sfat pt incepator

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Alegzandru

Post by Alegzandru »

CS, nu ai observat ca, fiind cu atentia incordata la acest forum, ti-ai uitat scopul principal, si anume sa iti iei arma? :lol: Asteptam parerile tale despre CFX/Shadow dupa ce il cumperi si incerci
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...
cs

Post by cs »

Arma o cumpar sigur, problema e ca eu acum sunt in sesiune si nu apuc sa mai dau pe acasa pana termin examenele ca sa pot sa ma prezint in termen de 5 zile la politie. Asa ca arma am sa o cumpar de vineri in 2 saptamani
Guest

Post by Guest »

Bafta! :D
rogozaurus

Ochelari de protectie......!!!

Post by rogozaurus »

apropos de ochelarii potectie:

EU acum un an " - haha ! ce fraieri, ce *..astia cu ochelarii lor de protectie cu tot ".........trag `aiurea intr-un cires din 3 m cu round de otzel si imi ricoseaza in buza superioara......

NO Coment !!! :shock:
cs

Post by cs »

Am reusit si eu azi sa imi cumpar arma si am o intrebare legata de inaltator care se cam misca pe orizontala (cu putin efort-ca si cum as freca pe masa un pahar plin cu apa), cum fac sa il strang?
cosminioans

Post by cosminioans »

investigheaza ce anume i-ai putea face sa ii elimini jocul, desfa-l, studiaza-l, este mult prea general ce ne-ai spus, stii ca abia asteptam sa ne dam cu parerea... :lol:
cs

Post by cs »

cosminioans wrote:investigheaza ce anume i-ai putea face sa ii elimini jocul, desfa-l, studiaza-l, este mult prea general ce ne-ai spus, stii ca abia asteptam sa ne dam cu parerea... :lol:
L-am desfacut si jocul provine din 2 locuri:
1. De la prinderea de pe teava - din cauza ca avea doar un surub de prindere si o prelungire care intra in teava si jocul era din cauza ca prelungirea aia avea un diametru putin mai mic decat gaura in care intra si nici acel surub nu era strans prea bine.Oricum daca pun o fasiuta f mica de servetel pe perete gauri si daca strang surubul la maxim scap de joc.
2. De la incheietura inaltatorului

Image
Gamo CF-X 5.5mm + tasco 3-9x40
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Cum am rezolvat eu aceasta problema vezi pe topic-ul-"Hunter 440 sau CFX sau Maxima."
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
cs

Post by cs »

Nu aparea poza
www.supreme.go.ro/inaltator.jpg
AC Sniper wrote:inaltatorul care are un pic de joc in bolt-ul cu care este prins insa eu l-am rezolvat cu putina lita de la un cablu electric,lita care am infasurat-o pe bolt in spatiul in care inaltarorul avea joc,dupa care l-am reglat din nou pe punct si de atunci nu mai am probleme
Am sa incerc si eu sa fac asa, merci
Last edited by cs on Sun Feb 12, 2006 10:57 am, edited 2 times in total.
cs

Post by cs »

Voi ati reusit cumva sa va faceti cont pe www.clubgamo.com ???
cosminioans

Post by cosminioans »

am reusit in cele din urma, insa nu-mi recunoaste seria armei :shock: asa ca am ales fara ''inregistrare''
SLY

Post by SLY »

Credeam ca numai mie nu-mi recunoaste seria armei. M-am uitat si cu lupa. Asta e . Traim si fara serie. In rest, am cont pe clubgamo. :D
cs

Post by cs »

Am rezolvat si cu inaltatorul, am facut 2 saibe dintr-un cauciuc mai subtire, si acum nu mai are nici un pic de joc si am si eu o intrebare ca m-am saturat sa tot trag in aer: Ca sa trag in casa de la 9 metri, e destul un strat de foi de 6 cm(masurati cand e presat) si o placa de 1 cm de lemn? avand in vedere ca trag cu promagnum???
Iar pe clubgamo mie imi cerea "fecha de compra"=data cumpararii, data pe care era normal sa nu mi-o verifice
cosminioans

Post by cosminioans »

incearca sa-ti faci ceva mai solid si mai inchis, se poate sa te trezesti cu cine stie ce ricosheu'... direct in vaza-mostenire-de-la-bunica

eu am transformat o veche boxa din lemn in recuperator: i-am pus o placa de metal in interior si am infundat-o cu ziare pe care le schimb periodic ca se macina si le trece efectul :lol:
Luciano

Post by Luciano »

Incearca sa-ti faci o cutie metalica dintr-o tabla ~0,3 mm pe care o poti captusi in interior cu un material absorbant ( cartea galbena, legea 295... lemn moale) , precis vei gasi ceva poze pe net.

Atentie nu folosi cauciuc; vei avea neplacuta surpriza sa simti ca trage tinta in tine. :lol:

p.s.
cum suna puscociul folosit in casa ? e zgomotos tare ?
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
Post Reply