Cum se demonteaza rohm 88?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Cum se demonteaza rohm 88?
Buna ziua,
Poate suna ciudat intrebarea mea,dar doresc sa demontez pistolul pentru o curatare mai eficienta dar si sa pot vedea ce fel de teava are(are 2 ani de la cumparare).Ce am citit pana acum pe forum nu a fost edificator sau poate nu am inteles eu ce trebuie.
Mutumesc pentru raspunsuri.
Poate suna ciudat intrebarea mea,dar doresc sa demontez pistolul pentru o curatare mai eficienta dar si sa pot vedea ce fel de teava are(are 2 ani de la cumparare).Ce am citit pana acum pe forum nu a fost edificator sau poate nu am inteles eu ce trebuie.
Mutumesc pentru raspunsuri.
Re: Cum se demonteaza rohm 88?
Uite de ce ziceam ca ar fi util in curs de "dans" ... Ai 2 ani de cand n-ai curatat arma? Ce bine ca nu rugineste ...
Omule, e netul plin de demonstratii de demontare si curatare... Da un search pe youtube
Omule, e netul plin de demonstratii de demontare si curatare... Da un search pe youtube
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Multumesc pentru raspuns,a fost extrem de amabil,dar a fost singurul asa ca multumirile sunt sincere.
Cred ca asta este raspunsul potrivit, pe la min 3:50.
http://www.youtube.com/watch?v=QLW66lOzW2A&NR=1
Este pentru Knall si este in germana, dar omul spune ca demontarea este tipica pentru toate armele provenite din Walther PPK.
Bafta
http://www.youtube.com/watch?v=QLW66lOzW2A&NR=1
Este pentru Knall si este in germana, dar omul spune ca demontarea este tipica pentru toate armele provenite din Walther PPK.
Bafta
CZ 83
FORT 14R
FORT 14R
Este posibil să fie nevoie şi de un imbus pentru demontare la varianta rubber, nu am acum un RG la îndemână...
Hai sa fiu mai explicit,am vazut modul in care se demonteaza pe youtube doar ca in cazurile prezentate nu era si cazul meu,adica necesitatea de desfacere cu imbus pentru a putea fi basculata aparatoarea tragaciului si am considerat ca este mai simplu sa intreb.Dupa primul raspuns primit(unde am simtit putina 'aciditate") am verificat mai atent si am ajuns la imbus asa ca problema este rezolvata chiar daca dupa 2 ani(va dati seama cat a fost de folosit daca nu a fost cazul de o curatare cu demontare pana acum).
Oricum va multumesc sincer pentru raspunsuri.
Numai bine !
Oricum va multumesc sincer pentru raspunsuri.
Numai bine !
E bine după fiecare tragere să se facă o curăţare şi ungere cu demontare parţială. Chiar adineauri vobeam cu Barthy despre inbusul
cu pricina, ziceam să facem 2-3 poze sau un filmuleţ dar văd că te-ai descurcat.
cu pricina, ziceam să facem 2-3 poze sau un filmuleţ dar văd că te-ai descurcat.
Fara suparare,nu vreau sa fiu rautacios,este mai mult o curiozitate,arma nu a avut un manual cu instructiuni?Consider ca este obligatoriu ca omul sa fie informat
chiar de cel care a produs-o!
P.S: Barthy i miss you !!!!
chiar de cel care a produs-o!
P.S: Barthy i miss you !!!!
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Arma a venit fara manual de instructiuni privind demontarea in vederea curatirii desi a fost cumparata din magazin.Asta este !
Apreciez inca odata raspunsurile.
Apreciez inca odata raspunsurile.
Pai daca aveti nevoie de manuale, incercati urmatorul link...
http://www.stevespages.com/page7b.htm
Gasiti inclusiv manuale de armurier (@aurorauno ai manualul armurierului pentru M&P) si nu numai ...
http://www.stevespages.com/page7b.htm
Gasiti inclusiv manuale de armurier (@aurorauno ai manualul armurierului pentru M&P) si nu numai ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Foarte tare,multumim Sith! Dar nu o sa ma apuc de "mesterit" ca mi-e ca imi raman piese 
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm