multumesc multSafe&Sound wrote:Daca esti in cautarea unei arme de autoaparare, din otel, fiabila de dimensiuni reduse si usor de purtat zilnic, cred ca Fort 10R este alegerea cea mai fericita. Fort 10R deriva dintr-o arma "adevarata" ce foloseste munitie de razboi asadar solutia constructiva e una de incredere ca si la "fratii" sai mai mari din familia Fort. L-am vazut in poligon, "la lucru" pe cel al lui nicutu(ROMSDC) si mi-a placut mult, a tras foarte bine cu toate munitiile in cal 9mmRubber prezente la acea sesiune de poligon.ionicamelinte wrote:va salut!
din cate am vazut, pe forum e un detinator de fort 10 r (poate sunt mai multi). imi poate spune cineva care a tras cu el cum se comporta? la testat cineva? ce grup are(tinand cont ca are o teava scurta)? vreau sa imi cumpar unul si mi-ar fi de folos informatiile unui posesor!
va multumesc anticipat!
cu respect,
ionica.
intr-adevar asta vreau: otel,fiabilitate, dimensiuni mici, pt port zilnic. m-ar mai interesa daca poti sa-mi spui cit de bine grupeaza, are ceva precizie sau trage dupa colt (desi nu prea cred sa traga dupa colt cu munitie buna ca e fort