Salut la toata lumea! azi am reusit sa ajung la UTI la poligon, cu micul RG

. (teava mauser hsc). Dupa 70 de cartuse trase intrun de timp de nivel mediu, cam 25 de minute, nici un blocaj (multumit si tot odata mirat) munitia folosita: 50 buc. Pobjeda -PG, DIN CARE 10 cu bila impinsa in interior, si 20 buc. Stop power -U.A.G., (WADIE NAM GASIT!

MOMENTAN) Rezultate si teste cu aceasta arma si aceste tipuri de munitii, stiu ca sunt pe tot forumul din 2007-2008, dar avand modelul cu teava de mauser si credetima este diferenta.. am zis sa impart si eu cateva pareri mai mult sau mai putin asemanatoare. despre precizie acuratete. despre puterea bilei nam avut interes. U.A.G 5 metri foarte bune precizie, obtinand grupaj intrun diametru 6-7 cm, (mie mi sa parut ok pt *zamac*nu stiu alte valori), 10 metri grupaj max 10-12 cm diametru, aproximatic deci pentu cine stie modelul de tinta de la UTI , la 10 m nu a iesit din cercul negru nici macar o bila! In schimb PG dezastruos:D la 5 metri din 6 cartuse cam 3-4 max atingeau tinta si ...alea cam pe langa dar din 50 trase spre sfarsit incepusem sa ma obisnuiesc:D sa tinesc mai intro parte asa ....si era ok:D Cam asta a fost iesirea Poligon, astept sa aduca wadie....sa vedem daca este cum spune lumea! pana acum U.A.G super munitie cel putin pt 10x22, sunet mai slab dar precizie garantata!