si garantia aia de 5 ani.sunt tot felul de holstere si centuri si borsete toate cu marca pe ele.cred ca au producator pe viper sau pe altcineva pe afara.sau pe amandoi.
GP T12M 10*28
Bai ma lasi,au marca pe ele?N-am mai vazut asa ceva
Astia sunt unici in Romania,auzi domne,cu marca.....
Astia sunt unici in Romania,auzi domne,cu marca.....
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'