Caut un pistol "special"
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Caut un pistol "special"
Bucium, dincolo de platou. Un pic mai adinc in padure. La intoarcere aveam un pic de jena in urechi de la abuzul sonor.
Macar nu mai spune pe un forum public de poligonul ala ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
...and your IP is ....easy to find.Ghita wrote:My name is Ghita
But I'm also Tor. Ghita Tor 
Cred ca Troll 
Rog revenire pe subiect. Nu am experienta cuiva cu 1k+ de post-uri.
eu ti-as propune sa incerci si un CZ. Am de aproape un an si sunt f multumit. Chiar daca lumea se leaga de acea mica gaurica. Este un pistol de otel, cu aceasi configuratie si caracteristici ca cel militar. Nu sa blocat niciodata si este puternic. Face gausa serioasa. Inainte de a te hotari dute in poligon si trage cu fiecare model 2-3 bilute si vezi dupa ce ti se potriveste. Un pistol il mai alegi si dupa constitutia fizica, genul de haine pe care le porti, etc. Nu uita ca il iei sa il porti la tine nu sa tragi doar in poligon.
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
Sint curios sa incerc cit mai multe, dar am deja T12M-ul (blocat cu tub pe teava
).
In afara de faptul ca e mediu spre mare (deci not concealable), imi vine excelent pe mina.
Probabil dupa un timp, imi voi lua si o arma mica.
Ce bine ar fi daca s-ar da voie la arma scurta cu glont...
In afara de faptul ca e mediu spre mare (deci not concealable), imi vine excelent pe mina.
Probabil dupa un timp, imi voi lua si o arma mica.
Ce bine ar fi daca s-ar da voie la arma scurta cu glont...
-
Safe&Sound
Observ ca stai cu arma blocata de cel putin doua zile, daca in in tot timpul asta ai incercat si nu ai reusit sa o deblochezi cred ca ar fi bine sa nu mai incerci si sa mergi cat mai curand la armurierul de unde ai cumparat-o si sa rogi sa o deblocheze. Nu forta pentru ca la modelul asta garda tragaciului se deterioreaza usor si daca nu ma insel in felul asta pierzi garantia.
Se pare ca-s mai echilibrat decit lumea de pe aici 
Am incercat atunci sa imping tubul prin teava, dar e blocat chiar in teava de o componenta a mansonului care nu il lasa sa mearga inapoi. De atunci l-am lasat in pace, urmind ca luni sa-l duc la armurier si sa-mi arate si cum se desface (tind sa cred ca e defect).
Multumesc de sfat oricum.
Apropos, ma gindesc ca a doua arma sa fie un compact de .45, gen Fort 12. Ce parere aveti?
Am incercat atunci sa imping tubul prin teava, dar e blocat chiar in teava de o componenta a mansonului care nu il lasa sa mearga inapoi. De atunci l-am lasat in pace, urmind ca luni sa-l duc la armurier si sa-mi arate si cum se desface (tind sa cred ca e defect).
Multumesc de sfat oricum.
Apropos, ma gindesc ca a doua arma sa fie un compact de .45, gen Fort 12. Ce parere aveti?
Ghita wrote:Special in sensul ca imposibil de gasit la data aceea in Iasi (is curios cum ati cumparat fort-urile). Nici acum pe site-uri nu apare modelul.
Am tras 14 cartuse, recul inexistent, forta maricica (am sfisiat peturi si doze de aluminiu de la 7 si 20m).
Nu reusesc sa-l desfac urmind instructiunile din manual si din video-ul de pe grandpower.ro. Garda tragaciului nu se misca (magazia scoasa, cocosul armat). Acum i-am blocat si mansonul cu un cartus gol (din joaca). Si chiar tre' sa-l desfac.
Dupe ce rezolv asta, sigur ca vreau si eu o iesire de grup prin Iasi.
Daca tot ai posibilitatea unui poligon "particular" fa si tu niste teste mai serioase. Doze de aluminiu gauresc si "sfasiu" cu airsoftul meu, nu-mi trebuie un GP T12.
Astept cu nerabdare chiar si eventual niste poze cu unele teste. Eu chiar sunt curios. Mie personal T12-le mi-a placut.
Evident ca o a doua arma in momentul actual nu poate fii decat ceva in calibrul .45. Adica doar Fort.
Eu personal a-si prefera ceva de genul: http://www.youtube.com/watch?v=tfl1b6eM ... re=related .
Dar pana atunci...
Mai bine iti iei o pusca adevarata ... Sa tragi cu rubber din 2 metri, ce farmec vezi?tiger wrote: Daca tot ai posibilitatea unui poligon "particular" fa si tu niste teste mai serioase. Doze de aluminiu gauresc si "sfasiu" cu airsoftul meu, nu-mi trebuie un GP T12.
Astept cu nerabdare chiar si eventual niste poze cu unele teste. Eu chiar sunt curios. Mie personal T12-le mi-a placut.
Evident ca o a doua arma in momentul actual nu poate fii decat ceva in calibrul .45. Adica doar Fort.
Eu personal a-si prefera ceva de genul: http://www.youtube.com/watch?v=tfl1b6eM ... re=related .
Dar pana atunci...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
-
Cyp2mobile
Ai reusit sa remediezi problema aparuta?
Форт 14R 9mm
Weihrauch HW100 T 5.5mm
Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 MD
Weihrauch HW100 T 5.5mm
Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 MD
Da, am reusit.
Daca vrea cineva din IS sa iasa, sa-mi lase un PM. Dupa aceea poate revin cu impresii.
Multumesc.
Daca vrea cineva din IS sa iasa, sa-mi lase un PM. Dupa aceea poate revin cu impresii.
Multumesc.